toście se pogadali a ja dalej nie wiem o co chodzi
Konto usunięte
12.03.2010 r. 13:22:33
ALEX tzle postw a nici y wiedyz
Konto usunięte
12.03.2010 r. 13:43:23
to jakis nowy jezyk marysia ???
a moze jakas konspira
Konto usunięte
12.03.2010 r. 13:55:34
klawiaturki mi sie jebie
Konto usunięte
12.03.2010 r. 14:09:31
jebie mi sie klawiaturka
Konto usunięte
12.03.2010 r. 14:10:22
a to ta twoja klawiatura to jakas zboczona jest
Konto usunięte
12.03.2010 r. 14:11:42
jak PANI
Konto usunięte
12.03.2010 r. 14:12:09
o zesz ty ...wydałas sie hahahahha
Smukon
13.03.2010 r. 01:19:53
Tygrysica, śmiejesz się do mnie, czy ze mnie?
Smukon
13.03.2010 r. 01:24:05
Alex, nie miałem kaca moralnego po przebudzeniu i dalej zamierzam "skopać" sukę
Nie wiem co mają apostołowie do wiatraków, ale jako, że w kółko wtrącasz wątki religijne, wyśmiewając je, odnoszę wrażenie, jakoby Cię jakiś ksiądz skrzywdził...
Konto usunięte
13.03.2010 r. 01:40:46
Smukon-zastanawiam się czy to nie podpucha ...
Aż się wierzyć nie chce, ze takie puste szmaty jak Ty chodzą po tym swiecie ...
Wiesz czemu tak piszę ?
Bo kablowanie to największy grzech wsród ludzi jaki może być.
Myslisz, ze zniszczysz tą czy inną pannę ?
Namieszasz, wszyscy w końcu zapomną, a Ciebie z czasem zaczną paluchami wytykać, że ze szmatą nie będą dyskutować, bo kabluje.
Przeszkadza Ci, ze ona ma tu profil to nie patrz, zamknij pysk, póki mozesz nim jeszcze ruszać.
Po prostu ...
A jeśli chodzi o zniszczenie życia-oby Tobie go nikt nigdy nie zniszczył, bo się posrasz.
Smukon
13.03.2010 r. 01:41:44
Alex, ja wiedziałem, że tak było!
Moja trawestacja Rip-vanWinkle'a? Nie wiem gdzie tego widzisz...
Smukon
13.03.2010 r. 01:50:50
I jeszcze, Kora (od razu widać, że wióry w głowie), może ty i ruszasz pyskiem jak piszesz, ale moja twarz jest raczej nieruchoma
Smukon
13.03.2010 r. 01:53:43
Alex, od samego początku zorientowałem się, że jest tu całkiem burdelowo i założyłem, że nie będę się cackać z upadłymi kobietami, które zaśmiecają środowisko, do którego trafiłem. Wywalą mnie - trudno. Przekonam się wtedy, że faktycznie nie warto było zatrzymywać się tutaj.
Smukon
13.03.2010 r. 01:58:39
Od dawna szukam takiego forum, gdzie można bez ogródek i wprost wypowiadać swoje zdanie, gnoić gnoi, o ile się napatoczą, ale też oczywiście spędzać też sympatycznie czas z sympatycznymi ludźmi. Trudno o takie miejsce, bo na ogół wszędzie chodzi o robieniu sobie na wzajem dobrze, nawet jeśli czasami wbrew sobie. A ja nie jestem konformistą; co lubię - lubię, co toleruję - toleruję, co mnie mierzi - wytykam dosadnie.
Smukon
13.03.2010 r. 02:01:23
Jeśli pod "intuicję" z mojej strony rozumiesz, jakąś grę, strategię uników i "ciosów kobry", to Ci się zdawało.Cały czas jestem taki sam
Smukon
13.03.2010 r. 02:03:06
śpiący jestem, więc przepraszam za stylistyczny bałagan przedostatniego postu
Smukon
13.03.2010 r. 02:04:56
Są ludzie i ludzie... Dobranoc, Alex.
Konto usunięte
13.03.2010 r. 08:38:28
Smukon,wreszcie jakiś normalny człowiek
Konto usunięte
13.03.2010 r. 11:47:51
"Kora, jesteś jedną z tych dziwek, czy byłaś, że się tak podniecasz?"
