sory ale chyba muslisz mnie z kims inny jestem tu nowy dopiero dzisiaj sie zalogowalem
Iwona*
24.03.2010 r. 11:32:46
Konrad...budzimy sie, budzimy
Konto usunięte
24.03.2010 r. 11:32:55
lol
a ja już myślałem że kolega z avatarka zrezygnował
nowy mówisz
to gdzieś to bywał jak Cię nie było
luuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie, nowy, ochrzcić trzeba
Konto usunięte
24.03.2010 r. 11:43:15
w holandi mysla ze jak my pracujemy u nich to mamy wille i zyjemy w luksusach-powaga.ze przyjezdzamy by tylko sobie lekko dorobic
Romantyk
24.03.2010 r. 11:44:01
Witaj.Dzisiaj w radiu słyszałem piosenkę grupy Big Cyc-Makumba.
Konto usunięte
24.03.2010 r. 11:49:42
ale jak myslicie czy naprzyklad polacy naprawde zasluzyli sobie na opinie pijaków czy rzeczywiscie pijemy o wiele wiecei od naprzyklad niemcow, francuzów albo anglikow ?
agata
24.03.2010 r. 11:49:49
Pewnie to samo, co my o nich
Konto usunięte
24.03.2010 r. 19:28:46
Najlepiej zapytaj obcokrajowcow ja nie wiem co sadza, ale
za dobrej opinii to nie mamy
zgadzam sie z wypowiedzia Geparda, nikt nie lubi obych u siebie
Konto usunięte
24.03.2010 r. 20:08:22
Deja co do holandii to sie z toba nie zgodze chyba ze inny rejon mieszkalem przez ponad 5 lat w holandi (noord-holland)i uwierz mi ze mysleli ze mieszkamy w slomianych chatkach i nie wiemy co to telewizja
Romantyk
25.03.2010 r. 11:28:47
Witaj.Opinia o polakach jest różna,ponieważ każdy z nas wyjechał za granicę.Spotyka się różnych polaków.Jedni sstarają zasymiliwać w Anglii,Irlandii,ucząc się języka angielskiego.Inni uwazają,ze jak wyjechali za granicę to anglik ,irlandczyk powinien znać język polski.
Co obcokrajowcy sądzą o Polsce i polakach ?
Domin, gdzieś był jak Cię nie było
takież to cięzkie tematy z rana
a nieee... to tylko moja głowa
sory ale chyba muslisz mnie z kims inny jestem tu nowy dopiero dzisiaj sie zalogowalem
Konrad...budzimy sie, budzimy
lol
a ja już myślałem że kolega z avatarka zrezygnował
nowy mówisz
to gdzieś to bywał jak Cię nie było
luuuuuuuuuuuuuuuuuuudzie, nowy, ochrzcić trzeba
w holandi mysla ze jak my pracujemy u nich to mamy wille i zyjemy w luksusach-powaga.ze przyjezdzamy by tylko sobie lekko dorobic
Witaj.Dzisiaj w radiu słyszałem piosenkę grupy Big Cyc-Makumba.
ale jak myslicie czy naprzyklad polacy naprawde zasluzyli sobie na opinie pijaków czy rzeczywiscie pijemy o wiele wiecei od naprzyklad niemcow, francuzów albo anglikow ?
Pewnie to samo, co my o nich
Najlepiej zapytaj obcokrajowcow
ja nie wiem co sadza, ale
za dobrej opinii to nie mamy
zgadzam sie z wypowiedzia Geparda, nikt nie lubi obych u siebie
Deja co do holandii to sie z toba nie zgodze chyba ze inny rejon mieszkalem przez ponad 5 lat w holandi (noord-holland)i uwierz mi ze mysleli ze mieszkamy w slomianych chatkach i nie wiemy co to telewizja
Witaj.Opinia o polakach jest różna,ponieważ każdy z nas wyjechał za granicę.Spotyka się różnych polaków.Jedni sstarają zasymiliwać w Anglii,Irlandii,ucząc się języka angielskiego.Inni uwazają,ze jak wyjechali za granicę to anglik ,irlandczyk powinien znać język polski.