forum

Rozrywka i uczucia

Gdzie Ci mężczyźni.....

1. Konto usunięte 24.08.2009 r. 22:46:43

już w niebie albo tu na Ziemi zajęci   uśmiechnięty   )

2. Konto usunięte 24.08.2009 r. 22:55:29

się odezwał...   uśmiechnięty   ))))

3. Jaro 24.08.2009 r. 23:23:30

taaaaaa a potem powiesz ze jest beeeeeeeeee bo klamal dajac ci dokladnie to czego chcialas ;P

4. Jaro 24.08.2009 r. 23:34:36

i znowu w kolko to samo - facet jest szczery wobec kobiety : a)odpada w przedbiegach b) po pewnym czasie tak sie parzy na swojej szczerosci ze juz wiecej szczerym byc nie chce po powiedzeniu tego zakladam ze obecne tu kobiety palna pare pustych **cenzura** o tym ze nie spotkal wlasciwej osoby , ze nie bylo to pisane bla bla bla bla bla i jeszcze wiecej pustych wypowiedzi o uczuciach....

5. Konto usunięte 24.08.2009 r. 23:41:27

Większośc ludzi patrzy powierzchownie, dla jednego jesteś za brzydka, dla drugiego za ładna o trzecim nie wspomne bo pewnie za niska lub za wysoka, istnieje garstka nielicznych osób które, pomijają fakt powierzchowności i nie patrza na wygląd lecz wnetrze, no ale z koleji te osoby mają wade są niewidome...

6. Jaro 24.08.2009 r. 23:56:14

to sa uwarunkowania genetyczne - ludzie chca sie wiazac z innymi ludzmi kotrzy sa ladni w celu splodzenia potomstwa ktore ma wieksze szanse na prokreacje z tym ze w pewnym momencie stwierdzaja ze nie maja szans na nic lepszego i biora to co jest pod reka... Tak wiekszosc ludzi patrzy powierzchownie a ci ktorzy patrza na to co jest "pod spodem" nader czesto sa bardzo rozczarowani...

7. Maciooo 25.08.2009 r. 00:05:35

Jesli chodzi o twoje zdjecie to wynika z niego ze jestes bardzo ladna i chetnie bym sie z toba spotkal, a co do odpowiedzi na twoje pytanie to mysle, ze sa wakacje i poprostu jest tutaj duzo mniej ludzi.

8. Jaro 25.08.2009 r. 00:12:30

tak jak mowilem ludzie oceniaja innych ludzi na podstawie wygladu fizycznego...

9. Maciooo 25.08.2009 r. 00:17:34

Wedlug mojenia myslenia wyglad jest wazny, pierwsze wrazenie. Ludzie ocenieja po wygladzie, dla mnie jest wazna rowniez cala reszta czyli charakter. Kobieta nie musi byc nie wiadomo jaka pieknoscia ale musi miec w sobie to cos     )

10. Maciooo 25.08.2009 r. 00:21:15

Nie podalem danych , bo jesli ktos bedzie chcial cos o nich wiedziec to zapyta o nie

11. Maciooo 25.08.2009 r. 00:23:31

Chetnie sie z toba poznam przedstawie ci sie i napisze cos o sobie, podaj mi swoj numer gg albo jakies inne namiary

12. Maciooo 25.08.2009 r. 00:29:20

z twojej wypowiedzi kolego wynika ze prawie wszystkie kobiety to idiotki   uśmiechnięty   )

13. Konto usunięte 25.08.2009 r. 00:32:56

Dla wiekszosci ludzi liczy sie wyglad bo po prostu my ludzie mamy w sobie pociag do osob ktore nam sie podobaja ze strony zewnetrznej. To niezalezne od nas. I zawsze na 1 miejscu jest wyglad jesli ktos powie mi ze najwazniejszy charakter to jest glupcem, nie wie co mowi i na dodatek klamie. Bardziej atrakcyjna kobieta tudziez mezczyzna, to juz nie zawsze zadowoli sie samym wygladem to tez zwraca uwage na wyglad, odpowiadajacy charakter a w przypadku kobiet takze na sytuacje materialna wybranka. To siedzi w nas wszystkich i tego nie zmienimy, chociaz czasami mozemy myslec ze jest inaczej ale w glebi i tak postawimy na wyglad. U niekktorych pozniej sytuacja sie zmienia tak jak napisal Jaro, gdy ktos stwierdza ze nie ma szans cos bardziej okazalego no to wtedy juz bierze co sie da.

