forum

Rozrywka i uczucia

świenta

1. Konto usunięte 22.03.2010 r. 21:50:02

odwiedziny u rodziny teśćiowa co wy na to            

2. Konto usunięte 23.03.2010 r. 09:26:11

Teściowa chciała sprawdzić zięciów czy ją w ogóle lubią. Postanowiła że wskoczy do studni i będzie udawała że się topi. Przygotowała sobie wszystko w studni (jak wskakiwała trzymała się liny).

Przyjechał pierwszy zięć no to teściowa buch do studni. Zięciu podbiega, patrzy, teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem maluch z napisem \"od teściowej dla zięcia\".

Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ją ratuje. Rano wstaje a tam polonez!? z napisem \"od teściowej dla zięcia\"

Przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni odcina linę na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje a tam MERCEDES z napisem \"dla kochanego zięcia TEŚĆ\"

3. Konto usunięte 23.03.2010 r. 09:27:08

Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi:

- Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojść z nią do ładu.

- Spoko, kup jej samochod, teraz jest dużo wypadków, zabije się gdzieś.

- o.k.

Spotykają się po dwóch tygodniach:

- Chryste, aleś mi doradził.

- Co się stało?

- Posłuchaj, nie dość, że straciłem kase na samochód, ona żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu.

- A jaki jej samochód kupiłeś????

- No, Syrenkę.

- Boś głupi, trzeba było jaguara, to by już nie żyła.

- o.k. teraz kupie jaguara.

Spotykają się po następnych dwóch tygodniach:

- Rany julek, jaki jestem szczęśliwy!

- Co, nie żyje? A nie mówiłem?

- Uffff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał.

4. Konto usunięte 23.03.2010 r. 09:28:07

Baca trzyma swoją teściową nad przepaścią i tak rzece:

-Mój dziad zarąbał swoją teściową ciupaską,mój ojciec swoją teściowa powiesił,a jo cie kochom to cie puscom wolno!

5. Konto usunięte 23.03.2010 r. 09:28:40

Spotyka się dwóch kolegów jeden jest wyraźnie smutny drugi pyta go:

- Czego jesteś smutny?

- No wiesz porwali mi teściową i żądają okupu.

- Zaraz, zaraz teściową? To co się martwisz?

- Powiedzieli, że jeśli nie dam im okupu, to ją sklonują.

6. Konto usunięte 23.03.2010 r. 09:30:09

sorry,ale na temat teściowej najelsze są dowcipy,znam ich chyba z milion,ale to i tak mało...ha ha ha,dużo by pisać o tej ,,INSTYTUCJI\"    

7. Konto usunięte 23.03.2010 r. 20:00:30

mnie chyba tez to czeka     juz sie boje ha ha ha