forum

Rozrywka i uczucia

bdsm czyli uleglosc i dominacja

1. Pawel 23.03.2010 r. 19:45:26

jak to u was jest z tym ?? wiadomo ze kazdy ma jakies fantazje ... wolicie dominowac czy ulegac

no i wiadomo ze tutaj trzeba tez podzielic na delikatne i bezgraniczne

moim osobistym marzeniem i fantazja jest byciem zdominowanym przez kobiete (tzw pies i Pani) oraz sluzba, torturki itp itd a w nagrode mozliwosc pieszczot stop

jest to glupie i dla wiekszosci obrzydzajace i ja podzielam ta opinie     ale nie wiem czemu poprostu mam takie zainteresowanie

co o tym sadzicie ?

2. Konto usunięte 23.03.2010 r. 20:13:04

Się lecz    

3. Pawel 23.03.2010 r. 21:50:48

kazdy ma swoje zdanie na ten temat i tak jak wspomnialem wczesniej, kazdy lubi co innego    

nie musze sie leczyc, bo to nie jestem uzalezniony od tego, nawet nie probowalem, poprostu to mnie kreci choc nie musi sie mi przydazyc w zyciu ;0

jednego kreca puszyste, inneggo piersi, tylek itp itd a mnie stopki ... jakby nie patrzec bdsm to jest zaawansowana uleglosc i dominacja, ale sa tez lajtowe jak np kajdanki zasloniecie oczu trzymanie za glowe ...

poprostu ciekawi mnie jak do tego podchodzicie, czy lubicie eksperymentowac ?

4. Pawel 23.03.2010 r. 21:53:49

duzo czytalem o tej tematyce ... dla mnie kobieta jest jak bogini, chcialbym ja uszczesliwiac, sprawic by byla zadowolona, szanuje kobiety i zrobilmbym wszystko dla nich bo na to zasluguja

moje zainteresowanie wzielo sie wlasciwie od greckich Bogin gdzie sluzacy mial obowiazek pasc do stop ucalowac je i spelnic kazda zachcianke ...

5. Konto usunięte 24.03.2010 r. 16:02:13

o kurde szczere wyznanie   uśmiechnięty  

6. Damian 24.03.2010 r. 16:13:37

Zdecydowanie wolę dominować. Co nie oznacza, że muszę to robić by mi było fajnie. Jeżeli kobieta chce spróbować inaczej to może mnie związać czy zasłonić oczy i nie widzę w tym żadnego problemu. Swoją drogą wydaje mi się jednak, że kobiety wolą w większości ulegać.