forum

Rozrywka i uczucia

ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Konto usunięte 11.03.2010 r. 14:39:17

Robimy sensację bo mnie w **cenzura** ia to że jakaś rozpuszczona małolata wyżywa sie na innych i dopóki ktoś nie powie jej do słuchu to nie zmieni tego postępowania

2. Konto usunięte 11.03.2010 r. 14:41:30

nie tylko ona gabrys jest tu wiecej takich osob jej podwładnych

3. Unkownboy 11.03.2010 r. 14:44:25

Witam...
    Wiecie gdzie leży większość problemów forum? Otóż - moim skromnym zdaniem - w tym, że ciągle są roztrząsane jakieś badziewne kłótnie, spory, tematy... Wcześniej jakoś mniej z nas się angażowało w kłótnie, sprawy "trudne" załatwiane były chyba "na privie", szybciej nudziliśmy się darciem kotów i olewaliśmy pieniaczy... Czasem zdarzyło się ktoś złamał zasady netykiety i bez powodu pojechał komuś na forum i wówczas większość upominała "trudnego człowieka", ale nie dla tego, że po "drugiej stronie" stał ktoś konkretny. Nie było różnicy czy "podpadł" ktoś "na topie" czy nowy użytkownik... Po prostu gdy ktoś złamał zasady to oberwał za swoje, zgłaszało się sprawę adminom i już...

Problem nie leży w braku czatu czy czymkolwiek innym, ale w nas samych... Ja nie wiem dla czego, ale jakoś z nikim problemów większych nigdy nie miałem, osoby, z którymi się "dotarłem" na początku dość szybko stały się moimi "przyjaciółmi", jeśli coś do kogoś miałem od razu na priv pisałem, albo nie pisząc wprost o konkretnej osobie zakładałem wątek na forum i z tego co "widzę" we wszystkich przypadkach poskutkowało, choć nie wiem na ile to moja zasługa a na ile ich "dorośnięcie"    

Piszemy jakie złe i nieszczere jest obrabianie innym tyłków, a często sami to robimy, nawet się dużo nie zastanawiając... Nie wszyscy muszą podzielać nasze poczucie humoru i dystans do siebie i tego co się tutaj dzieje...

Ale co ja tam wiem...    
    Miłego dnia wszystkim...

4. Konto usunięte 11.03.2010 r. 14:45:22

a to czy sie popisalem to juz moja sprawa.pisze to co chce pisac i popieram to co mi sie podoba.
    Sorki Gabi ale jak tu sie ponownie zarejstrowalem to 1 byles u mnie na priv zeby jej dupe obrobic a jednoczesnie na forum jej slodziles.wiec chyba dobrze ze ten temat napisala

5. Orzeł Biały 11.03.2010 r. 14:49:15

Na przykład ja gdy się pojawiłem na forum zostałem zaatakowany przez wiele osób , a gdy zacząłem się odgryzać zgłosiliście mnie do admina i zostałem nie słusznie ukarany . Jeśli w ten sposób będziecie przyjmować nowych forumowiczów , to kto będzie chciał się tu wypowiadać . Postępując w ten sposób odstraszacie ciekawych ludzi . Bo nikt nie lubi jak go ktoś poniża , kiedyś w regulaminie było że nie wolno nikogo atakować a tym bardziej obrażać i poniżać . Ten punkt został zniesiony i teraz zrobił się syf na forum . Dzięki Bogu mam tu wiernych przyjaciół z którymi mogę pisać na pw , bo na forum nie ma co bo zachowujecie się jak dzieci i piszecie głupoty nie na temat i jedziecie każdego kto was nie popiera bo ma inne zdanie .                            

6. Konto usunięte 11.03.2010 r. 14:52:56

Nie słodziłem nikomu...

A to co tobie napisałem to dwa dni wcześniej pisałem na forum, więc nie pisałem o niej niczego czego nie mogłaby sama przeczytać...

