generalnie jestem przeciw,no chyba ze przygodny sex to wtedy jak najbardziej
Mariusz
11.12.2010 r. 14:08:51
Coraz więcej kobiet kupuje u mnie gumki i erotyki, kiedyś to facet miał na wyposażeniu gumki, a teraz kobitki. Świat się kręci !
Mariusz
11.12.2010 r. 14:10:25
Kobitki mają tyle dziurek, że można zawsze bez. Do koloru do wyboru.
KASIA ŁUCJA
31.12.2010 r. 17:41:37
BEZ GUMEK!!!
Tomasz
13.01.2011 r. 18:47:42
Zgadzam się z postem wyżej -jeśli przygody to tylko z gumą!!!
Darek
24.01.2011 r. 21:00:03
ja też dawno się nie kochałem z gumką, myślę że bez jest o wiele przyjemniejsze jak dla kobiety, tak i dla faceta, wtedy to się czuję
FAJNY_PIOTREK:)
25.01.2011 r. 16:22:14
Odwieczne pytanie z gumką czy bez. Tu się nie ma co zastanawiać.
Jeśli ktoś uwielbia jednorazowe przygody z osobami poznanymi 5 minut temu wtedy gumka to jedyna opcja.
Jeśli masz stałego partnera wybierasz pigułki. Dają Ci praktycznie 100% zabezpieczenie przed niechcianym bebiko. Gumki takiej pewności nie dają plus zabierają dużo fanu
FAJNY_PIOTREK:)
25.01.2011 r. 16:32:52
Jeśli ktoś uwielbia jednorazowe przygody z osobami poznanymi 5 minut temu wtedy gumka to jedyna opcja.
Jeśli masz stałego partnera wybierasz pigułki. Dają Ci praktycznie 100% zabezpieczenie przed niechcianym bebiko. Gumki takiej pewności nie dają plus zabierają dużo fanu
KASIA ŁUCJA
14.02.2011 r. 21:25:41
disney
09.03.2011 r. 14:05:56
POWIEM TYLE .....sex z gumką jest jak lizanie cukierka przez papierek
generalnie jestem przeciw,no chyba ze przygodny sex to wtedy jak najbardziej
Coraz więcej kobiet kupuje u mnie gumki i erotyki, kiedyś to facet miał na wyposażeniu gumki, a teraz kobitki. Świat się kręci !
Kobitki mają tyle dziurek, że można zawsze bez. Do koloru do wyboru.
BEZ GUMEK!!!
Zgadzam się z postem wyżej -jeśli przygody to tylko z gumą!!!
ja też dawno się nie kochałem z gumką, myślę że bez jest o wiele przyjemniejsze jak dla kobiety, tak i dla faceta, wtedy to się czuję
POWIEM TYLE .....sex z gumką jest jak lizanie cukierka przez papierek
Y Gumka To Tak jakbz Lizac lizaka przez szybe...
ewan0545 z maratonami to ty ostraznie
Zależy w co hahaha