... romantyka nie lubiącego poezji??? Albo nie próbującego swych sił w pisaniu wierszy??? Jeśli tak to byli pseudo romantycy )) Uwierz mi, że romantyków jest tu wielu ))
Konto usunięte
16.10.2008 21:00:34
... lub sztuczne udawanie kogoś kim się nie jest... miałem do czynienia kiedyś z osobami, które się uważały za nie wiadomo jakich to romantyków a nawet nie sympatyzowały z książki, nie mówiąc o poezji Ja akurat tak mam, że sam nawet prowadzę stronę ze swoim wierszami.
Konto usunięte
16.10.2008 21:06:50
... nic nie ujme "Etno" zgadzam sie z Tobą
Konto usunięte
16.10.2008 21:17:58
...polega tylko na czytaniu i pisaniu wierszy???
Konto usunięte
16.10.2008 21:32:53
Moim skromnym zdaniem...:Romantyzm to sztuka-sztuka okazywanie uczuc, to szacunek dla pieknego uczucia jakim jest miłosc.Z tym sie rodzi ,to sie pielegnuje(jak kwiatki) do tego sie przyznaje-nie wypiera sie jesli jest uwazane za cos dziwnego-nie normalnego...
Konto usunięte
16.10.2008 21:42:11
Witam Tak się zastanawiałem, czy romantycy, którzy tutaj jeszcze są (a są chyba, prawda? ) lubią również poezję, czy nawet sami piszą? Myślę, że czasem jestem nawet nie poprawnym romantykiem a zainteresowanie poezją jest u mnie duże. Zwłaszcza, że sam piszę
Konto usunięte
16.10.2008 21:42:11
Paweł,jesteś prawdziwym Romantykiem Ważne byśmy coś czuli i dzielili się,tym uczuciem,zarówno z ludźmi jak i otaczającym Nas światem.Pisać każdy może...lecz dzielić się swoim sercem nie każdy potrafi.
Pozdrawiam
PS...
Przepraszam,ale budować jakiś mur każdy potrafi,lecz gdy go zbuduje,to jego rola dobiega końca...lecz posadzić rośliny,drzewa i kwiaty i pielęgnować,podlewać i rozmawiać z nimi,to nie każdy umie..i to jest praca na całe życie.Więc,romantyk to prawie jak ogrodnik,ludzkich serc
Odpowiedzi mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Zaloguj się.
... romantyka nie lubiącego poezji??? Albo nie próbującego swych sił w pisaniu wierszy??? Jeśli tak to byli pseudo romantycy
)) Uwierz mi, że romantyków jest tu wielu
))
... lub sztuczne udawanie kogoś kim się nie jest... miałem do czynienia kiedyś z osobami, które się uważały za nie wiadomo jakich to romantyków a nawet nie sympatyzowały z książki, nie mówiąc o poezji
Ja akurat tak mam, że sam nawet prowadzę stronę ze swoim wierszami.
... nic nie ujme "Etno" zgadzam sie z Tobą
...polega tylko na czytaniu i pisaniu wierszy???
Moim skromnym zdaniem...:Romantyzm to sztuka-sztuka okazywanie uczuc, to szacunek dla pieknego uczucia jakim jest miłosc.Z tym sie rodzi ,to sie pielegnuje(jak kwiatki) do tego sie przyznaje-nie wypiera sie jesli jest uwazane za cos dziwnego-nie normalnego...
Witam
Tak się zastanawiałem, czy romantycy, którzy tutaj jeszcze są (a są chyba, prawda?
) lubią również poezję, czy nawet sami piszą? Myślę, że czasem jestem nawet nie poprawnym romantykiem
a zainteresowanie poezją jest u mnie duże. Zwłaszcza, że sam piszę
Paweł,jesteś prawdziwym Romantykiem
Ważne byśmy coś czuli i dzielili się,tym uczuciem,zarówno z ludźmi jak i otaczającym Nas światem.Pisać każdy może...lecz dzielić się swoim sercem nie każdy potrafi.
Pozdrawiam
PS...
Przepraszam,ale budować jakiś mur każdy potrafi,lecz gdy go zbuduje,to jego rola dobiega końca...lecz posadzić rośliny,drzewa i kwiaty i pielęgnować,podlewać i rozmawiać z nimi,to nie każdy umie..i to jest praca na całe życie.Więc,romantyk to prawie jak ogrodnik,ludzkich serc