7. Konto usunięte 11.03.2010 r. 14:53:48

orzeł         masz racje tak tu jest i wszyscy sa tu tak traktowani jak smieci bo ktos komus nie nie przypodobal

8. Konto usunięte 11.03.2010 r. 14:54:45

ja bede sie wstawial za tym,kto wedlug mnie ma racje i dla mnie koniec tematu.a jesli to komus nie pasuje to juz nie moj biznes.

9. Konto usunięte 11.03.2010 r. 14:57:28

A napisałem ci to bo wcześniej ona mi tyły obrabiała przed Haosem pisząc mu o mnie na gg że podrywałem dwie dziewczyny na raz...

10. Konto usunięte 11.03.2010 r. 15:00:40

Rock...

Ty myślisz że Sylwia miała rację bo Samanta napisała Sylwii że źle postępuje...

Ale to Sylwia jako pierwsza ją zaatakowała zaraz po tym jak ta założyła konto...

Samanta wtedy milczała i nic nie mówiła, ale wczoraj nie wytrzymała i kulturalnie zwróciła jej uwagę a wy naskoczyliście na nią i zaczęliście ją jechać...

11. Konto usunięte 11.03.2010 r. 15:00:43

a ja ci odpisalem ze nie interesuje mnie kto komu w nogach śpi,i wciaz mnie to nie obchodzi.w **cenzura** ia mnie tylko ze zaczynaja sie robic dziwne obozy i jak ktos kogos poprze to od razu jest tez atakowany przez 2 strone

12. Konto usunięte 11.03.2010 r. 15:04:46

moze i przez dwie ale wczoraj atakowaliscie ja wszyscy jak takie psy za **cenzura** polecieliscie szkoda gadac wogole tak jest z kazdy wiec nie wiesz bo cie nie było tu ostatnio        

13. Konto usunięte 11.03.2010 r. 15:05:53

po 1 nie najerzdzalem tylko stwierdzilem ze przypieprzyla sie do niej tylko dla tego ze wyrazila zdanie o jakims kolesiu w innym temacie
    po 2 Sylwia napisala temat a tamta wyjechala zupelnie z czym innym
    po 3 nie wiem co bylo na poczatku jak samanta zaczela sie tu krecic i nie obchodzi mnie to
    po 4 wyrazalem swoja opinie i uwazam ze dobrze zrobilem
    po 5 nie chodzilo tu o Sylwie tylko o sytuacje i bym bronil kazdego innego w takiej samej sytuacji

14. Konto usunięte 11.03.2010 r. 15:07:44

jak juz wyzej wspomnialem Deja jeszcze nic na ciebie nie napisalem obrazliwego,bo jak narazie nic do Was nie mam,wiec prosze nie wyzywaj mnie od psów bo zaczyna mnie to troche w **cenzura** iac    

15. Konto usunięte 11.03.2010 r. 15:11:39

tez cie nie obrazam przeciez mowie o wszystkich co sie tak zachowywali . mnie tez wszystko wkur....ale panuje nad emocjami.
    dobra spadam juz z tad bo byłam tu dzis tylko gosciem ide dalej sie urlopowac bo tylko tam mam spokuj   bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye     bye  

16. Konto usunięte 11.03.2010 r. 15:12:18

Rock...

Uspokój się bo mi np. nie chodziło o ciebie tylko o to jak Sylwia się zachowuje...

Nie chciałem się wtrącać bo większość może uznać że moje wypowiedzi są nieobiektywne...

A mi zależy tylko by nie atakowała innych na forum...

Bo to nie miejsce do dymów tylko rozmów i poznawania ludzi...

17. Konto usunięte 11.03.2010 r. 15:12:38

miłego urlopu

18. Konto usunięte 11.03.2010 r. 15:13:32

no to poco dalej ta afera sie ciagnie?

