Gpadiator...widze ze chcesz mnie sprowokowac...nawet jak bysmy o sexsie z Kaska rozmawiali...to pewnie bys czytal w tekscie ze....nowa rure do pieca dopasowujemy
Konto usunięte
16.02.2010 r. 14:56:34
Jasne.
Można to i tak nazywać
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:00:34
Ale cokolwiek by sie nie dzialo i tak w mkontakt rodzinie wszystko zostanie...mysle ze nie bylbys o to zazdrosny...Glagiator...????, ha, ha, ha
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:03:09
Glad...a z jakimi Ty swoje rury...do pieca dopasowujesz, ha, ha, ha
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:04:21
Ja?
Hmmm mam jedną taką.
Ale spoko zazdrosny nie jestem
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:06:13
No ładnie Chwilę mnie nie ma i już wszystko ustalacie za moimi plecami
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:07:45
A piec ma być solidny i ciepły!!!
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:15:17
Czesc Kasia...zaczelismy od typow charakterow...a skonczylismy wlasnie na piecach...przez chwile nawet myslalem ze bede musial jakas licencje na ta dziala,nosc pokazac., ha, ha, ha
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:17:47
Hej Walenrod
To Ty licencji nie masz, a za rury się bierzesz
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:25:10
Piesku...a ta jedna Twoja to szczesciara...jak Twoje nowe rury do jej piecyka dopasowujesz...czy grymasila na temat dlugosci rury...kobiety nie maja pojecia o technologiach meskich, ha, ha, ha
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:28:47
Kasiu..przyznam sie bez ogrodek..od najmlodszych lat sie tym procederem zajmuje i nigdy nie przyszlo mnie to do glowy...aby miec licencje... ale jak juz to czy pomozesz mi zdac kurs z praktyki.,ha, ha, ha
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:31:11
Ja doświadczenia z rurami nie mam hehehe
Musiałbyś fachowca poprosić
Zawsze bardziej interesowało mnie skąd te ciepło się w rurze bierze hehehe
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:40:47
To zalezy chyba od tego jak kobieta w piecyku rozpali...jest tyle metod co kobiet., ha, ha, ha
Kasiu milo sie z Toba w piecu palilo...ale w Sydney juz 02:00 nad ranem ...a mialem ciezki dzien
Do rychlego zobaczenia..???
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:42:28
Dobrej nocy życzę
Do miłego Walenrod
Konto usunięte
17.02.2010 r. 09:40:56
JOLA..PODOBASZ..MI..SIE..
Konto usunięte
17.02.2010 r. 09:41:13
MI TEZ
Konto usunięte
17.02.2010 r. 09:51:51
..NO..BA..
Konto usunięte
17.02.2010 r. 10:53:09
A ja juz chyba wspominalem ADMINOWI...ze nalezy blokowac komputery....zwyrodnialym anonimusom...a teraz ma tego SKUTKI...
ADMINISTRATOR a moze to nowy rodzaj niemotek uciekl Ci spod kontoli...zaczynaja mowic same do siebie ....najgorsze to ze moga nasladowc forumowiczow ...i jeszcze zaczna sie rozmnazac..!!!!!!!!, ha, ha, ha, ha
Konto usunięte
17.02.2010 r. 11:19:12
..DOBRE..EMOTKI..NIEMOTKI..
Konto usunięte
20.02.2010 r. 02:14:50
OGLOSZENIE
Szukam glownej bochaterki z filmu MATRIX...
Ktokolwiek wie gdzie sie znajduje prosze o informacje
Potrzebna do natychmiastowej interwencji....aby ratowac Mkontakt..od anonimusow..!!!!!!!!!!!!
Gpadiator...widze ze chcesz mnie sprowokowac...nawet jak bysmy o sexsie z Kaska rozmawiali...to pewnie bys czytal w tekscie ze....nowa rure do pieca dopasowujemy
Jasne.
Można to i tak nazywać
Ale cokolwiek by sie nie dzialo i tak w mkontakt rodzinie wszystko zostanie...mysle ze nie bylbys o to zazdrosny...Glagiator...????, ha, ha, ha
Glad...a z jakimi Ty swoje rury...do pieca dopasowujesz, ha, ha, ha
Ja?
Hmmm mam jedną taką.
Ale spoko zazdrosny nie jestem
No ładnie
Chwilę mnie nie ma i już wszystko ustalacie za moimi plecami
A piec ma być solidny i ciepły!!!
Czesc Kasia...zaczelismy od typow charakterow...a skonczylismy wlasnie na piecach...przez chwile nawet myslalem ze bede musial jakas licencje na ta dziala,nosc pokazac., ha, ha, ha
Hej Walenrod
To Ty licencji nie masz, a za rury się bierzesz
Piesku...a ta jedna Twoja to szczesciara...jak Twoje nowe rury do jej piecyka dopasowujesz...czy grymasila na temat dlugosci rury...kobiety nie maja pojecia o technologiach meskich, ha, ha, ha
Kasiu..przyznam sie bez ogrodek..od najmlodszych lat sie tym procederem zajmuje i nigdy nie przyszlo mnie to do glowy...aby miec licencje... ale jak juz to czy pomozesz mi zdac kurs z praktyki.,ha, ha, ha
Ja doświadczenia z rurami nie mam
hehehe
hehehe
Musiałbyś fachowca poprosić
Zawsze bardziej interesowało mnie skąd te ciepło się w rurze bierze
To zalezy chyba od tego jak kobieta w piecyku rozpali...jest tyle metod co kobiet., ha, ha, ha
Kasiu milo sie z Toba w piecu palilo...ale w Sydney juz 02:00 nad ranem ...a mialem ciezki dzien
Do rychlego zobaczenia..???
Dobrej nocy życzę
Do miłego Walenrod
JOLA..PODOBASZ..MI..SIE..
MI TEZ
..NO..BA..
A ja juz chyba wspominalem ADMINOWI...ze nalezy blokowac komputery....zwyrodnialym anonimusom...a teraz ma tego SKUTKI...
..WALENROD..NIE..PRZEGINAJ..PAŁKI..
..BO..CI..NIC..NIE..POMOŻE..
ADMINISTRATOR a moze to nowy rodzaj niemotek uciekl Ci spod kontoli...zaczynaja mowic same do siebie ....najgorsze to ze moga nasladowc forumowiczow ...i jeszcze zaczna sie rozmnazac..!!!!!!!!, ha, ha, ha, ha
..DOBRE..EMOTKI..NIEMOTKI..
OGLOSZENIE
Szukam glownej bochaterki z filmu MATRIX...
Ktokolwiek wie gdzie sie znajduje prosze o informacje
Potrzebna do natychmiastowej interwencji....aby ratowac Mkontakt..od anonimusow..!!!!!!!!!!!!