Bo są za Ciecy w uszach i zgrywaja psełdo bosow... ai moze jeszcze dlatego ze dziewczyny najczesciej na takich leca.
Konto usunięte
15.09.2009 r. 19:19:19
Dlatego że nie spotykasz prawdziwych ogierów z krwi i kości tylko cioty
wolfik79
15.09.2009 r. 19:45:12
bo to sa typowi pajace ktorzy tylko w mordxie sa dobrzy a w realu cichymi myszkami pajacuja i tyle
miś
15.09.2009 r. 20:27:36
przeważnie każdy kto ma dużo powiedzenia na temat sexu kobiet zwiazków ile to ich nie miał i ile ich zaliczył to bardzo żadko miał do czynienia z tymi zagadnieniami ,ale to jest szpan przed kolegami pod presją towarzystwa i tak to wygląda ,tajemnice zwiazku szczególnie w sferach intymnych powinniśmy zosotawić dla siebie dotyczy to sie kobiet jak zarówno mężczyzn i nie zależnie czy dalej się jest ze swoją kobietą czy nie top jest tak zwana kultura znajomość w trakcie i po fakcie ,a nie rozgrzebywanie starych brudów i wywalanie wszytkiego na forum ogólne .to nie jest najlepsze rozwiazanie bo można zaszkodzić sobie jak i tej drugiej osobie .takie jest moje zdanie na ten temat.
Hedonista
15.09.2009 r. 20:28:32
chyba trafiasz na nieodpowiednich facetów...
Jarek
15.09.2009 r. 20:43:17
Bo przed kompem kazdy jest mądry i pisze co chce
Marta
15.09.2009 r. 20:48:37
bo zawsze tak jest, że jak ktoś dużo mówi i chwili się co on nie robił, jaki on to nie był.. tak naprawdę ma z tym ogromny problem. Większość facetów, którzy przechwalają się swoimi sytuacjami łóżkowymi oraz swoimi znajomościami z masą pięknych dziewczyn, jest tak naprawdę nieśmiała i nic wspólnego nie miała z tymi sytuacjami, a są one tylko wytworem ich wyobraźni. Nie mówię, że jest tak z wszystkimi, bo jak zawsze są wyjątki, które tylko potwierdzają regułe.
Marcin
15.09.2009 r. 21:01:10
bo tak zazwyczaj jest ci co udają wielkich maczo to zazwyczaj jak przychodzi co do czego to nie umieją wydusić słowa nie to co ci skromni bardziej otwarci i odważni
gregory
15.09.2009 r. 21:17:31
a Ty " misia " nie tracisz odwagi ????
Konto usunięte
15.09.2009 r. 21:24:42
oj uwierz mi że nie wszyscy
Konto usunięte
15.09.2009 r. 22:19:45
ale z tego co widze to cTe panie co najwięcej prowokuja najbardziej sie boją ;o)
Iwona*
15.09.2009 r. 22:23:28
...a nie słyszałaś , że mężczyźni bardzo lubią plotkować
Marta
15.09.2009 r. 22:38:34
oj uwielbiaja plotkowac
Konto usunięte
15.09.2009 r. 23:17:26
facet to takie wieczne dziecko i (każdy to przyzna) że kobieta potrafi zawsze go ukierunkować na swoje tory jak kobieta ze swej strony pokaże zawachanie lub zwątpienie on (czyli facet jak ja i wszyscy ) ucieka to jest chyba genetycznie uwarunkowane ja się nie boję do tego przyznać i wszyscy to powinni potwierdzić a że każdy z nas by chciał być dominatorem to się chwali ale często to chwalenie mija się z prawdą ...taka natura ..............................
Konto usunięte
15.09.2009 r. 23:22:26
no właśnie dlaczego tak jest,a tu na tym portalu to juz nie wiadomo o co tym wszystkim panom chodzi i kogo szukają
donio
16.09.2009 r. 08:23:08
Sama już sobie odpowiedziałaś na pytanie.Bo oni zgrywają takich podrywaczy.Święta i prawdziwa zasada mówi!(Pies co dużo szczeka-nie gryzie)Poprostu nie ma czym zaimponować to chociaż gadaniem nadrobi.
