Angela...jak nie ma tak dobrze to trzeba szukac innych metod zaspokojenia potrzeb..chyba sie zgodzisz ze mna
Konto usunięte
19.02.2010 r. 11:14:00
No zgadzam sie z Toba mowimy o Twoich potrzebach nie moich..wiec nastepne pytanie..co Ty robisz aby te potrzeby zaspokoic...no chyba nie uciekasz do mamy ,ha, ha, ha
Konto usunięte
19.02.2010 r. 12:04:15
A o jakich potrzebach Ty chcesz mowic...Aniolku
Konto usunięte
19.02.2010 r. 12:52:56
No ale chyba musisz go najpierw znalezc...a jaki on mialby byc
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:08:28
No to powiedz mnie jak Ci dogadza...zebym wiedzial o czym mam z nim rozmawiac..???
Musze tez wiedziec czy Ty lubisz czy nie jak Ci dogadza...jak bedzie trzeba to go za Ciebie podkrece
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:26:31
OK...Powiedz mnie co chlopak powinien miec zeby byl Twoim ukochanym...na powaznie
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:30:46
tak jak ja kochanie
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:32:06
Ales teraz walnela...pewnie ze musi miec serduszko , bo inaczej nie chcilabys go...kochac tez musi to oczywiste...ale co z kasa..kto bedzie was utrzymywac...chyba ze jestes bogata
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:37:56
No i mow tak odrazu...to Ty wiesz jaki problem na siebie sciagnelas
Trzymaj to w tajemnicy przed chlopakiem ...bo jak sie dowie to poleci na kase anie na Ciebie
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:41:31
ja nie lecę na kasę tylko na jej cudowny tyłeczek
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:46:09
a powiedz że nie było ci miło wczoraj i dziś rano
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:48:36
Zapomnialem Cie uprzedzic Aniolku ze moje oczy nie widza zadnych ludziopodobnych zjawisk profilowych...tak ze pozwolisz ze bede rozmawial tylko z Toba
No o kasie to on pewnie nie bedzie Ci wspominal...bedzie Ci trol ze lubi twoj tyleczek
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:56:10
to poczekaj na mnie w domu zaraz kończę prace kochanie moje to jeszcze popołudnie będzie miłe jak rano
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:58:47
No to mysle ze nie ma zadnego problemu...a kidy wesele
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:59:06
a co jest na obiad myślałem że gdzieś pójdziemy
Konto usunięte
19.02.2010 r. 14:05:06
Wygla da na to ze jestes na forum zeby werbowac ludzi na wesele...ja pierwszy.... czy bilet lotniczy wliczasz w koszty wesela..???
Konto usunięte
19.02.2010 r. 14:05:44
nie wiem kochanie moje ale możemy o tym porozmawiać dziś w domu ok
Konto usunięte
19.02.2010 r. 14:09:29
NO czy ja nie mowilem Ci ze on lawiruje....nie dosc ze Twoja kase bedzie mial to jeszcze Ty o reke go bedziesz prosila....no nie wiem co ja bym zrobil na jego miejscu
a moją kochanie
Angela...jak nie ma tak dobrze to trzeba szukac innych metod zaspokojenia potrzeb..chyba sie zgodzisz ze mna
No zgadzam sie z Toba mowimy o Twoich potrzebach nie moich..wiec nastepne pytanie..co Ty robisz aby te potrzeby zaspokoic...no chyba nie uciekasz do mamy ,ha, ha, ha
A o jakich potrzebach Ty chcesz mowic...Aniolku
No ale chyba musisz go najpierw znalezc...a jaki on mialby byc
No to powiedz mnie jak Ci dogadza...zebym wiedzial o czym mam z nim rozmawiac..???
Musze tez wiedziec czy Ty lubisz czy nie jak Ci dogadza...jak bedzie trzeba to go za Ciebie podkrece
OK...Powiedz mnie co chlopak powinien miec zeby byl Twoim ukochanym...na powaznie
tak jak ja kochanie
Ales teraz walnela...pewnie ze musi miec serduszko , bo inaczej nie chcilabys go...kochac tez musi to oczywiste...ale co z kasa..kto bedzie was utrzymywac...chyba ze jestes bogata
No i mow tak odrazu...to Ty wiesz jaki problem na siebie sciagnelas
Trzymaj to w tajemnicy przed chlopakiem ...bo jak sie dowie to poleci na kase anie na Ciebie
ja nie lecę na kasę tylko na jej cudowny tyłeczek
a powiedz że nie było ci miło wczoraj i dziś rano
Zapomnialem Cie uprzedzic Aniolku ze moje oczy nie widza zadnych ludziopodobnych zjawisk profilowych...tak ze pozwolisz ze bede rozmawial tylko z Toba
No o kasie to on pewnie nie bedzie Ci wspominal...bedzie Ci trol ze lubi twoj tyleczek
to poczekaj na mnie w domu zaraz kończę prace kochanie moje to jeszcze popołudnie będzie miłe jak rano
No to mysle ze nie ma zadnego problemu...a kidy wesele
a co jest na obiad myślałem że gdzieś pójdziemy
Wygla da na to ze jestes na forum zeby werbowac ludzi na wesele...ja pierwszy.... czy bilet lotniczy wliczasz w koszty wesela..???
nie wiem kochanie moje ale możemy o tym porozmawiać dziś w domu ok
NO czy ja nie mowilem Ci ze on lawiruje....nie dosc ze Twoja kase bedzie mial to jeszcze Ty o reke go bedziesz prosila....no nie wiem co ja bym zrobil na jego miejscu
byś ją kochał tak jak ja
Mam telefon zaraz wroce