Zanim zaczniesz używać słów to moze najpierw się dowiedz jakie mają znaczenie to raz, a dwa moje podniecenie na pewno się nie zwiększy od czytania Twoich wypocin.
Wióry w głowie ?
Hmm, jak masz to się nie chwal, zresztą to doskonale widać gołym okiem co Ty masz a czego nie posiadasz za grosz w głowie.
Smukon
14.03.2010 r. 20:24:16
Używam tylko słów, których znaczenie rozumiem. I nie używam ich nigdy przypadkowo. /"Aż się wierzyć nie chce, ze takie puste szmaty jak Ty chodzą po tym swiecie ..." -Pierwsza personalnie zaczęłaś mi przysrywać, więc twoją zażartość w solidarności z **cenzura** mi chciałem sobie wytłumaczyć, zadając ci PYTANIE. Twoje podniecenie moimi "wypocinami" zwiększa się dosyć mocno. Doskonale widać gołym okiem...
Konto usunięte
14.03.2010 r. 21:42:54
Doskonale widać, że nie dość, ze lubisz niszczyć ludzi to masz z tego niesamowitą przyjemność.
Chyba nie myslałeś, że zakładając taki temat z taką treścią obejdzie się bez taki słów ?
Konto usunięte
14.03.2010 r. 23:23:20
"Naprawdę jesteś cichodajką, czy co, do jasnej cholery?!"
Nie po prostu-jestem kobietą i nienawidzę jak się o innych a choćby kobietach, które boki sobie robią pisano, ze są **cenzura** mi.
Obstawiam, ze nie znasz konkretnej przyczyny tego co jakaś tam babka robi.
Nie mniej jednak widać, że aż Ci staje na myśl, że możesz coś głośno powiedzieć bez żadnych konsekwencji swojej decyzji.
No chyba, ze to Twoja panna, rogi Ci przyprawia i szlag Cię trafia.
Konto usunięte
15.03.2010 r. 08:01:27
no to moze ujawmnisz kto to jest?
Konto usunięte
15.03.2010 r. 12:47:40
KaTe-naprawdę chciałabyś wiedzieć ?
Konto usunięte
15.03.2010 r. 12:50:21
no raczej.. skoro chce kogos zniszczyc niech powie kogo
Smukon
15.03.2010 r. 23:05:56
KaTe, zrobię to
Kora, \"kobiety, które boki sobie robią\"?! Bez względu na przyczynę, skoro \"boki sobie robi\" jest zboczoną ladacznicą. A mojego libido nie będę komentować. Martw się lepiej tym, kiedy staje twojemu facetowi Moja panna, gdyby była taka, nie przyprawiałaby mi rogi, bo przestała by nią być, kiedy tylko okazałoby się, że jest z tych, co to lubią \"robić sobie boki\". Z nie siedziałbym
Smukon
15.03.2010 r. 23:29:25
...KaTe, a strategia, która mi się rysuje w głowie nie zakłada przedwczesnego wyrzucania asa na stół...
toście se pogadali
a ja dalej nie wiem o co chodzi
to jakis nowy jezyk marysia ???
a moze jakas konspira
a to ta twoja klawiatura to jakas zboczona jest
jak PANI
o zesz ty ...wydałas sie hahahahha
Tygrysica, śmiejesz się do mnie, czy ze mnie?
Alex, nie miałem kaca moralnego po przebudzeniu i dalej zamierzam "skopać" sukę
Nie wiem co mają apostołowie do wiatraków, ale jako, że w kółko wtrącasz wątki religijne, wyśmiewając je, odnoszę wrażenie, jakoby Cię jakiś ksiądz skrzywdził...
Smukon-zastanawiam się czy to nie podpucha ...
Aż się wierzyć nie chce, ze takie puste szmaty jak Ty chodzą po tym swiecie ...
Wiesz czemu tak piszę ?
Bo kablowanie to największy grzech wsród ludzi jaki może być.
Myslisz, ze zniszczysz tą czy inną pannę ?
Namieszasz, wszyscy w końcu zapomną, a Ciebie z czasem zaczną paluchami wytykać, że ze szmatą nie będą dyskutować, bo kabluje.
Przeszkadza Ci, ze ona ma tu profil to nie patrz, zamknij pysk, póki mozesz nim jeszcze ruszać.
Po prostu ...
A jeśli chodzi o zniszczenie życia-oby Tobie go nikt nigdy nie zniszczył, bo się posrasz.
