Domin ja wsiadłem i powiedziałem że albo zdaje albo jest czołówka z tirem
Nie miał wyboru
Konto usunięte
03.03.2010 r. 14:32:16
Ewcia poprostu musisz złapac za odpowiednia gałke w samochodzie i egzamin zdany
Konto usunięte
04.03.2010 r. 12:26:31
Zdałem za 3 razem. Polecam jezdzic troszke wolniej spokojniej na egzaminie niz na kursie /oczywiscie w ramach rozsadnych granic/ poprostu jest wiecej czasu na myslenie a niestety poczatkujacy kierowca musi myslec o wszystkim, bo automatyka przychodzi z doswiadczeniem.
Polecam tez spokojne, glebokie wdechy robione co jakies czas, najlepiej na czerwonym swietle
Monika
04.03.2010 r. 12:42:58
ja bym nie chciala w polsce zdawac na karte rowerowa a co dopiero prawo jazdy robic za duzo wymyslaja i tylko czekaja zeby w lape dostac.jja robilam prawko w niemczech,zdalam za pierwszym razem i po egzaminie od razu dostajesz prawko w lape i mozesz do domku sobie swoim autkiem wracac.
Monika
04.03.2010 r. 12:46:00
mimo tego ze uczylam sie jezdzc golfem 4 to mam prawko na lawety,przyczepy i ciezarowka do 7.5 tony moge latac
Konto usunięte
04.03.2010 r. 12:50:52
To w Niemczech robiąc prawko kat B MOŻNA TEŻ ŚMIGAĆ CIĘŻARÓKĄ W TYM??
Monika
04.03.2010 r. 15:35:11
teraz juz nie ale kilka lat temu tak bylo
RaFaŁ
06.03.2010 r. 02:22:08
e tam... sranie w banie
musisz miec w dupie to wszystko i sie nie przjemowac,
podejdz do tego tak "zdam to zdam, nie zdam teraz to nastepnym razem"
Na pewno to lepsze podejscie niz ze stresem ktory jest ostatnim fantem jakiego potrzebujesz
ja podchodzilem na systemie " **cenzura** ne na to mam" i szlo jak marzenie
ziome
06.03.2010 r. 03:18:39
jak uswiadomisz sonie że muszisz pokazać klasyczną jazdę to nie jest trudny jak nie to będziesz zdawać aż to zrozumiesz
he he he jeździłem dużo zamin miałem prawko ale jak je robiłem to zdałem za 3 razem
Konto usunięte
06.03.2010 r. 07:03:15
System licencyjny jest niczym inny jak inna forma podatku..Tu w Australi ..placimy 100 dolarow rocznie..natomiast ja mam polskie prawo ktore jest bezterminowe...czyli tak zile w Polsce nie jest...chyba ze cos zmienili
Konto usunięte
06.03.2010 r. 07:43:23
Jestem jednoczesnie posiadaczem niemieckiego prawa jazdy....i tez jes bezterminowe , ale za kazda zmiane musisz poniesc slone koszty manipulacyjne
Rip.... juz widze mine policjanta....jakby zatrzymal....mikrofalowke za przekroczenie szybkosci..ha, ha, ha, ha, ha
Konto usunięte
06.03.2010 r. 08:18:55
Witaj Wilku
Ja nie mam prawa jazdy ale jestem cool pasażerką
Jak trzeba to i koło wymienię...
Monika
06.03.2010 r. 09:24:20
rip,jakos juz 10 lat jezdze ,z laweta jechalam juz nie wiem ile razy i jakos nikogo nie przejechalam ani nie spowodowalam wypadku.wiec czemu myslisz ze kobieta nie moze miec takich umiejetnosci???
Domin ja wsiadłem i powiedziałem że albo zdaje albo jest czołówka z tirem
Nie miał wyboru
Ewcia poprostu musisz złapac za odpowiednia gałke w samochodzie i egzamin zdany
Zdałem za 3 razem. Polecam jezdzic troszke wolniej spokojniej na egzaminie niz na kursie /oczywiscie w ramach rozsadnych granic/ poprostu jest wiecej czasu na myslenie a niestety poczatkujacy kierowca musi myslec o wszystkim, bo automatyka przychodzi z doswiadczeniem.
Polecam tez spokojne, glebokie wdechy robione co jakies czas, najlepiej na czerwonym swietle
ja bym nie chciala w polsce zdawac na karte rowerowa a co dopiero prawo jazdy robic
za duzo wymyslaja i tylko czekaja zeby w lape dostac.jja robilam prawko w niemczech,zdalam za pierwszym razem i po egzaminie od razu dostajesz prawko w lape i mozesz do domku sobie swoim autkiem wracac.
mimo tego ze uczylam sie jezdzc golfem 4 to mam prawko na lawety,przyczepy i ciezarowka do 7.5 tony moge latac
To w Niemczech robiąc prawko kat B MOŻNA TEŻ ŚMIGAĆ CIĘŻARÓKĄ W TYM??
teraz juz nie ale kilka lat temu tak bylo
e tam... sranie w banie
musisz miec w dupie to wszystko i sie nie przjemowac,
podejdz do tego tak "zdam to zdam, nie zdam teraz to nastepnym razem"
Na pewno to lepsze podejscie niz ze stresem ktory jest ostatnim fantem jakiego potrzebujesz
ja podchodzilem na systemie " **cenzura** ne na to mam" i szlo jak marzenie
jak uswiadomisz sonie że muszisz pokazać klasyczną jazdę to nie jest trudny jak nie to będziesz zdawać aż to zrozumiesz
he he he jeździłem dużo zamin miałem prawko ale jak je robiłem to zdałem za 3 razem
System licencyjny jest niczym inny jak inna forma podatku..Tu w Australi ..placimy 100 dolarow rocznie..natomiast ja mam polskie prawo ktore jest bezterminowe...czyli tak zile w Polsce nie jest...chyba ze cos zmienili
Jestem jednoczesnie posiadaczem niemieckiego prawa jazdy....i tez jes bezterminowe , ale za kazda zmiane musisz poniesc slone koszty manipulacyjne
Rip.... juz widze mine policjanta....jakby zatrzymal....mikrofalowke za przekroczenie szybkosci..ha, ha, ha, ha, ha
Witaj Wilku
Ja nie mam prawa jazdy ale jestem cool pasażerką
Jak trzeba to i koło wymienię...
rip,jakos juz 10 lat jezdze ,z laweta jechalam juz nie wiem ile razy i jakos nikogo nie przejechalam ani nie spowodowalam wypadku.wiec czemu myslisz ze kobieta nie moze miec takich umiejetnosci???