Misia
16.09.2009 r. 09:39:24
Dlaczego mężczyźni, którzy zgrywają takich podrywaczy i tylko opowiadają z kim sie nie spotkali i czego nie robili, jak przychodzi co do czego to traca odwage.. hmm?
niiestety niekiedy tak jest
Dokładnie tak jak piszą chłopaki.
bo wiekszosc to pozerzy ;D
Bo są za Ciecy w uszach i zgrywaja psełdo bosow... ai moze jeszcze dlatego ze dziewczyny najczesciej na takich leca.
Dlatego że nie spotykasz prawdziwych ogierów z krwi i kości tylko cioty
bo to sa typowi pajace ktorzy tylko w mordxie sa dobrzy a w realu cichymi myszkami pajacuja i tyle
przeważnie każdy kto ma dużo powiedzenia na temat sexu kobiet zwiazków ile to ich nie miał i ile ich zaliczył to bardzo żadko miał do czynienia z tymi zagadnieniami ,ale to jest szpan przed kolegami pod presją towarzystwa i tak to wygląda ,tajemnice zwiazku szczególnie w sferach intymnych powinniśmy zosotawić dla siebie dotyczy to sie kobiet jak zarówno mężczyzn i nie zależnie czy dalej się jest ze swoją kobietą czy nie top jest tak zwana kultura znajomość w trakcie i po fakcie ,a nie rozgrzebywanie starych brudów i wywalanie wszytkiego na forum ogólne .to nie jest najlepsze rozwiazanie bo można zaszkodzić sobie jak i tej drugiej osobie .takie jest moje zdanie na ten temat.
chyba trafiasz na nieodpowiednich facetów...
Bo przed kompem kazdy jest mądry i pisze co chce
bo zawsze tak jest, że jak ktoś dużo mówi i chwili się co on nie robił, jaki on to nie był.. tak naprawdę ma z tym ogromny problem. Większość facetów, którzy przechwalają się swoimi sytuacjami łóżkowymi oraz swoimi znajomościami z masą pięknych dziewczyn, jest tak naprawdę nieśmiała i nic wspólnego nie miała z tymi sytuacjami, a są one tylko wytworem ich wyobraźni. Nie mówię, że jest tak z wszystkimi, bo jak zawsze
są wyjątki, które tylko potwierdzają regułe.
bo tak zazwyczaj jest ci co udają wielkich maczo to zazwyczaj jak przychodzi co do czego to nie umieją wydusić słowa nie to co ci skromni bardziej otwarci i odważni
a Ty " misia " nie tracisz odwagi ????
oj uwierz mi że nie wszyscy
ale z tego co widze to cTe panie co najwięcej prowokuja najbardziej sie boją ;o)
...a nie słyszałaś , że mężczyźni bardzo lubią plotkować
oj uwielbiaja plotkowac
facet to takie wieczne dziecko i (każdy to przyzna) że kobieta potrafi zawsze go ukierunkować na swoje tory jak kobieta ze swej strony pokaże zawachanie lub zwątpienie on (czyli facet jak ja i wszyscy ) ucieka to jest chyba genetycznie uwarunkowane ja się nie boję do tego przyznać i wszyscy to powinni potwierdzić a że każdy z nas by chciał być dominatorem to się chwali ale często to chwalenie mija się z prawdą ...taka natura ..............................
no właśnie dlaczego tak jest,a tu na tym portalu to juz nie wiadomo o co tym wszystkim panom chodzi i kogo szukają
Sama już sobie odpowiedziałaś na pytanie.Bo oni zgrywają takich podrywaczy.Święta i prawdziwa zasada mówi!(Pies co dużo szczeka-nie gryzie)Poprostu nie ma czym zaimponować to chociaż gadaniem nadrobi.
Dlaczego mężczyźni, którzy zgrywają takich podrywaczy i tylko opowiadają z kim sie nie spotkali i czego nie robili, jak przychodzi co do czego to traca odwage.. hmm?