A co ty chcesz żeby faceci ci dawali forsę za nic , chyba ci psycha siadła .
Jaro
03.09.2009 r. 21:53:33
a o takich trudno to jakby uczciwego polityka szukac...
Konto usunięte
03.09.2009 r. 21:56:45
Nie to tak jak z wacka robić wariata
Jaro
03.09.2009 r. 21:59:03
ale chyba o innym wariactwie myslisz ....
Konto usunięte
03.09.2009 r. 22:00:34
tak tak , ale ktoś nam tu nie zaskoczył .
Konto usunięte
03.09.2009 r. 22:11:48
Po jałmużnę to pod kościół do rumunów .
Konto usunięte
03.09.2009 r. 22:22:19
Żal.pl
Jaro
03.09.2009 r. 22:41:25
alternatywnie alan.pl
donio
04.09.2009 r. 11:38:00
Od tego to pomoc społeczna jest.Chyba.
Konto usunięte
04.09.2009 r. 23:08:11
dla mnie to kurestwo!!!! nie bede sie wypowiadac dalej!!!
Zuzanna
04.09.2009 r. 23:26:09
a co dopiero do pyska, hahahaha!
...
04.09.2009 r. 23:28:41
i tu pomoc jest naturalna...
Konto usunięte
05.09.2009 r. 00:36:11
jak ktos ma jakies wyrzuty sumienia to swiadczy przysługi rozne zeby sie wybielic przed samym soba" ze nie jestem taki zły bo...." moze tez byc tak ze ktos pomaga np finansowo zeby ktos mial wobec neigo dlug jakis, zobowiazanie , bo zwykle wtedy poczowamy sie do tego zeby sie odwdzieczyc, stajemy sie wiezniami tego zobowiazania
Konto usunięte
05.09.2009 r. 14:35:26
bezinteresowna pomoc to nic szalonego to szlachetny gest , a sponsoring to ładnie nazwane kurestwo
...
06.09.2009 r. 11:57:56
Chcę komuś zrobić prezent - mój wybór...
Konto usunięte
06.09.2009 r. 12:25:04
jesli wyczerpalas/es wszystki mozliwosci,staralas/es sie na wszystkie sposoby,nie mozesz podjac normalnej pracy bo sytuacja ci na to nie pozwala,siada ci psycha,dopada desperacja,czy musisz tak skonczyc???
Konto usunięte
06.09.2009 r. 13:06:31
każdy pomyśli ze to chodzi o sex.Jak chodzi o mnie to nie pisz takich rzeczy na takiej stronie są inne strony związane ze sponsoringiem.Znam koleżankę która miała kłopoty nie mogla znaleźć pracy ma dziecko na utrzymaniu sama i dala ogłoszenie ze szuka pracy i odezwał się koleś który za spotkania erotyczne będzie jej sponsorował i są to rzadkie spotkania ale z 1 partnerem i tym samym.....teraz o nic nie musi się martwic
pomyśl inaczej .....pozdrawiam
Majkel
06.09.2009 r. 14:43:38
Szczerze bez sexu sie nie obejdzie kotku )
adi
08.09.2009 r. 18:20:13
ludzie są różni, jak ktoś potrzebuje, jest zmuszony albo lubi to, trudno, to indywidualna sprawa każdej osoby sponsorowanej,
adi
08.09.2009 r. 18:33:29
mnie to tam nie rusza.
Konto usunięte
08.09.2009 r. 18:54:11
czy zapłacę za sex dziwce czy np studentce ( sponsoring ?) to nie ma znaczenia , ale jeżeli zapłacę dziwce i nic nie wezmę to szaleństwo ( czytaj frajerstwo) , jeżeli dam kasę osobie potrzebującej np studentce to po prostu pomoc ( chyba że studentka wyda kasę na dragi czy alkohol ) wtedy to też szaleństwo ( frajerstwo)
Paweł
08.09.2009 r. 19:11:41
Troche lagodniejsza forma prostytucji.
Konto usunięte
08.09.2009 r. 22:06:59
dziekuje za wypowiedzi.daly mi wiele do myslenia.pozdrawiam wszystkich.
