ja to sie moge chyba jedynie gdzies zapuscic bo juz jestem rozpuszczony
hahahhaha a ja ci dalej słodze ... nie dobra sylwia
:clapDZIEKUJE WAM SLICZNE PANIE I PANNY
oj tam...ja lubie slodkie
gepi
lepiej miec wybur niz go nie miec
dobra ja uciekam drogie panie dziekuje za zyczenia i buziaczki
nareczka panowie
pwenie nic nowego nie wymsle ale moze serducho ci podpowie co bedzie lepsze dla ciebie
narka stiv
hahah no to masz faktycznie problem jak nawet serducho nie wie co ma wybrac ach tygrysku
czy mam rozumiec ze msisz wybrac z posrod dwuch partnerow
i daje glowe ze oni o tym nie wiedza jaki ty masz dylemat powiem szcerze nie zadroszce im i chyba bym nie chcial byc na ich miejscu
wszytko rozumie ale musisz cos wiecej czuc do jednego z nich czy tez szale sa wyrownane
a moze ty kochasz ich obu to powiedz im to moze da sie to pogodzic
a mowia ze od przybdku glowa nie boli a jednak co zaduzo to nie zdrowo hahahah
jestes juz dorosla dziewczynka nie patrz na zaklopotanie tylko bierz tego kim jestes zauroczona
zeby kazda kobieta miala taki wybor to pewnie byla by szcesliwa ale troche to zabawne hahah
teraz bedziesz czekac ktury cie bardzi8ej oczaruje hahah daj im miecze i niech walcza o ciebie ktury wygra dostanie biala chusteczke
dzieki jeszce raz i pa milusiej nocy
http://www.youtube.com/watch?v=vIng_dLpjRw
BA w szczególności
cos sie komus popierniczylo bo ten dzien jest we wrzesniu
r&r ja tam niewiem kiedy jest bo go nie obchodze. dla mnie to jest głupie swieto. tak jak walentynki. i imieniny.
rollek nieeee.dzisiaj i we wrzesniu
a potem bede caly rok wysluchiwal,ze WY NAM ZROBILYSCIE 2 RAZY SWIETO W TYM ROKU...nie ja dziekuje,ja poczekam do wrzesnia
No wieszco ... to my sie tak stramy...a ty tak do nas .....
bij mnie,gryz mnie,drap mnie,szczyp mnie
hahahahah rollek hahahahhaha
nie to nie
ja to sie moge chyba jedynie gdzies zapuscic
bo juz jestem rozpuszczony
hahahhaha
a ja ci dalej słodze ...
nie dobra sylwia
oj tam...ja lubie slodkie
gepi
lepiej miec wybur niz go nie miec
dobra ja uciekam drogie panie
dziekuje za zyczenia i buziaczki
nareczka panowie
pwenie nic nowego nie wymsle ale moze serducho ci podpowie co bedzie lepsze dla ciebie
narka stiv
hahah no to masz faktycznie problem jak nawet serducho nie wie co ma wybrac ach tygrysku
czy mam rozumiec ze msisz wybrac z posrod dwuch partnerow
i daje glowe ze oni o tym nie wiedza jaki ty masz dylemat powiem szcerze nie zadroszce im i chyba bym nie chcial byc na ich miejscu
wszytko rozumie ale musisz cos wiecej czuc do jednego z nich czy tez szale sa wyrownane
a moze ty kochasz ich obu to powiedz im to moze da sie to pogodzic
a mowia ze od przybdku glowa nie boli a jednak co zaduzo to nie zdrowo hahahah
jestes juz dorosla dziewczynka nie patrz na zaklopotanie tylko bierz tego kim jestes zauroczona
zeby kazda kobieta miala taki wybor to pewnie byla by szcesliwa ale troche to zabawne hahah
teraz bedziesz czekac ktury cie bardzi8ej oczaruje hahah daj im miecze i niech walcza o ciebie ktury wygra dostanie biala chusteczke
dzieki jeszce raz i pa milusiej nocy
cos sie komus popierniczylo bo ten dzien jest we wrzesniu
r&r ja tam niewiem kiedy jest bo go nie obchodze.
dla mnie to jest głupie swieto.
tak jak walentynki.
i imieniny.
rollek nieeee.dzisiaj i we wrzesniu
a potem bede caly rok wysluchiwal,ze WY NAM ZROBILYSCIE 2 RAZY SWIETO W TYM ROKU...nie ja dziekuje,ja poczekam do wrzesnia
No wieszco ...
to my sie tak stramy...a ty tak do nas .....
hahahahah
rollek hahahahhaha