Głównie kieruję to do Panów... Tak, wiem, jesteśmy wzrokowcami... Ale wzrok nam służy nie tylko do podziwiania kobiecej urody, ale też do czytania, choć nie wszyscy potrafią robić to ze zrozumieniem... Ale to tylko takie moje małe spostrzeżenia
Miłego tygodnia życzę, pozdrawiam...
Orzeł Biały
15.03.2010 r. 02:08:44
Widzę że znowuż filozofujesz
Konto usunięte
15.03.2010 r. 05:59:04
no to by bylo dobre ale niby do czego to ma byc
Unkownboy
15.03.2010 r. 10:22:42
Witam. Dziękuję za oklaski
A no KaTe ma to być do tego, że panowie podniecają się fikcyjnymi profilami, czy też "lewymi" zdjęciami... Gdyby tylko wczytywali się w opisy i choć spróbowali je zrozumieć... Natchnęło mnie do filozofowania obejrzenie jednego takiego profilu, gdzie błąd w opisie za błędem biegnie, przymiotniki i czasowniki nierzadko w formie męskiej występują, na zdjęciach panna, która raczej - gdyby wszystko co o sobie napisała (oczywiście bezbłędnie) - raczej nie miałaby tutaj potrzeby zaglądać, aby kogoś poznać... Ale to tylko takie moje małe wymądrzanie...
Miłego dnia...
Pozdrawiam...
Konto usunięte
15.03.2010 r. 10:27:08
oj UNIKALNY to Tu ludzie maja problem z czytaniem
Unkownboy
15.03.2010 r. 15:47:41
A ja miałem problem z poprawnym pisaniem tak to jest gdy się szybciej myśli niż pisze... Zdanie powinno brzmieć:
...gdyby wszystko co o sobie napisała (oczywiście bezbłędnie) było prawdą... za małe niedopatrzenie przepraszam... Tak to jest gdy się w pracy człowiek prywata zajmuje
No niestety niektórzy mają nie tyle problemy "z czytaniem ze zrozumieniem" co z samym czytaniem ale nie naszą rolą nadrabiać zaległości i niedoskonałości systemu edukacji
Głównie kieruję to do Panów... Tak, wiem, jesteśmy wzrokowcami... Ale wzrok nam służy nie tylko do podziwiania kobiecej urody, ale też do czytania, choć nie wszyscy potrafią robić to ze zrozumieniem... Ale to tylko takie moje małe spostrzeżenia
Miłego tygodnia życzę, pozdrawiam...
Widzę że znowuż filozofujesz
no to by bylo dobre
ale niby do czego to ma byc
Witam. Dziękuję za oklaski
A no KaTe ma to być do tego, że panowie podniecają się fikcyjnymi profilami, czy też "lewymi" zdjęciami... Gdyby tylko wczytywali się w opisy i choć spróbowali je zrozumieć... Natchnęło mnie do filozofowania obejrzenie jednego takiego profilu, gdzie błąd w opisie za błędem biegnie, przymiotniki i czasowniki nierzadko w formie męskiej występują, na zdjęciach panna, która raczej - gdyby wszystko co o sobie napisała (oczywiście bezbłędnie) - raczej nie miałaby tutaj potrzeby zaglądać, aby kogoś poznać... Ale to tylko takie moje małe wymądrzanie...
Miłego dnia...
Pozdrawiam...
oj UNIKALNY to Tu ludzie maja problem z czytaniem
A ja miałem problem z poprawnym pisaniem
tak to jest gdy się szybciej myśli niż pisze... Zdanie powinno brzmieć:
za małe niedopatrzenie przepraszam... Tak to jest gdy się w pracy człowiek prywata zajmuje
ale nie naszą rolą nadrabiać zaległości i niedoskonałości systemu edukacji
...gdyby wszystko co o sobie napisała (oczywiście bezbłędnie) było prawdą...
No niestety niektórzy mają nie tyle problemy "z czytaniem ze zrozumieniem" co z samym czytaniem
Miłego dnia...
tak to jest problem
gdy ktoś nie rozumie co czyta