Konto usunięte
10.09.2009 r. 19:33:29
co myslicie na ten temat?czy jest ktos na tyle szalony zeby pomagac bez seksu?????????
Konto usunięte
10.09.2009 r. 19:33:29
nie znam człowiek który bomaga bezinteresownie każdy liczy na coś w zamian na przyjaźń seks pieniadze nawet podświadomie to robimy i zapamitajcie nie ma ludi dobrych są źle ocenieni
Samanti
10.09.2009 r. 22:31:46
Bardzo dobre pytanie. Gdyby ktoś był zinteresowany przesle numer konta.
glupich nie sieja sami w polu rosna
Do roboty idz .
Za darmo... to sie nazywa malzenstwo ;P
A co ty chcesz żeby faceci ci dawali forsę za nic , chyba ci psycha siadła .
a o takich trudno to jakby uczciwego polityka szukac...
Nie to tak jak z wacka robić wariata
ale chyba o innym wariactwie myslisz ....
tak tak , ale ktoś nam tu nie zaskoczył .
Po jałmużnę to pod kościół do rumunów .
Żal.pl
alternatywnie alan.pl
Od tego to pomoc społeczna jest.Chyba.
dla mnie to kurestwo!!!! nie bede sie wypowiadac dalej!!!
a co dopiero do pyska, hahahaha!
i tu pomoc jest naturalna...
jak ktos ma jakies wyrzuty sumienia to swiadczy przysługi rozne zeby sie wybielic przed samym soba" ze nie jestem taki zły bo...." moze tez byc tak ze ktos pomaga np finansowo zeby ktos mial wobec neigo dlug jakis, zobowiazanie , bo zwykle wtedy poczowamy sie do tego zeby sie odwdzieczyc, stajemy sie wiezniami tego zobowiazania
bezinteresowna pomoc to nic szalonego to szlachetny gest , a sponsoring to ładnie nazwane kurestwo
Chcę komuś zrobić prezent - mój wybór...
jesli wyczerpalas/es wszystki mozliwosci,staralas/es sie na wszystkie sposoby,nie mozesz podjac normalnej pracy bo sytuacja ci na to nie pozwala,siada ci psycha,dopada desperacja,czy musisz tak skonczyc???
każdy pomyśli ze to chodzi o sex.Jak chodzi o mnie to nie pisz takich rzeczy na takiej stronie są inne strony związane ze sponsoringiem.Znam koleżankę która miała kłopoty nie mogla znaleźć pracy ma dziecko na utrzymaniu sama i dala ogłoszenie ze szuka pracy i odezwał się koleś który za spotkania erotyczne będzie jej sponsorował i są to rzadkie spotkania ale z 1 partnerem i tym samym.....teraz o nic nie musi się martwic
pomyśl inaczej .....pozdrawiam
Szczerze bez sexu sie nie obejdzie kotku
)
ludzie są różni, jak ktoś potrzebuje, jest zmuszony albo lubi to, trudno, to indywidualna sprawa każdej osoby sponsorowanej,
mnie to tam nie rusza.
czy zapłacę za sex dziwce czy np studentce ( sponsoring ?) to nie ma znaczenia , ale jeżeli zapłacę dziwce i nic nie wezmę to szaleństwo ( czytaj frajerstwo) , jeżeli dam kasę osobie potrzebującej np studentce to po prostu pomoc ( chyba że studentka wyda kasę na dragi czy alkohol ) wtedy to też szaleństwo ( frajerstwo)
Troche lagodniejsza forma prostytucji.
dziekuje za wypowiedzi.daly mi wiele do myslenia.pozdrawiam wszystkich.
co myslicie na ten temat?czy jest ktos na tyle szalony zeby pomagac bez seksu?????????
nie znam człowiek który bomaga bezinteresownie każdy liczy na coś w zamian na przyjaźń seks pieniadze nawet podświadomie to robimy i zapamitajcie nie ma ludi dobrych są źle ocenieni
Bardzo dobre pytanie. Gdyby ktoś był zinteresowany przesle numer konta.
nom pewnie ze tak ja ci moge pomuc