Alex, ja wiedziałem, że tak było!
Moja trawestacja Rip-vanWinkle'a? Nie wiem gdzie tego widzisz...
I jeszcze, Kora (od razu widać, że wióry w głowie), może ty i ruszasz pyskiem jak piszesz, ale moja twarz jest raczej nieruchoma
Alex, od samego początku zorientowałem się, że jest tu całkiem burdelowo i założyłem, że nie będę się cackać z upadłymi kobietami, które zaśmiecają środowisko, do którego trafiłem. Wywalą mnie - trudno. Przekonam się wtedy, że faktycznie nie warto było zatrzymywać się tutaj.
Od dawna szukam takiego forum, gdzie można bez ogródek i wprost wypowiadać swoje zdanie, gnoić gnoi, o ile się napatoczą, ale też oczywiście spędzać też sympatycznie czas z sympatycznymi ludźmi. Trudno o takie miejsce, bo na ogół wszędzie chodzi o robieniu sobie na wzajem dobrze, nawet jeśli czasami wbrew sobie. A ja nie jestem konformistą; co lubię - lubię, co toleruję - toleruję, co mnie mierzi - wytykam dosadnie.
Jeśli pod "intuicję" z mojej strony rozumiesz, jakąś grę, strategię uników i "ciosów kobry", to Ci się zdawało.Cały czas jestem taki sam
śpiący jestem, więc przepraszam za stylistyczny bałagan przedostatniego postu
Są ludzie i ludzie...
Dobranoc, Alex.
Smukon,wreszcie jakiś normalny człowiek
"Kora, jesteś jedną z tych dziwek, czy byłaś, że się tak podniecasz?"
Zanim zaczniesz używać słów to moze najpierw się dowiedz jakie mają znaczenie to raz, a dwa moje podniecenie na pewno się nie zwiększy od czytania Twoich wypocin.
Wióry w głowie ?
Hmm, jak masz to się nie chwal, zresztą to doskonale widać gołym okiem co Ty masz a czego nie posiadasz za grosz w głowie.
Używam tylko słów, których znaczenie rozumiem. I nie używam ich nigdy przypadkowo. /"Aż się wierzyć nie chce, ze takie puste szmaty jak Ty chodzą po tym swiecie ..." -Pierwsza personalnie zaczęłaś mi przysrywać, więc twoją zażartość w solidarności z **cenzura** mi chciałem sobie wytłumaczyć, zadając ci PYTANIE. Twoje podniecenie moimi "wypocinami" zwiększa się dosyć mocno. Doskonale widać gołym okiem...
Doskonale widać, że nie dość, ze lubisz niszczyć ludzi to masz z tego niesamowitą przyjemność.
Chyba nie myslałeś, że zakładając taki temat z taką treścią obejdzie się bez taki słów ?
"Naprawdę jesteś cichodajką, czy co, do jasnej cholery?!"
Nie po prostu-jestem kobietą i nienawidzę jak się o innych a choćby kobietach, które boki sobie robią pisano, ze są **cenzura** mi.
Obstawiam, ze nie znasz konkretnej przyczyny tego co jakaś tam babka robi.
Nie mniej jednak widać, że aż Ci staje na myśl, że możesz coś głośno powiedzieć bez żadnych konsekwencji swojej decyzji.
No chyba, ze to Twoja panna, rogi Ci przyprawia i szlag Cię trafia.
no to moze ujawmnisz kto to jest?
KaTe-naprawdę chciałabyś wiedzieć ?
no raczej.. skoro chce kogos zniszczyc niech powie kogo
KaTe, zrobię to
Moja panna, gdyby była taka, nie przyprawiałaby mi rogi, bo przestała by nią być, kiedy tylko okazałoby się, że jest z tych, co to lubią \"robić sobie boki\". Z
nie siedziałbym
Kora, \"kobiety, które boki sobie robią\"?! Bez względu na przyczynę, skoro \"boki sobie robi\" jest zboczoną ladacznicą. A mojego libido nie będę komentować. Martw się lepiej tym, kiedy staje twojemu facetowi
...KaTe, a strategia, która mi się rysuje w głowie nie zakłada przedwczesnego wyrzucania asa na stół...
aha rozumiem
witaj Smukon no tego jeszcze nie było
nie dajesz sobie rady????