myślisz że męzczyźni są za równie przesadnym co i nieuzasadnionym deprecjonowaniem kobiet oraz uznawaniem prawa do ich ujarzmiania? sam chyba tego nie rozumiem co napisałem...
Konto usunięte
25.03.2010 r. 14:54:43
zauważyłam
jest inteligentniejszy
jeszcze coś?
Konto usunięte
25.03.2010 r. 15:00:07
a masz cos do mojej inteligencji cwaniaro?
Damian
25.03.2010 r. 15:05:49
Wy Kobiety nie potrzebujecie męskich szowinistów. Same doskonale sobie radzicie.
Konto usunięte
25.03.2010 r. 15:08:05
ojej,cóż jeszcze się dowiem
i jakich użyjesz słów
czyż nie to świadczy
i twoim poziomie
i dlaczego się denerwujesz?
Konto usunięte
25.03.2010 r. 15:12:55
ja sie nie denerwuje tylko smieje z twojej glupoty
zal mi ciebie naprawde
Konto usunięte
25.03.2010 r. 15:13:46
dorośnij
Mariusz
25.03.2010 r. 15:13:58
KaTe- pokłóć się ze mna, z Paula nie ma co....stoicki spokój i zero nerwów...
Konto usunięte
25.03.2010 r. 15:14:26
a Ty zmadrzej
Romantyk
26.03.2010 r. 12:15:55
Witajcie.Nie da się wiele powiedzieć o kobiecie.Gdy widzi się jej fotografię.Jeśli nie spotkamy się w rzeczywistości i porozmawiamy przy kawie i ciastku.Tak samo nie da się powiedzić wiele o mężczyźnie gdy widzimy jego zdjecie.Gdy uda się nam spotkać w rzeczywistości porozmawiać przy kawie i ciastku.Wtedy możemy zobaczyć co on myśli,jakim jest człowiekiem.Kogo szuka,czy będzie między kobietą ,a mężczyzną dialog.Czy będzie tylko monolog mężczyzny.
myślisz że męzczyźni są za równie przesadnym co i nieuzasadnionym deprecjonowaniem kobiet oraz uznawaniem prawa do ich ujarzmiania? sam chyba tego nie rozumiem co napisałem...
zauważyłam
jest inteligentniejszy
jeszcze coś?
a masz cos do mojej inteligencji cwaniaro?
Wy Kobiety nie potrzebujecie męskich szowinistów. Same doskonale sobie radzicie.
ojej,cóż jeszcze się dowiem
i jakich użyjesz słów
czyż nie to świadczy
i twoim poziomie
i dlaczego się denerwujesz?
ja sie nie denerwuje tylko smieje z twojej glupoty
zal mi ciebie naprawde
dorośnij
KaTe- pokłóć się ze mna, z Paula nie ma co....stoicki spokój i zero nerwów...
a Ty zmadrzej
Witajcie.Nie da się wiele powiedzieć o kobiecie.Gdy widzi się jej fotografię.Jeśli nie spotkamy się w rzeczywistości i porozmawiamy przy kawie i ciastku.Tak samo nie da się powiedzić wiele o mężczyźnie gdy widzimy jego zdjecie.Gdy uda się nam spotkać w rzeczywistości porozmawiać przy kawie i ciastku.Wtedy możemy zobaczyć co on myśli,jakim jest człowiekiem.Kogo szuka,czy będzie między kobietą ,a mężczyzną dialog.Czy będzie tylko monolog mężczyzny.