STIV REAKCJA SZYBKA A EREKCJA SZYBKA NIEJEST WSKAZANA ZMYKAM NARAZICHO WSZYSTKIM
Konto usunięte
25.03.2010 r. 14:21:01
witajcie... pewnie że zamieszkać razem,wtedy to dopiero można poznać tą drugą osobe..jego zalety i wady...jaki jest na co dzień..to dobry sprawdzian...
Konto usunięte
25.03.2010 r. 19:28:15
cenię ,,wolność\" i daję zawsze ,,wolność\",dzisiejsze czasy i pogląd wielu osób na związki jest bardzo luźny
pokochać się mozna zawsze,a zamieszkać z osobą,o której naprawdę myślimy bardzo poważnie,często codzienna szarość dnia to monotonia,zwyczajność,nastroje,słabości,humorki,zmęczenie,zły nastrój,nie jest już tak rozrywkowo i kolorowo,wiele par po zamieszkaniu razem rozstaje się i nie wraca do siebie
jestem od 5 msc. sama - bardzo to cenię,nie pozwolę tak szybko na zagnieżdżenie się kogoś w moim pudełeczku
Anka
29.03.2010 r. 21:56:26
Zgadzam się całkowicie z Neronem
Anka
29.03.2010 r. 22:39:09
Jeżeli ludzie chcą się rozejśc to się rozejdą i ślub kościelny nie ma tu nic do rzeczy... tylko utrudnie w zyciu...na sile z nikim się nie da zyc
Anka
29.03.2010 r. 22:46:53
Ale pytanie dlaczego sa?bo KOŚCÓŁ stwarza problemy...a nie dlatego że chcą bo sie kochaja...nie da zmusic kogoś do bycia z soba to chore... lepiej się rozejść niż zatruwac sobie zycie
Damian
29.03.2010 r. 23:20:38
Kościół robi niestety coraz mniejsze problemy by dostać u nich rozwód. Dlaczego niestety? Bo jak jesteś osobą wierzącą to świadkiem jest Bóg, jak niewierzącą to po co ślub kościelny? W świeckim świecie dla formalności wystarcza cywilny-on jest przed ludźmi. Choć może ja jeszcze zbyt naiwny jestem.
Czasem wygodniej jest się rozejść niż szukać kompromisu, dlatego bez ślubu szybciej się ludzie rozchodzą moim zdaniem.
A czy zamieszkać razem? Pewnie, że zamieszkać. Ale nie wszystko od razu. Być razem i poczekać jakiś czas i wtedy.
Anka
29.03.2010 r. 23:24:01
Wydaje mi się ze to nie ma znaczenia czy ludzie mają ślub czy nier ..tylko czy zalezy im na ratowaniu związkuuu
Anka
29.03.2010 r. 23:24:55
Ale przed ślubem warto razem zamieszkac i sprawdzić się
Anka
29.03.2010 r. 23:39:55
No bo to prawdaaaa haha
Damian
30.03.2010 r. 03:50:11
Po to są te problemy, by ludzie przed małżeństwem się dobrze zastanowili i jak się chcą rozejść też dobrze przemyśleli sytuację.
I to czy się ma z kimś ślub czy nie ma znaczenie. Nie zastanawiasz się tak mocno czy zrezygnować z bzykania się z kimś niż czy zrezygnować ze związku, dalej łatwiej zrezygnować ze związku niż z narzeczeństwa itd itd..
yanky
07.04.2011 r. 13:08:09
Prawda! Ludzie powinni sie dobrze poznac zanim wezma slub, czyli zamieszkac razem.
AGATA
07.04.2011 r. 14:41:55
JAK SIE KOCHAJA NAPRAWDE TO POWINNI WZIĄĆ ŚLUB
I MOGĄ SIE CAŁY CZAS POZNAWAĆ
ŻADNEGO WSPÓLNEGO MIESZKANIA NA PRÓBĘ
Ernest
07.04.2011 r. 14:49:13
A ja jestem za tym zeby jednam ze soba zamieszkac na probe
wow, czuje sie zaszczycony. Prosze ustalic szczegoly z moja sekretarka. Szfer odbierze Ciebie z lotniska
yanky
07.04.2011 r. 17:14:56
Hmm, no dobrze to bede ja . Zycie nauczylo mnie, ze z kobieta z taaakimi nogami , lepiej sie zgadzac.
yanky
07.04.2011 r. 17:20:04
jestem zwolennikiem negociacji
yanky
07.04.2011 r. 17:24:52
yanky
07.04.2011 r. 17:26:24
Racja
Trotsk
07.04.2011 r. 17:36:41
Jest jedna zasada.
