Umrzemy i to czyni z nas szczęściarzy. Większość ludzi nigdy nie umrze, ponieważ nigdy się nie narodzi. Ludzi, którzy potencjalnie mogliby teraz być na moim miejscu, ale w rzeczywistości nigdy nie przyjdą na ten świat, jest zapewne więcej niż ziaren piasku na pustyni. Wśród owych nienarodzonych duchów są z pewnością poeci więksi od Keatsa i uczeni więksi od Newtona. Wiemy to, ponieważ liczba możliwych sekwencji ludzkiego DNA znacznie przewyższa liczbę ludzi rzeczywiście żyjących. Świat jest niesprawiedliwy, ale cóż, to właśnie myśmy się na nim znaleźli, ty i ja, całkiem zwyczajnie.
Richard Dawkins "Unweaving the Rainbow". 1988.
Konto usunięte
24.02.2010 r. 20:43:30
Do wszystkich tych, którzy mają kłopoty ze zrozumieniem tematu: TU WPISUJĄ SIĘ TYLKO CI, KTÓRZY POTRAFIĄ ROZPLĄTAĆ TĘCZĘ.
Neron, bez urazy, weź zabawki i idź na inne podwórko. Pozdrawiam.
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:01:08
Neron, czasem w życiu tak bywa, że wyczucie, takt są nieodzowne, by wiedzieć, czy się znajdujesz we właściwym miejscu. Dedykuję Ci to zdanie. Nie obrażaj się. Pomyśl nad tym po prostu.
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:01:54
Ło tęcza,
Gdzie ten zielony sqrwysyn z garnkiem złota
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:02:48
Rip...witaj i dobranoc. Ja tylko na chwilę. Wiem, że to nie moje miejsce...
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:05:07
Siema Zośka
Siema Wiluś
Neron wyluzuj deko
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:06:31
Witam ..widze ze doborowa smietanka zebrala sie na festiwalu filozoficznym., he, he
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:07:26
O Walenrod sciema
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:08:56
Neron, widzę, ze Ty jednak nie potrafisz myśleć. To może wciel w życie własne wskazówki. Te co do walenia i usuwania postów. Będziesz szczęśliwy i doceniony. Żegnam z uczuciem ulgi, ze Twoich infantylnych wpisów juz moje oczy czytać nie będą... ufff ...
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:09:24
A propo wilku czemy ty Kropke tak meczysz...czyzby przygotowujesz ja na najgorsze..??
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:12:46
Coście wsiedli na Nerona
Mnie to nikt nie opierdala, co za sprawiedliwość pojebana
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:15:14
Zosiu nie opuszczaj nas dla Nerona..., ha, ha
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:15:39
No qrwa jak dzieci
Bijecie się o piaskownicę
Spokój Luzu trochę zalecam
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:16:33
Cześć kochana interpunkcjo
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:18:45
Nagle sie zrobilo pieknie i zielono...czesc Kropcia
NERON..uwazaj bo popadniesz w kobiece kompleksy..nie torturuj naszej ZOSI
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:25:24
Ale fajny dym
Ja też chcę taki
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:27:23
Kto go tam okłada
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:28:30
Haos sa dymki i zadymy...a Ty co tam do ognia chcesz podsypac. he, he
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:31:12
Wilku..ciekawy temat sam w sobie jesli chodzi o DNA..chcialbym rozwinac... ale innym raze lece zaraz do pracy...
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:32:45
Ja?
Wiluś nie przesadzaj.
