MASZ RACJIE SYLWIA KAZDY ZOSTANIE PRZY SWOIM TO BARDZO DRAZLIWY TEMAT
wkoncu wyjdzie na to ze sie pokłócimy hahhaha
SYLWIA TY JESTES WIELKA LIBERALISTKA JA JADNAK JESTEM BARDZIEJ TRADYCJONALISTA ALE TO NIE PRZESZKADZA NAM RAZEM WSPOLZYC W ZYCIU
współzyc to moze tak odrazu nie
SYLWUS NIE TO MIALEM NA MYSLI ALE OCZYWISCIE NIE MIALBYM NIC PRZECIWKO ZEBY I TAK WSPOLZYC
czyli co ???nie akceptuje siebie taka jaka jest?? bardzo dziwne
zbyszek hahahhaha jakisz ty niegrzeczny hahhahaha
SYLWUS BRON BOZE JA JESTEM BARDZO GRZECZNY I NIE WIDZE TU TAJ NIC NIE GRZECZNEGO WRCZ PRZCIWNIE
gadasz głupoty tyle ci powiem .
hahahhahah ciekawe hahahahha oj ti ti
ZAKONCZMY TE ROZWAZANIA TO NIE MA SENSU
KAZDY ZOSTANIE PRZY SWOIMZDANIU WIEC NIE MA SENSU
zbyszek masz racje ...nie ma co plesc trzy po trzy bo kazdy ma swoje zdanie ..i chyba juz wyrazone zdaje mi sie ...
A TAK OD SIEBIE TO NIE UWAZAM ZEBY TO BYL JAKIS PALACY PROBLEM TO JEST IDYWIDUALNA SPRAWA KAZDEGO CZLOWIEKA I NIC NAM DO TEGO
PA NATALKA
Natalia ty nie masz innych problemow dziewczyno odrobilas juz lekcje ???
temat jak wiele innych. Tomku, jak Ci nie leży, idź do innego. Bez sensu czepiasz się Natalki.
jak zawsze
MASZ RACJIE SYLWIA KAZDY ZOSTANIE PRZY SWOIM TO BARDZO DRAZLIWY TEMAT
wkoncu wyjdzie na to ze sie pokłócimy hahhaha
SYLWIA TY JESTES WIELKA LIBERALISTKA JA JADNAK JESTEM BARDZIEJ TRADYCJONALISTA ALE TO NIE PRZESZKADZA NAM RAZEM WSPOLZYC W ZYCIU
współzyc to moze tak odrazu nie
SYLWUS NIE TO MIALEM NA MYSLI ALE OCZYWISCIE NIE MIALBYM NIC PRZECIWKO ZEBY I TAK WSPOLZYC
czyli co ???nie akceptuje siebie taka jaka jest??
bardzo dziwne
zbyszek hahahhaha jakisz ty niegrzeczny hahhahaha
SYLWUS BRON BOZE JA JESTEM BARDZO GRZECZNY I NIE WIDZE TU TAJ NIC NIE GRZECZNEGO WRCZ PRZCIWNIE
gadasz głupoty tyle ci powiem .
hahahhahah ciekawe hahahahha
oj ti ti
ZAKONCZMY TE ROZWAZANIA TO NIE MA SENSU
KAZDY ZOSTANIE PRZY SWOIMZDANIU WIEC NIE MA SENSU
zbyszek masz racje ...nie ma co plesc trzy po trzy bo kazdy ma swoje zdanie ..i chyba juz wyrazone zdaje mi sie ...
A TAK OD SIEBIE TO NIE UWAZAM ZEBY TO BYL JAKIS PALACY PROBLEM TO JEST IDYWIDUALNA SPRAWA KAZDEGO CZLOWIEKA I NIC NAM DO TEGO
PA NATALKA
Natalia ty nie masz innych problemow dziewczyno odrobilas juz lekcje ???
temat jak wiele innych. Tomku, jak Ci nie leży, idź do innego. Bez sensu czepiasz się Natalki.
jak zawsze