JAK KOBIETA MA 99 % ROZUMU W CIPCE
mowimy o kobietach z mk ... wiemy o jakich!!!
opanujcie sie kobietki ...
Konto usunięte
12.03.2010 r. 23:21:36
One choc cos maja ty nic nie masz bez twarzowcu i.cos tu smierdzi i nie otwieraj geby..trujesz tu atmosfere i tak jest do **cenzura**
Konto usunięte
12.03.2010 r. 23:40:32
aj Gabrys warjat.. powiedzial co wiedzial..jeszcze zebysmy warjatami sie przejmowali..pewnie tabletek nie podali mu dzisiaj. ..a sie ma
Konto usunięte
12.03.2010 r. 23:56:16
to ktos ze starych znajomych z mk....jak ma taka odraze tu do dziewczyn..
Konto usunięte
13.03.2010 r. 00:02:39
o kogo ..gabriel
Konto usunięte
13.03.2010 r. 00:06:25
nie wiem..juz tu nic nie ....tylko my i jakis czub z psychiatryka na przepustce
Konto usunięte
13.03.2010 r. 00:09:32
no to jak tak to ma tam swoje forum ..pewnie ostro dyskutuje
Konto usunięte
13.03.2010 r. 00:17:05
jusz go nie ma konto usunol..kurde co jeden teraz to lepszy
Smukon
13.03.2010 r. 01:35:15
Ja widzę problem w tym, że tak dużo tu kobiet trzyma rozum w portfelu, bo to bardziej pewne miejsce dla nic, niż cipka O wiele za dużo i coraz więcej takich...
Smukon
13.03.2010 r. 02:14:29
("...dla nich...")* Gabrielu, też na to stawiam. Gdybym uważał, że są tylko takie jak te, które opisałem wyżej, od razu bym opuścił to miejsce. Jestem tutaj dla tych kilku osób, które wzbudziło moją sympatię
JAK KOBIETA MA 99 % ROZUMU W CIPCE
mowimy o kobietach z mk ... wiemy o jakich!!!
opanujcie sie kobietki ...
One choc cos maja ty nic nie masz bez twarzowcu i.cos tu smierdzi i nie otwieraj geby..trujesz tu atmosfere i tak jest do **cenzura**
aj Gabrys warjat.. powiedzial co wiedzial..jeszcze zebysmy warjatami sie przejmowali..pewnie tabletek nie podali mu dzisiaj.
..a sie ma
to ktos ze starych znajomych z mk....jak ma taka odraze tu do dziewczyn..
o kogo ..gabriel
nie wiem..juz tu nic nie ....tylko my i jakis czub z psychiatryka na przepustce
no to jak tak to ma tam swoje forum ..pewnie ostro dyskutuje
jusz go nie ma konto usunol..kurde co jeden teraz to lepszy
Ja widzę problem w tym, że tak dużo tu kobiet trzyma rozum w portfelu, bo to bardziej pewne miejsce dla nic, niż cipka
O wiele za dużo i coraz więcej takich...
("...dla nich...")* Gabrielu, też na to stawiam. Gdybym uważał, że są tylko takie jak te, które opisałem wyżej, od razu bym opuścił to miejsce. Jestem tutaj dla tych kilku osób, które wzbudziło moją sympatię