Hahhahaha męski szowinizm to mit, bajka wymyslona na potrzeby feministek.Biednych niekochanych i skrzywdzonych kobietek,które chca sie odegrac za to, ze ksiaze na białym koniu nie przyjechał do nich.Co ma na mysli kobieta mówiac meski szowinista???Otóz ma na mysli faceta który łapie ja za tyłek, opowiada sprosne zarty ogólnie traktuje ja jak w przyrodzie samiec buraki Żadni mescy szowinisci.!Kiedy trafi sie juz facet, który uwaza ze płec meska jest lepsza to nazywanie go meskim szowinista jest wielkim błedem.Kochani ograniczanie jego szowinizmu do poziomu walki płci jest błedem .Bo sa oni zazwyczaj szowinistami pęłna gebą, czyli biali sa lepsi od czarnych a polacy od reszty swiata to juz w ogóle
Drogie panie nie ma męskich szowinistów, poprostu nie wszyscy faceci sa uprzejmi
Konto usunięte
22.03.2010 r. 14:56:48
toc to tylko kropla w morzu moich mysli
Konto usunięte
22.03.2010 r. 15:04:46
&feature=related
Konto usunięte
22.03.2010 r. 15:05:25
no wlasnie sylwia pisz krotkie posty bo zanim gepard sobie przesylabizuje to chlopakowi duzo zajmie i jeszcze zanim cos skrobnie w odpowiedzi to juz naprawde jest zmeczony wiec apeluje do ciebie sylwia pisz specjalnie dla geparta posty gora cztery slowa
Konto usunięte
22.03.2010 r. 15:11:54
WY TO MACIE SIE KU SOBIE CHYBA
Konto usunięte
23.03.2010 r. 15:26:03
Sylwek mylisz sie--jak jest potrzeba to jest sie meska szowinostyczna swinia ...przynajmniej ja potrafie taki byc,,ale tylko w pewnych sytuacjach
Damian
23.03.2010 r. 23:30:56
Bo poprostu na szacunek to trzeba sobie zasłużyć. Niby dlaczego miałbym być miły dla osób, których nie szanuję? Czy to kobieta czy facet.
Hahhahaha męski szowinizm to mit, bajka wymyslona na potrzeby feministek.Biednych niekochanych i skrzywdzonych kobietek,które chca sie odegrac za to, ze ksiaze na białym koniu nie przyjechał do nich.Co ma na mysli kobieta mówiac meski szowinista???Otóz ma na mysli faceta który łapie ja za tyłek, opowiada sprosne zarty ogólnie traktuje ja jak w przyrodzie samiec buraki
Żadni mescy szowinisci.!Kiedy trafi sie juz facet, który uwaza ze płec meska jest lepsza to nazywanie go meskim szowinista jest wielkim błedem.Kochani ograniczanie jego szowinizmu do poziomu walki płci jest błedem .Bo sa oni zazwyczaj szowinistami pęłna gebą, czyli biali sa lepsi od czarnych a polacy od reszty swiata to juz w ogóle
Drogie panie nie ma męskich szowinistów, poprostu nie wszyscy faceci sa uprzejmi
toc to tylko kropla w morzu moich mysli
&feature=related
no wlasnie sylwia pisz krotkie posty bo zanim gepard sobie przesylabizuje to chlopakowi duzo zajmie i jeszcze zanim cos skrobnie w odpowiedzi to juz naprawde jest zmeczony wiec apeluje do ciebie sylwia pisz specjalnie dla geparta posty gora cztery slowa
Sylwek mylisz sie--jak jest potrzeba to jest sie meska szowinostyczna swinia
...przynajmniej ja potrafie taki byc,,ale tylko w pewnych sytuacjach
Bo poprostu na szacunek to trzeba sobie zasłużyć. Niby dlaczego miałbym być miły dla osób, których nie szanuję? Czy to kobieta czy facet.