marys jaka upierdliwosc??
toc ja nikomu nie wadze tym ....
to jest tylko dla mnie....ja mieszkam z kumpela ...ona strasznie bałagani...ale jakos zyjemy
ja mam w pokoju porzadek ona burdel
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:27:39
no z tym masz racje zaraz biore sie za sprzotanie ale nie jest tak jeszcze zle..jak widze
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:27:58
o ile dziwactw córcia?
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:29:13
co tam twoja kolezanka ma tam
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:32:04
tylko Sylwus na dłuższa mete komus to będzie przeszkadzać,
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:32:53
hahahah
ja tam sie nie wstydze tego ze lubie porzadek...bynajmniej nieuwazam tego za jakas odchyłe...lecz mała obsesje
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:33:35
marys cóz...to jego problem ...jesli nie bedzie umiał zyc w porzadku no to nie mamy o czym gadac
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:35:16
czyli przez pozadek jestes wstanie zrezygnowac z nilosci bo to dla ciebie jest takie wazne
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:35:38
a oczym wy gadacie..bo ja nie w temacie
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:36:13
a jak pokochasz balaganiarza co wtedy?
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:37:19
GEPUS ty to rozpierdalasz zyciorys
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:39:54
zbyszek lubie ale teraz to zes tak pierDOLNĄŁ jak łysy grzywa o parapet
co ty przyrównujesz miłosc do sprzatania .....prosze cie
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:43:15
Aja tam kocham swuj bajzel. i juz matka moja nie raz opiepsz dostala ze mi niby porzadek w domu robi.tylko ze ja potem nic nie moge znalesc i jeszcze gorszy bajzel zostaje...i jak bym mial z Sylwio ..nie daj boze mieszkac to posprzotal bym najpierw ja
Konto usunięte
01.03.2010 r. 12:43:32
sylwus sama pisals ze jak nie bedzie umial zyc w pozadku to niema oczym gadac wiec nie wiem oco ci chodzilo i prosze cie nie mow tak brzydko
marys jaka upierdliwosc??
toc ja nikomu nie wadze tym ....
to jest tylko dla mnie....ja mieszkam z kumpela ...ona strasznie bałagani...ale jakos zyjemy
ja mam w pokoju porzadek ona burdel
no z tym masz racje zaraz biore sie za sprzotanie ale nie jest tak jeszcze zle..jak widze
o ile dziwactw córcia?
co tam twoja kolezanka ma tam
tylko Sylwus na dłuższa mete komus to będzie przeszkadzać,
hahahah
ja tam sie nie wstydze tego ze lubie porzadek...bynajmniej nieuwazam tego za jakas odchyłe...lecz mała obsesje
marys cóz...to jego problem ...jesli nie bedzie umiał zyc w porzadku no to nie mamy o czym gadac
czyli przez pozadek jestes wstanie zrezygnowac z nilosci bo to dla ciebie jest takie wazne
a oczym wy gadacie..bo ja nie w temacie
a jak pokochasz balaganiarza
co wtedy?
GEPUS ty to rozpierdalasz zyciorys
zbyszek lubie ale teraz to zes tak pierDOLNĄŁ jak łysy grzywa o parapet
co ty przyrównujesz miłosc do sprzatania .....prosze cie
Aja tam kocham swuj bajzel. i juz matka moja nie raz opiepsz dostala ze mi niby porzadek w domu robi.tylko ze ja potem nic nie moge znalesc i jeszcze gorszy bajzel zostaje...i jak bym mial z Sylwio ..nie daj boze mieszkac to posprzotal bym najpierw ja
sylwus sama pisals ze jak nie bedzie umial zyc w pozadku to niema oczym gadac wiec nie wiem oco ci chodzilo i prosze cie nie mow tak brzydko
ja lubię misie,małe duże to taki mój konik
hahaha...
Maniuś;P , czyli twoim dziwactwem jest śmiech?