Przyzwoitości to za gr nie mam
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:36:21
Wow..widzisz Haos ..jak sie zasluzymy Kropci to i nas moze zaprosi na private, ha, ha, ha
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:38:08
No chyba tak
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:45:42
Kropciu...jestes szczera do lez...dlatego cie wszyscy tak lubia ,ha,ha
Konto usunięte
24.02.2010 r. 21:58:18
To jest wilk tajniak na misji specjalnej
Konto usunięte
24.02.2010 r. 22:01:47
Czesc wam ..do nastepnego zlotu....obowiazki wzywaja...o DNA mam Ciekawe informacje...ale to potem
Dla Kropki Zielonej - Nieziemskiej Dziewczyny:
Umrzemy i to czyni z nas szczęściarzy. Większość ludzi nigdy nie umrze, ponieważ nigdy się nie narodzi. Ludzi, którzy potencjalnie mogliby teraz być na moim miejscu, ale w rzeczywistości nigdy nie przyjdą na ten świat, jest zapewne więcej niż ziaren piasku na pustyni. Wśród owych nienarodzonych duchów są z pewnością poeci więksi od Keatsa i uczeni więksi od Newtona. Wiemy to, ponieważ liczba możliwych sekwencji ludzkiego DNA znacznie przewyższa liczbę ludzi rzeczywiście żyjących. Świat jest niesprawiedliwy, ale cóż, to właśnie myśmy się na nim znaleźli, ty i ja, całkiem zwyczajnie.
Richard Dawkins "Unweaving the Rainbow". 1988.
Do wszystkich tych, którzy mają kłopoty ze zrozumieniem tematu: TU WPISUJĄ SIĘ TYLKO CI, KTÓRZY POTRAFIĄ ROZPLĄTAĆ TĘCZĘ.
Neron, bez urazy, weź zabawki i idź na inne podwórko. Pozdrawiam.
Neron, czasem w życiu tak bywa, że wyczucie, takt są nieodzowne, by wiedzieć, czy się znajdujesz we właściwym miejscu. Dedykuję Ci to zdanie. Nie obrażaj się. Pomyśl nad tym po prostu.
Ło tęcza,
Gdzie ten zielony sqrwysyn z garnkiem złota
Rip...witaj i dobranoc. Ja tylko na chwilę. Wiem, że to nie moje miejsce...
Siema Zośka
Siema Wiluś
Neron wyluzuj deko
Witam ..widze ze doborowa smietanka zebrala sie na festiwalu filozoficznym., he, he
O Walenrod sciema
Neron, widzę, ze Ty jednak nie potrafisz myśleć. To może wciel w życie własne wskazówki. Te co do walenia i usuwania postów. Będziesz szczęśliwy i doceniony. Żegnam z uczuciem ulgi, ze Twoich infantylnych wpisów juz moje oczy czytać nie będą... ufff ...
A propo wilku czemy ty Kropke tak meczysz...czyzby przygotowujesz ja na najgorsze..??
Coście wsiedli na Nerona
Mnie to nikt nie opierdala, co za sprawiedliwość pojebana
Zosiu nie opuszczaj nas dla Nerona..., ha, ha
No qrwa jak dzieci
Luzu trochę zalecam
Bijecie się o piaskownicę
Spokój
Cześć kochana interpunkcjo
Nagle sie zrobilo pieknie i zielono...czesc Kropcia
NERON..uwazaj bo popadniesz w kobiece kompleksy..nie torturuj naszej ZOSI
Ale fajny dym
Ja też chcę taki
Kto go tam okłada
Haos sa dymki i zadymy...a Ty co tam do ognia chcesz podsypac. he, he
Wilku..ciekawy temat sam w sobie jesli chodzi o DNA..chcialbym rozwinac... ale innym raze lece zaraz do pracy...
Ja?
Wiluś nie przesadzaj.
Przyzwoitości to za gr nie mam
Wow..widzisz Haos ..jak sie zasluzymy Kropci to i nas moze zaprosi na private, ha, ha, ha
No chyba tak
Kropciu...jestes szczera do lez...dlatego cie wszyscy tak lubia ,ha,ha
To jest wilk tajniak na misji specjalnej
Czesc wam ..do nastepnego zlotu....obowiazki wzywaja...o DNA mam Ciekawe informacje...ale to potem
A gdzie tam konkurencję
Witam