19. Konto usunięte 11.03.2010 r. 15:23:36

no wlasnie o to chodzi.tyle osob tu brudzilo ostatnio-wyzywali sie i klucili.ale oni przyczepili sie tylko do 1 osoby    

20. Konto usunięte 11.03.2010 r. 15:43:54

wiem Neron-dlatego w temacie sylwii sie jej zapytalem skad tyle o niej wie i czy czasem nie byla tu pod innym nickiem

21. Konto usunięte 11.03.2010 r. 15:51:19

i na tym powinnismy zakonczyc temat

22. Konto usunięte 11.03.2010 r. 17:33:03

Hahahahahah wiecie co????
    to do tych co ten temat utworzyli **cenzura** na was dokładnie w tym momencie , przeginacie pałe...i juz nie bede mówiła kto tu jest nie szczery....Deja ....przeciez kazde dziecko wie ze ta cała samanta to ty....wiec po co robisz tutaj jakies cyrki i sie wpierdzielasz w nie swoje sprawy?????
    hahahah własnie pokazałas mi i wielu osobom jakas ty uczciwa....udawałas taka kolezaneczke cukrzyłas jak cholera a teraz ???a teraz jedziesz po bandzie równo...i pewnie oczekujesz na oklaski ..to ja ci przyklasne jak chcesz    
    w imie twojej głupoty wiesz......
    No tak co by tu jeszcze dodac hmm....zrobiłas sie z gabrielem teraz taka odwazna ????
    ale jak bym wczoraj nie poruszyła tego tematu to byscie dalej lezli w dupe po palcu wiecie ..i powiem wam wiecej jestescie dwulicowi......przez duże "D".....
    a co do naszej wczorajszej rozmowy Deja yyy przepraszam samanta....to ty pierwsza sprowokowałas i wszczełas kłótnie ...a potem sie usunełas ....chowajac łeb w piasek ...tak jak to teraz zrobiłas...
    wcale nie jest mi was żal ...moze po waszym odejsciu wreszcie zapanuje jakis ład....a wy sobie knujcie w swoim zyciu realnym ...a nie przychodzicie tu i udajecie hojraków   uśmiechnięty  
    no to było by na tyle ....a jak sie komu nie podoba jego problem   uśmiechnięty  

23. Konto usunięte 11.03.2010 r. 17:39:43

hahahhahah a najsmieszniejszym jest dla mnie to iz uwazacie mnie tu za jakas "królowa" która ma swoich podwładnych ....mowa tutaj juz o rollku czy neronie którzy nie boja sie stanac po mojej stronie ....przeciez to jest chor kurde ...chore!!!!!!!
    Najlepiej by było gdyby jechali po mnie tak jak wy to robicie co ????hahahahh...i tu sie mylicie ...oni nie sa fałszywi jak wy.....
    a i gwoli scisłosci ja nie atakuje na forum nowych ludzi ....ale jak ktos zasłuzy to oberwie ..niestety.....

24. Konto usunięte 11.03.2010 r. 17:40:50

rahim czy ty pijesz do mojej osoby przepraszam ?????

25. Konto usunięte 11.03.2010 r. 17:46:37

pamietna sytuacja z gabrielem ????
    a była takowa????

26. Unkownboy 11.03.2010 r. 18:39:12

Sorki, ale piszcie na forum, skoro już zaczęliście...
    Zaraz padną podejrzenia o knucie, dwulicowość i obrabianie tyłków    

27. Konto usunięte 11.03.2010 r. 18:45:00

michał hahahah        
    na priv nie gadalismy o tym temacie ponizej ...zupełnie o czym innym

28. Unkownboy 11.03.2010 r. 18:52:44

Ja tam nie wiem, ja nie wnikam     Ja jestem tylko głosem ogółu    

29. Konto usunięte 11.03.2010 r. 18:56:41

co miałam do napisania napisałam co do gabrila wstrzymam sie od głosu bo to juz moja prywatna sprawa.

30. Unkownboy 11.03.2010 r. 19:03:00

że prywatna to w jakimś sensie wiem...

OK, kończymy temat?

Pozdrawiam...