DO WSZYSTKICH STRAŻAKÓW Z OSP I PSP UJAWNIJCIE SIĘ..PISZCIE CO WAS NAJBARDZIEJ ZSZOKOWAŁO PEŁNIĄC DYŻÓR (SŁUŻBĘ) NAJWIĘKSZE PRZEŻYCIA
Konto usunięte
21.02.2010 r. 15:20:43
niejestem strażakiem ale mialam teścia naczelnika straży ,mąz do dzis mi niemoże wybaczyc że mu niepozwoliłam iśc na strazaka bo mam niemiłe doświadczenie
Konto usunięte
21.02.2010 r. 15:28:00
OJ CZEMU...A Z TYMI DOSWIADCZENIAMI TO KAZDY TAK MA.. MOJA ZAWSZE ZGRZEDZILA ZEBYM ZREZYGNOWAL ALE TO JEST MOJE ZYCIE MOJ ZYWIOL
Konto usunięte
21.02.2010 r. 15:30:26
pamietasz opowieści o rafinerii w Czechowicach co zgineło mase żolnierzy i strażaków,To własnie tam zginol mój zajebisty wujek
Konto usunięte
21.02.2010 r. 15:33:03
PAMIETAM MARIO BO JA Z HISTORI O STRAZY JESTEM NA BIEZACO...ALE TAKI JEST NASZ ZAWOD WYCHODZIMY Z DOMU NIEWIEDZAC CZY WRUCIMY...JA PUKI CO NIEMAM DLA KOGO WRACAC
Konto usunięte
21.02.2010 r. 15:33:45
Konto usunięte
21.02.2010 r. 15:41:19
JA WYCHODZAC DO PRACY NIEMYSLE JUZ O TYM BO NIEMIESZKAM JUZ Z ZONA MIMO ZE JESTEM ZONATY MIESZKA Z CORECZKA U MAMY A JA OSOBNO..A WIEM ZE JAK ZGINE TO NIE NA PRUZNO I Z HONOREM
Konto usunięte
21.02.2010 r. 15:43:48
ALE MIEDZY INNYMI MARIO A WIEM O TYM MOJ STARY JEST EMERYTOWANYM GORNIKIEM..TYPOWYM GORNIKIEM PRZEROBIL 25 LAT POD ZIEMIA...TEZ SIE NASLUCHALEM
Konto usunięte
21.02.2010 r. 15:54:52
OCZYWISCIE PANI POLICJANT...ALE JAKOS TYM Z DROGOWKI NIGDY SIE NIESPIESZY DO KOLIZJI JAK NAM...CZEKAMY NIERAZ GODZINE JAK NIEDLUZEJ AZ LASKAWIE SIE ZJAWIA
Konto usunięte
21.02.2010 r. 15:57:15
DO NAS NIKT PRZYNAJMNIEJ NIESTRZELA POZA BECZKAMI JAK SIE PALILA WYTWORNIA CHEMICZNA DRAGON...ROZPUSZCZALNIKI ITP.
Konto usunięte
21.02.2010 r. 16:11:05
popierwsze TATO to raz podrugie TEN wasz HONOR czasmi sobie musicie schowac do kieszeni
Konto usunięte
21.02.2010 r. 16:27:00
jedyne co w zyciu gasilem to pragnienie ...a i jeszcze rozpalona kobiete
DO WSZYSTKICH STRAŻAKÓW Z OSP I PSP UJAWNIJCIE SIĘ..PISZCIE CO WAS NAJBARDZIEJ ZSZOKOWAŁO PEŁNIĄC DYŻÓR (SŁUŻBĘ) NAJWIĘKSZE PRZEŻYCIA
niejestem strażakiem
ale mialam teścia naczelnika straży ,mąz do dzis mi niemoże wybaczyc że mu niepozwoliłam iśc na strazaka bo mam niemiłe doświadczenie
OJ CZEMU...A Z TYMI DOSWIADCZENIAMI TO KAZDY TAK MA.. MOJA ZAWSZE ZGRZEDZILA ZEBYM ZREZYGNOWAL ALE TO JEST MOJE ZYCIE MOJ ZYWIOL
pamietasz opowieści o rafinerii w Czechowicach co zgineło mase żolnierzy i strażaków,To własnie tam zginol mój zajebisty wujek
PAMIETAM MARIO BO JA Z HISTORI O STRAZY JESTEM NA BIEZACO...ALE TAKI JEST NASZ ZAWOD WYCHODZIMY Z DOMU NIEWIEDZAC CZY WRUCIMY...JA PUKI CO NIEMAM DLA KOGO WRACAC
JA WYCHODZAC DO PRACY NIEMYSLE JUZ O TYM BO NIEMIESZKAM JUZ Z ZONA MIMO ZE JESTEM ZONATY MIESZKA Z CORECZKA U MAMY A JA OSOBNO..A WIEM ZE JAK ZGINE TO NIE NA PRUZNO I Z HONOREM
ALE MIEDZY INNYMI MARIO A WIEM O TYM MOJ STARY JEST EMERYTOWANYM GORNIKIEM..TYPOWYM GORNIKIEM PRZEROBIL 25 LAT POD ZIEMIA...TEZ SIE NASLUCHALEM
OCZYWISCIE PANI POLICJANT...ALE JAKOS TYM Z DROGOWKI NIGDY SIE NIESPIESZY DO KOLIZJI JAK NAM...CZEKAMY NIERAZ GODZINE JAK NIEDLUZEJ AZ LASKAWIE SIE ZJAWIA
DO NAS NIKT PRZYNAJMNIEJ NIESTRZELA
POZA BECZKAMI JAK SIE PALILA WYTWORNIA CHEMICZNA DRAGON...ROZPUSZCZALNIKI ITP.
popierwsze TATO to raz podrugie TEN wasz HONOR czasmi sobie musicie schowac do kieszeni
jedyne co w zyciu gasilem to pragnienie
...a i jeszcze rozpalona kobiete