a dragi to nie narkotyki???
siegaja bo jest łatwy dostep do takich zrodeł . a co zakazane najlepiej smakuje
Konto usunięte
10.03.2010 r. 15:56:38
bo Polacy nie inni niz wszyscy.....
Konto usunięte
10.03.2010 r. 15:56:53
Sięgają coraz częściej bo coraz łatwiej je dostać...
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:02:42
bo dobre ziolo nie jest zle
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:03:27
jakos nie wierze ze po 2 razach moze odjebac,ale skoro tak twierdzisz...
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:06:22
bo nie ma w polsce legalizacji i tak sie dzieje ze odwala co nie ktorym jak tylko cos posmakuja
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:11:48
mysle ze powodów jest wiele...ale jednak głównym to sa niepowodzenie w zyciu...ciagłe stresy....najpierw zaczyna sie od zwykłej tabletki dopingujacej a potwem ladujemy na dwyku....
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:13:08
nie gadaj ibuprom zazyłam nie dawno
no zyja dzieki narkotyka bo jak nie wezna kolejnej dawki to po nich. to jest tak jak z wrozkami one ci wkrecaja co cie czeka w zyciu i bedziesz dazył do tego nieposwiadomie az sam zrealizujesz to co ci wrozka powiedziala
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:17:36
a mi tam czasem dobrze rozładowuja napiecie
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:20:07
wszystko uzaleznia i nie tylko narkotyki miekkie i twarde i alkohol. nawet nie zdajemy sobie sprawy jak daleko sie posunelismy i nic innego nie zauwazamy zycie codzienne staje sie monotonnia
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:21:21
ale narkotyki nie oznaczaja odrazu stoczenia sie !!!!!!!
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:21:59
rollek a co oznaczaja ????mamy to pochwalac ???
a moze jeszcze dilowac co????
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:23:27
no to za mała dawke wziełam bo nic nie czuje a głowa dalej boli
chyba ze mam juz zejscie
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:27:44
rollek nie masz racji narkotyki to poczatek konca jestem przeciwnikiem nyrkotykow uwazam ze za male kary sa dla dilerow i salej tej mafi narkotykowej to powinni tempic z cala moca
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:32:23
z ta prostytucja to przesadziles--poznalem w zyciu kilkanascie prostytutek i zadna nie zarabiala na narkotyki
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:36:24
i przepisujesz jakies dziwne formulki..a pewnie sam z nimi nic doczynienia nie miales wiec pewnie nie wiesz co piszesz
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:39:59
ZA FORMUŁKI a reszta
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:42:01
wielu moich dobrych znajomych bralo w zyciu duzo narkotykow i to najrozniejszych-łącznie z waleniem w żyły.i nie widze zeby sie ktorys stoczyl...
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:45:34
hmmm widze ze dyskusja ucichla
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:46:25
temat wyczerpany
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:47:44
a zapowiadalo sie na ciekawa dyskusje--szkoda
Konto usunięte
10.03.2010 r. 16:53:13
wszystko jest dla ludzi-tylko trzeba umiec ze wszystkiego korzyatac
Konto usunięte
10.03.2010 r. 17:08:52
zgadzam się z ROLLKIEM
jeśli ktoś ma tendencję dso uzależnień, to się uzależni jak nie od używek to od drugiej osoby, od krzyżówek, albo jedzenia - tak to już jest.
tylko dlaczego - pytam się - odmawiać reszcie społeczeństwa chwilowego odskoku?
bo to jest fajna sprawa
a dragi to nie narkotyki???
siegaja bo jest łatwy dostep do takich zrodeł . a co zakazane najlepiej smakuje
bo Polacy nie inni niz wszyscy.....
Sięgają coraz częściej bo coraz łatwiej je dostać...
bo dobre ziolo nie jest zle
jakos nie wierze ze po 2 razach moze odjebac,ale skoro tak twierdzisz...
bo nie ma w polsce legalizacji i tak sie dzieje ze odwala co nie ktorym jak tylko cos posmakuja
mysle ze powodów jest wiele...ale jednak głównym to sa niepowodzenie w zyciu...ciagłe stresy....najpierw zaczyna sie od zwykłej tabletki dopingujacej a potwem ladujemy na dwyku....
nie gadaj ibuprom zazyłam nie dawno
no zyja dzieki narkotyka bo jak nie wezna kolejnej dawki to po nich. to jest tak jak z wrozkami one ci wkrecaja co cie czeka w zyciu i bedziesz dazył do tego nieposwiadomie az sam zrealizujesz to co ci wrozka powiedziala
a mi tam czasem dobrze rozładowuja napiecie
wszystko uzaleznia i nie tylko narkotyki miekkie i twarde i alkohol. nawet nie zdajemy sobie sprawy jak daleko sie posunelismy i nic innego nie zauwazamy zycie codzienne staje sie monotonnia
ale narkotyki nie oznaczaja odrazu stoczenia sie !!!!!!!
rollek a co oznaczaja ????mamy to pochwalac ???
a moze jeszcze dilowac co????
no to za mała dawke wziełam bo nic nie czuje a głowa dalej boli
chyba ze mam juz zejscie
rollek nie masz racji narkotyki to poczatek konca jestem przeciwnikiem nyrkotykow uwazam ze za male kary sa dla dilerow i salej tej mafi narkotykowej to powinni tempic z cala moca
z ta prostytucja to przesadziles--poznalem w zyciu kilkanascie prostytutek i zadna nie zarabiala na narkotyki
i przepisujesz jakies dziwne formulki..a pewnie sam z nimi nic doczynienia nie miales wiec pewnie nie wiesz co piszesz
wielu moich dobrych znajomych bralo w zyciu duzo narkotykow i to najrozniejszych-łącznie z waleniem w żyły.i nie widze zeby sie ktorys stoczyl...
hmmm widze ze dyskusja ucichla
temat wyczerpany
a zapowiadalo sie na ciekawa dyskusje--szkoda
wszystko jest dla ludzi-tylko trzeba umiec ze wszystkiego korzyatac
zgadzam się z ROLLKIEM
jak nie od używek to od drugiej osoby, od krzyżówek, albo jedzenia - tak to już jest.
jeśli ktoś ma tendencję dso uzależnień, to się uzależni
tylko dlaczego - pytam się - odmawiać reszcie społeczeństwa chwilowego odskoku?