każdy ma jakieś wady, a umiejętność przyznawania się do nich jest wielką zaletą...Ja nie ukrywam swych wad bo uważam że jeśli ktoś ich nie potrafi zaakceptować to mnie nie akceptuje a nie zależy mi na towarzystwie takich osób...
Ludzie powinni nas akceptować takimi jacy jesteśmy, z wszystkimi wadami i zaletami... A jeśli nie potrafią tego zrobić to nie powinno nam zależeć na ich przyjaźni...
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:31:53
Dopóki jest w związku to nie ma mowy.
Gdy ja jestem w związku to też nie ma o czym mówić.
Dla mnie to jest święta rzecz,
Jedna z niewielu które uznaję
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:33:20
WITAJCIE LUDKI
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:33:43
Zadałem to pytanie bo Haos powiedział że interesuje go to co może mieć a nie fantazje...
Jeśli dziewczyna pchała się mu do łózka to już nie byłaby to tylko fantazja
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:35:31
Gabryś jak pościk wyżej.
Taka jest odpowiedz
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:36:07
Racja Gladiator...
Nie należy zdradzać a jeśli idziemy do łóżka z kimś wiedząc że ta osoba kogoś już ma to jesteśmy tak samo winni zdrady jak osoba zdradzająca...
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:36:29
Gladiator,jestem pełna podziwu dla Ciebie ,oby wszyscy mężczyźni tacy byli,nigdy nie zmieniaj swoich poglądów w tej kwestii.
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:36:39
Witaj Domin
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:40:19
SIEMA GABRYS
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:41:08
Nie dam się przeprogramować.
Trzeba mieć jakieś wartości w życiu
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:41:42
Gabryś,tak,zgodzę się z Tobą lecz wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy ,bądź nie chcą zdawać sobie z tego sprawy i w ten sposób przyczyniają się do cierpienia innych ludzi.
Dziękuję Wam za zabranie głosu. Zasypiam dosłownie i muszę się położyć.
Serdeczne pozdrowienia dla Was.
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:42:40
Cze Domino
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:47:21
To słodkich snów Kingo
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:48:17
Ja też już uciekam...
3majta się
Konto usunięte
16.02.2010 r. 16:50:01
Narqa
Konto usunięte
17.02.2010 r. 00:19:03
kliknijcie mi na ten link proszę http://s7.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=188842
Konto usunięte
17.02.2010 r. 18:59:46
Zawsze korci,ale jak się go posmakuje to przechodzi dalsza chęć.
Konto usunięte
17.02.2010 r. 19:09:24
ja maju zakazny awoc w chanawicach ..chaliery kaliegium mi dali jak sikal ja u ziutka pad sklepem..nawet wysikatsa misie dakanica nie dali
Smukon
17.02.2010 r. 19:49:20
Kinga, gdyby za zerwanie zakazanego owocu jego właścicielka chciałaby Cię ukatrupić... podał bym jej tępy nóż
Konto usunięte
17.02.2010 r. 20:10:03
Kiedyś miałam zasadę dotyczącą żonatych i zajętych mężczyzn "Popatrzeć można, nie dotykać". Szkoda że inne kobiety jej nie miały... Z doświadczenia wiem, że nie warto...
Smukon
17.02.2010 r. 20:13:43
To co? Zdradził cię z jakąś ladacznicą, więc postanowiłaś sama nią zostać? Byliście siebie warci
Konto usunięte
17.02.2010 r. 20:14:05
..KWIATUSZKU..WARTO..UWIERZ..MI..WARTO..
Konto usunięte
17.02.2010 r. 20:14:24
a ty zasranka fajna kabieta ty nir chaczesz do mienia na rolu
Kinga...
każdy ma jakieś wady, a umiejętność przyznawania się do nich jest wielką zaletą...Ja nie ukrywam swych wad bo uważam że jeśli ktoś ich nie potrafi zaakceptować to mnie nie akceptuje a nie zależy mi na towarzystwie takich osób...
Ludzie powinni nas akceptować takimi jacy jesteśmy, z wszystkimi wadami i zaletami... A jeśli nie potrafią tego zrobić to nie powinno nam zależeć na ich przyjaźni...
Dopóki jest w związku to nie ma mowy.
Gdy ja jestem w związku to też nie ma o czym mówić.
Dla mnie to jest święta rzecz,
Jedna z niewielu które uznaję
WITAJCIE LUDKI
Zadałem to pytanie bo Haos powiedział że interesuje go to co może mieć a nie fantazje...
Jeśli dziewczyna pchała się mu do łózka to już nie byłaby to tylko fantazja
Gabryś jak pościk wyżej.
Taka jest odpowiedz
Racja Gladiator...
Nie należy zdradzać a jeśli idziemy do łóżka z kimś wiedząc że ta osoba kogoś już ma to jesteśmy tak samo winni zdrady jak osoba zdradzająca...
Gladiator,jestem pełna podziwu dla Ciebie ,oby wszyscy mężczyźni tacy byli,nigdy nie zmieniaj swoich poglądów w tej kwestii.
Witaj Domin
SIEMA GABRYS
Nie dam się przeprogramować.
Trzeba mieć jakieś wartości w życiu
Gabryś,tak,zgodzę się z Tobą lecz wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy ,bądź nie chcą zdawać sobie z tego sprawy i w ten sposób przyczyniają się do cierpienia innych ludzi.
Zasypiam dosłownie i muszę się położyć.
Dziękuję Wam za zabranie głosu.
Serdeczne pozdrowienia dla Was.
Cze Domino
To słodkich snów Kingo
Ja też już uciekam...
3majta się
Narqa
kliknijcie mi na ten link proszę http://s7.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=188842
Zawsze korci,ale jak się go posmakuje to przechodzi dalsza chęć.
ja maju zakazny awoc w chanawicach ..chaliery kaliegium mi dali jak sikal ja u ziutka pad sklepem..nawet wysikatsa misie dakanica nie dali
Kinga, gdyby za zerwanie zakazanego owocu jego właścicielka chciałaby Cię ukatrupić... podał bym jej tępy nóż
Kiedyś miałam zasadę dotyczącą żonatych i zajętych mężczyzn "Popatrzeć można, nie dotykać". Szkoda że inne kobiety jej nie miały... Z doświadczenia wiem, że nie warto...
To co? Zdradził cię z jakąś ladacznicą, więc postanowiłaś sama nią zostać? Byliście siebie warci
..KWIATUSZKU..WARTO..UWIERZ..MI..WARTO..
a ty zasranka fajna kabieta ty nir chaczesz do mienia na rolu
..O..CHOLERA..KOBIETA..?
JOWITA..NIE..BYĆ..TAKA..DO..PRZODU..BO..CIE..Z..TYŁU..
ZABRAKNIE..NO...
florek, nie dajmy się prowokacjom! mKontakt próbuje robić nas w kunia
ach ten kryzys...
SMUKON..UMIESZ..TAK..?
"Konto usunięte", nawet nie mam takich ambicji
..SMUKON..ŻAL..