Podajcie szczegoły laski!
świetna bajera
dobra bajera
no tak chlopcy od kiedy jestescie laskami? to chyba my mialysmy odpowiadac
poza wizualnym upodobaniem, zapach, kuszący zapach zawsze na mnie działa
jego zachęcające spojrzenie to jak leży ranem śpiący w łóżku, a ja przychodzę zbudzić go, przytulam się do pleców, dłońmi czuję ciepło jego ciała jak całujemy się jego zapach gdy mnie dotyka w ten szczególny sposób, jak nikt inny mnie wcześniej tak nie dotykał i nie będzie dotykać
mnie podnieca jak facet sie opiera i jest niedostepny
No właśnie gdy chodzę po ulicach i marketach to się zastanawiałem czy kobiety w rokiem rozbierają mężczyzn.
pomylka...raczej one same sie rozbieraja i tylko spojrzenia sa fajne...to sa kusicielki
zaraz kusicielki ja nie kusze
Deja witaj tak wogule bo sie ubrałas w koncu
witaj stiv no ubrana jestem , a czy ja kiedys nie byłam
Napisałaś że kręcą cie niedostępni faceci Ja mam to samo im więcej niedostępna tym muszę wejść na wyższy poziom trudności i to mnie kręci
no to mamy tak samo dlatego tez lubie zdobywac niz byc zdobywana
to dla mnie juz chyba nie ma poziomow dostepna laska czy nie i tak nie ma ruznicy
obojetnosc stiv cie zgubi
A gdy byśmy trafili na siebie to jak to by było Ja myślę że role by się od wracały ale pomału
czemu obojetnosc poprostu nie ma takiej ktura by mna zakreciła
jacek chyba my to
To zależy o sytuacji gdzie by to się zdarzyło A ludzi jest tyle to jak w totolotka czy to ona jest nie dostępna czy to on jest nie dostępny
ale ja nikogo nie szukam
Wiem ja tak tylko temat zatrącam
aha no to spoko bo juz myslałam
nie przeszkadzam wam juz
to ty tak stiv uwazasz
Ja akurat jestem komunikatywny poznałem sporo ludzi w całej Polsce jezdziłem w Schenker i znam wszystkie markety magazyny a to z nudów
ja nie uwazam i gdzie z tym mlotkiem kobito
no normalnie szopki
Do twojego miasta jezdziłem i ładowałem materiały higieniczne są przy obwodnicy Toruńskiej A tam wszystko dla kobiet same belle
Podajcie szczegoły laski!
świetna bajera
dobra bajera
no tak chlopcy od kiedy jestescie laskami?
to chyba my mialysmy odpowiadac
poza wizualnym upodobaniem, zapach, kuszący zapach zawsze na mnie działa
jego zachęcające spojrzenie
to jak leży ranem śpiący w łóżku, a ja przychodzę zbudzić go, przytulam się do pleców, dłońmi czuję ciepło jego ciała
jak całujemy się
jego zapach
gdy mnie dotyka w ten szczególny sposób, jak nikt inny mnie wcześniej tak nie dotykał i nie będzie dotykać
mnie podnieca
jak facet sie opiera i jest niedostepny
No właśnie gdy chodzę po ulicach i marketach to się zastanawiałem czy kobiety w rokiem rozbierają mężczyzn.
pomylka...raczej one same sie rozbieraja i tylko spojrzenia sa fajne...to sa kusicielki
zaraz kusicielki
ja nie kusze
Deja witaj tak wogule
bo sie ubrałas w koncu
witaj stiv
no ubrana jestem , a czy ja kiedys nie byłam
Napisałaś że kręcą cie niedostępni faceci Ja mam to samo im więcej niedostępna tym muszę wejść na wyższy poziom trudności i to mnie kręci
no to mamy tak samo
dlatego tez lubie zdobywac niz byc zdobywana
to dla mnie juz chyba nie ma poziomow
dostepna laska czy nie i tak nie ma ruznicy
obojetnosc stiv cie zgubi
A gdy byśmy trafili na siebie to jak to by było Ja myślę że role by się od wracały ale pomału
czemu obojetnosc
poprostu nie ma takiej ktura by mna zakreciła
jacek chyba my to
To zależy o sytuacji gdzie by to się zdarzyło A ludzi jest tyle to jak w totolotka czy to ona jest nie dostępna czy to on jest nie dostępny
ale ja nikogo nie szukam
Wiem ja tak tylko temat zatrącam
nie przeszkadzam wam juz
to ty tak stiv uwazasz
Ja akurat jestem komunikatywny poznałem sporo ludzi w całej Polsce jezdziłem w Schenker i znam wszystkie markety magazyny a to z nudów
ja nie uwazam
i gdzie z tym mlotkiem kobito
no normalnie szopki
Do twojego miasta jezdziłem i ładowałem materiały higieniczne są przy obwodnicy Toruńskiej A tam wszystko dla kobiet same belle