orly sa gatunkiem zagrozonym i mamy je pod ochrona,,,,,pszeminelo z wiatrem,,,,,,to nie tania lektora ,,,,,,,,,,,,,,,,,,a dinozalrow mimo ze wiginely do dzis wspominamy ,,,,,,,,,,,,,,,,a podobno dawno temu zyly
Konto usunięte
27.02.2010 r. 16:16:23
Dojsiadko...
Niech sobie są pod ochroną...
Jednak tego Orła to złapiemy, łeb mu urwiemy i zrobimy sobie Grilla
Konto usunięte
27.02.2010 r. 16:20:21
GABRYS CHCESZ PTASIA GRYPE MIEC
dojsiatko
27.02.2010 r. 16:40:37
zostawmy te orly wilki i inne cuda,,,,,,,,,,,ja ide na impreze,,,,,,,,,jest sobota wkoncu,,,,,,caly tydzien na internecie to wkoncu trzeba rozruszac kosci,,,,,,,,,,,,co nie mam racji
DANIELO&ANAIRDA
27.02.2010 r. 17:49:58
nie masz racji...można tutaj przeżyć bajkę swojego życia ;P
Konto usunięte
27.02.2010 r. 18:27:35
tak słucham karamby
Konto usunięte
27.02.2010 r. 18:32:37
mama ija ija mamija
dojsiatko
28.02.2010 r. 01:13:44
wrocilam z imprezy,,,,,,,,,,,mmmmmmmmmmmmmm byl ktos kto zadzialal mi na nerwy,,,,,,,,,,,,,,,po jakis 3godz,,,,,,,,,,,zaczelismy lgnac do siebie,,,,,,,,,,,,,,okazalo sie ze mamy te same mysli na te same tematy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,no spotkala mnie niespodzianka po naprawde dlugim czasie........................
Konto usunięte
28.02.2010 r. 01:47:31
NIE NIE wyginęli!!!!!! Ja jestem na to żywym przykładem
SEXYMENYO
28.02.2010 r. 02:12:15
NIE MA MIŁOŚCI , A SEKSUALNA MIŁOŚĆ ZAWSZE JEST TAK SAMO DO MUZYKI
orly sa gatunkiem zagrozonym i mamy je pod ochrona,,,,,pszeminelo z wiatrem,,,,,,to nie tania lektora ,,,,,,,,,,,,,,,,,,a dinozalrow mimo ze wiginely do dzis wspominamy ,,,,,,,,,,,,,,,,a podobno dawno temu zyly
Dojsiadko...
Niech sobie są pod ochroną...
Jednak tego Orła to złapiemy, łeb mu urwiemy i zrobimy sobie Grilla
zostawmy te orly wilki i inne cuda,,,,,,,,,,,ja ide na impreze,,,,,,,,,jest sobota wkoncu,,,,,,caly tydzien na internecie to wkoncu trzeba rozruszac kosci,,,,,,,,,,,,co nie mam racji
nie masz racji...można tutaj przeżyć bajkę swojego życia ;P
tak słucham karamby
mama ija ija mamija
wrocilam z imprezy,,,,,,,,,,,mmmmmmmmmmmmmm byl ktos kto zadzialal mi na nerwy,,,,,,,,,,,,,,,po jakis 3godz,,,,,,,,,,,zaczelismy lgnac do siebie,,,,,,,,,,,,,,okazalo sie ze mamy te same mysli na te same tematy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,no spotkala mnie niespodzianka po naprawde dlugim czasie........................
NIE NIE wyginęli!!!!!! Ja jestem na to żywym przykładem
NIE MA MIŁOŚCI , A SEKSUALNA MIŁOŚĆ ZAWSZE JEST TAK SAMO DO MUZYKI