Nikt domnie nie pisze nikt mnie nie podgląda nikt mnie nie kocha
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:40:29
Lipton?????
no dobra herbatka nie powiem pijam pijam
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:42:11
kajetan jak chcesz to ja cie podejrze....
tylko potem nie mów ze zboczona jestem
Tygrys
02.03.2010 r. 11:42:35
Ja wole zupke chmielną
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:43:31
ja podgladałam ,ale jestem NIEWIDOCZNA
Tygrys
02.03.2010 r. 11:45:05
To nie o to chodzi Sylwia. Wie że jestem tutaj nie długo ale żadko co ktoś domnie pisze częśćiej i więcej piszecie do tych co są tutaj dłużej znacie ich bardziej a tacy jak ja są odstawiani na dalszy tor jako mniejsze wyżądzone zło nie odzywając się do nich
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:47:36
kajetan no co ty pleciesz co?????
z jednymi ma sie kontakt z drugimi sie go nie ma ..i tu nie ma odstawiania na jakis tor
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:47:53
KAJETAN przypominasz mi taka Age co też tak mówiła jak TY RADA włacz sie w dyskusje a nierozmyslaj nad Sobą
Tygrys
02.03.2010 r. 11:50:03
Ale kogo to obchodzi gdybym sie tutaj nie pojawił nawet różnicy byście nie odczuli i taka jest prawda
Tygrys
02.03.2010 r. 11:52:08
Sylwia no właśnie coś w ten deseń miałem na mysli zemną macie najmniejszy kontakt praktycznie zerowy
MARIA włączam się w dyskusje odzywam sie też w innych wątkach al to jest jakby nie zauważone tak jakby moich postów nie było widać
Tygrys
02.03.2010 r. 11:54:37
Co nie założe nowy wątek jakiś pozytywny gdzie sie uśmiecham hcem innych rozbawić to kilka postów i koniec cisza założe następny to samo czy wejde na już istniejący czyjś wątek odezwe sie ktos coś odpowie staram się dyskutować dalej ale tego już nikt nie widzi
Konto usunięte
02.03.2010 r. 11:54:54
nie wiem kajetan co ci mam poradzic wiesz...no nie wiem ..poprostu mało dajesz z siebie....
ja tez swego czasu byłam "nowa" ale jakos sie wkreciłam ...ale nie robiłam z siebie wybacz "ofiary losu"
Konto usunięte
02.03.2010 r. 12:08:56
OJ SYLWIA SYLWIA
Konto usunięte
02.03.2010 r. 12:10:00
no co dominik...czy ja mówie cos nie tak ...???chyba sama prawda...ja mówie co mysle po co mam słodzic
Konto usunięte
02.03.2010 r. 12:11:06
za mało Kajetan za mało a naprawde niejeden tu NOWY jest UWIERZ W SIBIE CHŁOPIE
Konto usunięte
02.03.2010 r. 12:14:31
JA JESTEM NOWY NIENO SYLWIA NIC TYLKO ODRAZU TAK Z GORY TWARDA KOBITA Z CIEBIE
Konto usunięte
02.03.2010 r. 12:16:34
aj bo ja nie lubie uzalania sie nad soba
chce go podniesc na duchu
Nikt domnie nie pisze nikt mnie nie podgląda nikt mnie nie kocha
Lipton?????
no dobra herbatka nie powiem pijam pijam
kajetan jak chcesz to ja cie podejrze....
tylko potem nie mów ze zboczona jestem
Ja wole zupke chmielną
ja podgladałam ,ale jestem NIEWIDOCZNA
To nie o to chodzi Sylwia. Wie że jestem tutaj nie długo ale żadko co ktoś domnie pisze częśćiej i więcej piszecie do tych co są tutaj dłużej znacie ich bardziej a tacy jak ja są odstawiani na dalszy tor jako mniejsze wyżądzone zło nie odzywając się do nich
kajetan no co ty pleciesz co?????
z jednymi ma sie kontakt z drugimi sie go nie ma ..i tu nie ma odstawiania na jakis tor
KAJETAN przypominasz mi taka Age co też tak mówiła jak TY
RADA włacz sie w dyskusje a nierozmyslaj nad Sobą
Ale kogo to obchodzi gdybym sie tutaj nie pojawił nawet różnicy byście nie odczuli i taka jest prawda
Sylwia no właśnie coś w ten deseń miałem na mysli zemną macie najmniejszy kontakt praktycznie zerowy
MARIA włączam się w dyskusje odzywam sie też w innych wątkach al to jest jakby nie zauważone tak jakby moich postów nie było widać
Co nie założe nowy wątek jakiś pozytywny gdzie sie uśmiecham hcem innych rozbawić to kilka postów i koniec cisza założe następny to samo czy wejde na już istniejący czyjś wątek odezwe sie ktos coś odpowie staram się dyskutować dalej ale tego już nikt nie widzi
nie wiem kajetan co ci mam poradzic wiesz...no nie wiem ..poprostu mało dajesz z siebie....
ja tez swego czasu byłam "nowa" ale jakos sie wkreciłam ...ale nie robiłam z siebie wybacz "ofiary losu"
no co dominik...czy ja mówie cos nie tak ...???chyba sama prawda...ja mówie co mysle po co mam słodzic
za mało Kajetan za mało
a naprawde niejeden tu NOWY jest
UWIERZ W SIBIE CHŁOPIE
aj bo ja nie lubie uzalania sie nad soba
chce go podniesc na duchu