mieczkam niedaleko wiem masz męza i spotykasz sie z innymi widziałem trzech nieładnie jak się kocha męza
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:29:42
Minister
Co Ci z tego,ze gdyby nawet oznajmiaszto tu wszystkim hmm?
Przeciez My sie tu nie znamy i nie oceniamy Agusie?
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:30:03
a twoi sasiedzi sporo wiedzą o tobie jaka jestes a podałem sie tylko za twojego kuzyna i dużo wiem niemasz serca to prawda ja niejestem swiety ale jaka ty jestes jak tak mozna o mnie ludzie z mojej miejscowosci tak niepowiedza
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:33:43
Dokładnie
Colletterose to gorsze niz te stare babki u mnie w okolicy!!
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:35:08
dopra masz racje ale dzis walentynki czy ona niema serca albo sumienia jak tak moze robic ale to jej sumienie i sprawa coltress bee grzeczny buzi
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:39:47
juz sie niestresuje jej sprawa ciekawe jak ona się ztym cuje ale to jej sprawa mnie to nieobchodzi agus dlaczego taka jestes niemasz serca wiesz krzywdzisz bardzo innych ale tak ci to zwisa
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:41:35
Moze jej mąz to cienias,ze musi spedzić czas z innym
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:43:51
lusinda niepisz tak bo jeszcze ty będziesz jej wrogiem ja tylko chciałem prawdy cy ona ma serce
mieczkam niedaleko wiem masz męza i spotykasz sie z innymi widziałem trzech nieładnie jak się kocha męza
Minister
Co Ci z tego,ze gdyby nawet oznajmiaszto tu wszystkim hmm?
Przeciez My sie tu nie znamy i nie oceniamy Agusie?
a twoi sasiedzi sporo wiedzą o tobie jaka jestes a podałem sie tylko za twojego kuzyna i dużo wiem niemasz serca to prawda ja niejestem swiety ale jaka ty jestes jak tak mozna o mnie ludzie z mojej miejscowosci tak niepowiedza
Dokładnie
to gorsze niz te stare babki u mnie w okolicy!!
Colletterose
dopra masz racje ale dzis walentynki czy ona niema serca albo sumienia jak tak moze robic ale to jej sumienie i sprawa coltress bee grzeczny buzi
juz sie niestresuje jej sprawa ciekawe jak ona się ztym cuje ale to jej sprawa mnie to nieobchodzi agus dlaczego taka jestes niemasz serca wiesz krzywdzisz bardzo innych ale tak ci to zwisa
Moze jej mąz to cienias,ze musi spedzić czas z innym
lusinda niepisz tak bo jeszcze ty będziesz jej wrogiem ja tylko chciałem prawdy cy ona ma serce