14. Maciooo 25.08.2009 r. 00:38:47

powinienes spojrzec na to z innej strony, nie jak na kobiete idiotke tylko jak na kobiete slodka idiotka    

15. Andrzej 25.08.2009 r. 02:10:04

bywa różnie, a wiele zależy od intencji (i jeszcze tego czegoś). Ale pewne minimum oczekiwań co do wrażeń wzrokowych zawsze istnieje.

16. Konto usunięte 25.08.2009 r. 15:15:57

Jesli umiescisz swoje zdjecie to nie ma sily,zeby ktos sie tym nie zasugerowal!99% osob spojrzy najpierw na zdjecie i jesli dana osoba spodoba Ci sie wizualnie to czytasz dalej,wchodzisz glebiej,ale jesli nie podoba Ci sie to po co brnac dalej,skoro i tak sie z tym kims nie umowisz,bo nie jest w Twoim typie,nieprawdaz?Innym wyjsciem jest nie umieszczac swojego zdjecia,wtedy przyciaga Cie czyjs awatar i sie zaglebiasz lub po prostu czytasz info o kims,bo nie masz innej opcji.Tak czy inaczej nie wyobrazasz sobie niczego na poczatku tylko poznajesz wnetrze tej drugiej osoby a dopiero pozniej dochodzi wizualizacja....tak mysle   uśmiechnięty  

17. Konto usunięte 25.08.2009 r. 15:42:47

W moim przypadku to doświadczenie , kieruje kim mogę się zainteresować , a kogo odrzucić , po prostu jestem cholernym psychologiem .

18. A. 25.08.2009 r. 15:58:08

uśmiechnięty  

19. Rocco 25.08.2009 r. 15:59:39

Oczywiście, wszyscy mają po części rację. Foto dodaje pewności. Załużmy, że poznajemy czyjesz wnętrze ale nie wiemy jak ta druga osoba wygląda wizualnie. Jesteśmy zachwyceni kontaktem a wkrótce zakochani. Rozczarowanie nadchodzi na końcu kiedy dochodzi do pierwszego spotkania i jedno na drugie nie może patzreć. Będą oboje udawać, że jest OK. Będą sie okłamywać. Jak to widzicie? Gdzie ta przyjaźń i ideał? Czar prysnął. Nie ma nic. Warto było? Istnieje miłość wirtualna, ile ona jest warta?
    Inną sparwą jest umieszczanie fotek niesfoich. Ale to jest już lepsze gdyż zawsze 50% związku jest juz zadowolone.

20. Konto usunięte 25.08.2009 r. 17:43:05

wlasnie dlatego nie mam zdjecia-bo chce zeby mnie oceniono po wnetrzu(nie jestem brzydki ani piekny-mam dziewczyne pomimo chwilowego klopotu)czyli nie jestem paskudny hehe

21. Maciej 25.08.2009 r. 18:17:45

Wybacz że napisałem że jesteś ładna no ale co ja za to mogę że natura Cię taką stworzyła . Jasne że największą wartością jest wnętrze człowieka zgadzam się z tym ale ja Cię nie znam kwiatku a takie było moje pierwsze spostrzeżenie . Wiesz co cieszę się że tak myślisz jesteś na prawdę fajna długo tu nie pobędziesz od razu znajdziesz bratnią duszę choć nie muszę to i tak życzę Ci tego z całego serca   uśmiechnięty   i szkoda że nie jestem młodszy walczyłbym o Ciebie bo jest o co nie kłamię   uśmiechnięty  

22. Konto usunięte 25.08.2009 r. 19:54:31

Zastanawiam się jak to jest czy ludzie naprawdę boją się kontaktu z innymi, czy po prostu większość ludzi uważa , że wygląd jest najważniejszy i oceniają się nawzajem po zdjęciu....... Powiedzcie jak to jest......

23. Jaro 25.08.2009 r. 19:54:31

taaaaaaa a wracajac do meskiego szowinistycznego seksizmu to dodam ze wiekszosc kobiet zachowuje sie jak idiotki przy pierwszym poznaniu i niewiele z nich oczyszcza ten wizerunek po czasie...