Chcesz byc jak najdłużej szcześliwy? nie pakuj sie przedwczesnie w zabawe w dom. To obnaża nas ze wszystkiego, przyzwyczajenie rutyna zabioja wszystko i miłosc tu nic nie zdziała
STIV REAKCJA SZYBKA A EREKCJA SZYBKA NIEJEST WSKAZANA
ZMYKAM NARAZICHO WSZYSTKIM
witajcie...
pewnie że zamieszkać razem,wtedy to dopiero można poznać tą drugą osobe..jego zalety i wady...jaki jest na co dzień..to dobry sprawdzian...
cenię ,,wolność\" i daję zawsze ,,wolność\",dzisiejsze czasy i pogląd wielu osób na związki jest bardzo luźny
pokochać się mozna zawsze,a zamieszkać z osobą,o której naprawdę myślimy bardzo poważnie,często codzienna szarość dnia to monotonia,zwyczajność,nastroje,słabości,humorki,zmęczenie,zły nastrój,nie jest już tak rozrywkowo i kolorowo,wiele par po zamieszkaniu razem rozstaje się i nie wraca do siebie
jestem od 5 msc. sama - bardzo to cenię,nie pozwolę tak szybko na zagnieżdżenie się kogoś w moim pudełeczku
Zgadzam się całkowicie z Neronem
Jeżeli ludzie chcą się rozejśc to się rozejdą i ślub kościelny nie ma tu nic do rzeczy... tylko utrudnie w zyciu...na sile z nikim się nie da zyc
Ale pytanie dlaczego sa?bo KOŚCÓŁ stwarza problemy...a nie dlatego że chcą bo sie kochaja...nie da zmusic kogoś do bycia z soba to chore...
lepiej się rozejść niż zatruwac sobie zycie
Kościół robi niestety coraz mniejsze problemy by dostać u nich rozwód. Dlaczego niestety? Bo jak jesteś osobą wierzącą to świadkiem jest Bóg, jak niewierzącą to po co ślub kościelny? W świeckim świecie dla formalności wystarcza cywilny-on jest przed ludźmi. Choć może ja jeszcze zbyt naiwny jestem.
Czasem wygodniej jest się rozejść niż szukać kompromisu, dlatego bez ślubu szybciej się ludzie rozchodzą moim zdaniem.
A czy zamieszkać razem? Pewnie, że zamieszkać. Ale nie wszystko od razu. Być razem i poczekać jakiś czas i wtedy.
Wydaje mi się ze to nie ma znaczenia czy ludzie mają ślub czy nier ..tylko czy zalezy im na ratowaniu związkuuu
Ale przed ślubem warto razem zamieszkac i sprawdzić się
No bo to prawdaaaa haha
Po to są te problemy, by ludzie przed małżeństwem się dobrze zastanowili i jak się chcą rozejść też dobrze przemyśleli sytuację.
I to czy się ma z kimś ślub czy nie ma znaczenie. Nie zastanawiasz się tak mocno czy zrezygnować z bzykania się z kimś niż czy zrezygnować ze związku, dalej łatwiej zrezygnować ze związku niż z narzeczeństwa itd itd..
Prawda! Ludzie powinni sie dobrze poznac zanim wezma slub, czyli zamieszkac razem.
JAK SIE KOCHAJA NAPRAWDE TO POWINNI WZIĄĆ ŚLUB
I MOGĄ SIE CAŁY CZAS POZNAWAĆ
ŻADNEGO WSPÓLNEGO MIESZKANIA NA PRÓBĘ
A ja jestem za tym zeby jednam ze soba zamieszkac na probe
Racja, moosc przemija, kazde uczucie jestes zmienne , taka jestjuz ntura czowiek
Kogo
Cisza
Hmm, no dobrze to bede ja
. Zycie nauczylo mnie, ze z kobieta z taaakimi nogami
, lepiej sie zgadzac.
Racja
Jest jedna zasada.
Chcesz byc jak najdłużej szcześliwy? nie pakuj sie przedwczesnie w zabawe w dom. To obnaża nas ze wszystkiego, przyzwyczajenie rutyna zabioja wszystko i miłosc tu nic nie zdziała
Ale moze lepiej wiedziec o tym przed slubem
do slubu się zdąrzy
piękny widok jak dziadkowie stoją przed ołtarzem