forum

Rozrywka i uczucia

Zastanawia mnie...

1. Konto usunięte 14.03.2010 r. 09:15:26

O pewnego czasu skrzynke odbiorcza zapelniaja mi wiadomsci od osub kture lamana angielszczyzma prosza o email na @yahoo
    Oco wtym chodzi bo to moim zdaniem nienormalne???

2. Anka 14.03.2010 r. 09:25:27

to chyba wszyscy dostająąąąąąąąąąąąąąąąą                

3. Janek 17.03.2010 r. 13:03:05

To jest spam.Trzeba usuwać.

4. Pydzio 22.03.2010 r. 18:56:15

ja dzisiaj dostałem takiego śmiecia    

5. Smukon 24.03.2010 r. 19:39:47

Ten spam to plaga. mKontakt to drugi tego rodzaju serwis, na którym się z tym spotykam. Oczywiście to konta fikcyjne, a takie wiadomości rozsyłane są automatycznie. Hej, żeby ktoś z was przypadkiem nie poczuł się zaszczycony zainteresowaniem ze strony piękności zza wschodniej granicy, albo przystojnego i szarmanckiego włoskiego amanta, bo tak naprawdę osoby, których wizerunki wykorzystano często nie mają bladego pojęcia o tym!   uśmiechnięty  

6. Smukon 24.03.2010 r. 19:51:05

Taka ciekawostka, kiedyś (to było na innym podobnym do mKontakt serwisie) z ciekawości założyłem sobie dla picu konto na Yahoo i odpowiedziałem jakiejś \"słodkiej czekoladce\" niby z Afryki, niby zauroczonej moją osobą. Już w następnym mailu \"od niej\" chcieli wyżebrać ode mnie jakąś kasę, opisując ciężką sytuację tej fikcyjnej postaci. Nawet nie wiem, czy nie było podane konto. I oczywiście zachęta do bliższego spotkania     Ciekawe, jak wielu daje się na coś takiego naciągnąć? mKontakt powinien i pewnie się pilnuje przed takim wykorzystywaniem przez naciągaczy, kasując ich konta. Z kontami jawnych prostytutek (\"szukających sponsora\") też powinien tak postępować, żeby nie uchodzić za tzw. alfonsa