To prawda. Ale przecież w dwoje ludzi pobiera się z miłości nie z przyjaźni.
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:09:52
TO PRAWDA ALE CZY MOZE BYC WIEKSZA PRZYJAZN NIZ DWOJE KOCHAJYCH SIE LUDZI
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:14:48
To zależy jak interpretujemy słowo przyjaźń. Jak widać może mieć ono wiele znaczeń. Dla każdego jest czymś innym i różne mogą być jej objawy
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:18:42
Reasumując, dla mnie przyjaźń między kobietą a mężczyzną jest możliwa. Nie sparzyłam się jeszcze na niej w żaden sposób
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:19:35
tak ale jesli myslimy o tykiej czystej przyjazni miedzy kobieta a mezszcyzna to musze sie przyznac ze mam watpliwosci mysle to wystepuje bardzo zadko ale moze ssie myle ja nie mialem przyjaciela kobietty mam ale to jest tez facet
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:21:47
moze msyle troche za bardzo kategoriami faceta ale jak bgym spotkal taka kobiete ktura mogla by byc moim przjacielem to boje sie ze noglbym sie wniej zakochac i nici z przyjazni
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:24:15
A masz tzw. dobrą kumpele? Spotkałeś kogoś takiego?
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:26:03
kumpele tak ale to nie jest osoba kturej bym wszytko powiedzial taka osaba jest tylko moj przyjaciel ale znamy sie juz bardzo dlugo
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:28:53
Zapytałam bo niektórzy nazywają tak właśnie swoje przyjaciółki, nie koniecznie od serca, ale bez podtekstów oczywiście
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:31:37
reasumujuac wszytko sie zdarzy
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:32:17
reasumujac wszytko sie zdarzyc moze przyjazn mezszcyzny i kobiety tez
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:33:45
Miło słyszeć
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:34:41
aczkolwiek dalej be3de twierdzil ze to zadkoswc
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:37:10
Żadkie. Ale nie znaczy - nie możliwe
Fajnie się z Tobą dyskutuję hehehe
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:40:02
dziekuje z taba tez dlaczego mowie ze zadkie opieram to na tym ze uczuc nie jestesmy wstanie kontrolowac nie mozemy powiedziec srcu nie kochaj bo to przyjaciel srce nie rozumie
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:42:35
Rozumiem I popieram
Słyszałeś że Gepard się usunął
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:44:59
nie moze byc pierwsze slysze mowil czemu
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:46:31
Nic nie wiem Też próbuję się dowiedzieć czegoś.
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:50:33
fakt ze to jest dziwne uczucie bo czasami nawet jak siedze w domu sam to sobie mysle a wlocze kompa i juz bede mogl rozmawiac ale z czasem to poteguje w nas zeby poszukac czegos w realu bo to nam juz nie nie wystarcza
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:53:37
ja nie wiem czy ja bym byl na tym forum gdybym mieszkal w polsce pewnie nie bo tam mam bardzo duzo znajpmych i chyba bym nie mial czasu na to
Konto usunięte
16.02.2010 r. 18:55:22
Najważniejsze to nie zatracić się w wirtualu
Zmykam bo już zaczynam na nos padać, jutro znów pobudka o 3:00
Dziękuję za miłą rozmowę
Włącza nam się temat rzeka
Miło
To prawda. Ale przecież w dwoje ludzi pobiera się z miłości nie z przyjaźni.
TO PRAWDA ALE CZY MOZE BYC WIEKSZA PRZYJAZN NIZ DWOJE KOCHAJYCH SIE LUDZI
To zależy jak interpretujemy słowo przyjaźń. Jak widać może mieć ono wiele znaczeń. Dla każdego jest czymś innym i różne mogą być jej objawy
Reasumując, dla mnie przyjaźń między kobietą a mężczyzną jest możliwa.
Nie sparzyłam się jeszcze na niej w żaden sposób
tak ale jesli myslimy o tykiej czystej przyjazni miedzy kobieta a mezszcyzna to musze sie przyznac ze mam watpliwosci mysle to wystepuje bardzo zadko ale moze ssie myle ja nie mialem przyjaciela kobietty mam ale to jest tez facet
moze msyle troche za bardzo kategoriami faceta ale jak bgym spotkal taka kobiete ktura mogla by byc moim przjacielem to boje sie ze noglbym sie wniej zakochac i nici z przyjazni
A masz tzw. dobrą kumpele? Spotkałeś kogoś takiego?
kumpele tak ale to nie jest osoba kturej bym wszytko powiedzial taka osaba jest tylko moj przyjaciel ale znamy sie juz bardzo dlugo
Zapytałam bo niektórzy nazywają tak właśnie swoje przyjaciółki, nie koniecznie od serca, ale bez podtekstów oczywiście
reasumujuac wszytko sie zdarzy
reasumujac wszytko sie zdarzyc moze przyjazn mezszcyzny i kobiety tez
Miło słyszeć
aczkolwiek dalej be3de twierdzil ze to zadkoswc
Żadkie. Ale nie znaczy - nie możliwe
hehehe
Fajnie się z Tobą dyskutuję
dziekuje z taba tez dlaczego mowie ze zadkie opieram to na tym ze uczuc nie jestesmy wstanie kontrolowac nie mozemy powiedziec srcu nie kochaj bo to przyjaciel srce nie rozumie
Rozumiem
I popieram
Słyszałeś że Gepard się usunął
nie moze byc pierwsze slysze mowil czemu
Nic nie wiem
Też próbuję się dowiedzieć czegoś.
fakt ze to jest dziwne uczucie bo czasami nawet jak siedze w domu sam to sobie mysle a wlocze kompa i juz bede mogl rozmawiac ale z czasem to poteguje w nas zeby poszukac czegos w realu bo to nam juz nie nie wystarcza
ja nie wiem czy ja bym byl na tym forum gdybym mieszkal w polsce pewnie nie bo tam mam bardzo duzo znajpmych i chyba bym nie mial czasu na to
Najważniejsze to nie zatracić się w wirtualu
Zmykam bo już zaczynam na nos padać, jutro znów pobudka o 3:00
Dziękuję za miłą rozmowę
Do miłego
oki pa
..NIE..JEST..MOŻLIWA..I..BASTA..
..NO..JA..TEŻ..BYŁEM..W..BLISKICH.KONTAKTACH..
Z..PRZYJACIÓLKĄ..
..NO..PEWNIE..ŻE.NIE..O..TO..
ALE.U..MNIE..TAK..TO..SIE..
SKONCZYŁO..
..TERAZ..JUŻ..MAM..TYLKO..SIOSTRY..