forum

Rozrywka i uczucia

czy...

1. SSSS 19.08.2009 r. 20:19:15

Wg mnie niema .To jest indywidualne podejscie kazdego z osobna i jak kogos sie kocha i chce sie byc z dana osoba to reszta jest niewazna.Licza sie te dwie osoby co chca byc ze soba.

2. Konto usunięte 19.08.2009 r. 20:52:38

uśmiechnięty  

3. Konto usunięte 19.08.2009 r. 21:20:03

plus   uśmiechnięty   bo slyszalam wiele historii, z reszta sama przezylam niemile rozczarowanie gdy chlopak, z ktorym sie spotykalam dowiedzial sie,ze jestem adoptowana, stwierdzil,ze z pewnoscia jestem alkochilczka i narkomanka itp i zerwal ze mna kontakt, choc sie pomylil,, nie pije, bo nie lubie, a cpunka tez nie jestem, bo szkoda mi zdrowia   uśmiechnięty   ......... Moim zdaniem to bezsensu. A chcialam spytac jakie jest zdanie innych tutaj zgromadzonych na ten temat   uśmiechnięty  

4. Konto usunięte 19.08.2009 r. 21:47:10

to jest nie istotne.wazne co sama oferujesz i jak zyjesz.

5. Konto usunięte 19.08.2009 r. 22:08:41

Myślę,że gość po prostu znalazł pretekst,więc sam był niewiele wart. Osobom z tych innych rodzin należy się wiele ciepła,którego w dzieciństwie nie dostały,a jak trafia na takiego matoła,to lepiej pozbyć się go jak najszybciej. Pozdrawiam.

6. Jaro 19.08.2009 r. 23:26:16

to zalezy czy sama osoba z rozbitej rodziny, domu dziecka , patologicznej rodziny , rodziny z marginesu albo adoptowana ma obsesje na punkcie wymienionych wczesniej punktow . To dziala tez w ten sposob jesli jest snobka ktorej wyznacznikiem zyciowym jesy jej pochodzenie status... Jesli osoba taka ma dystans do swojego pochodzenia to w moim przypadku nie ma znaczenia jesli ma obsesje to ma znaczenie.

7. grzegorz 20.08.2009 r. 06:54:16

dla mnie to nie ma znaczenie bo jak naprawde sie kogos kocha i wogole to dla mnie nie jest to wazne bo ja czy np ty nie odpowiadamy za to z kad sie pochodzi i tak dalej oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie ja mam takie wiec dla mnie to nie ma znaczenia liczy sie tylko ta osoba!

8. Tomasz 20.08.2009 r. 07:55:52

kochanie a czy to przeszkadza żeby kochać drugą osobę, jeśli się chce żyć normalnie i po ludzku to nie to wszystko zalęży czy ta osoba chce stworzyć normalny związek ,ale jeśli ta osoba przejawia przedstawia patologię i margines no to sorry

9. Tomasz 20.08.2009 r. 07:59:01

ten chłopak co cie zostawił to jakiś gówniaż sądząc jak cię potraktował ,podejście jak jakiejś zabobonnej starej baby nieprzejmuj się i powodzenia

10. Konto usunięte 20.08.2009 r. 09:08:05

Ej ludzie dlaczego wy odtrącacie tych którzy potrzebują wsparcia i pomocy a mianowicie ludzi których przedstawiła Amelia. To,że ktoś pochodzi z takiej rodziny to nie znaczy,że takim jest.Czasem dziewczyna z takiej rodziny jest 1000 razy lepsza niż jakaś paniusia która chodzi z namalowanymi paznokciami. Przeważnie ludzie z patologicznych rodzin chcą coś w życiu osiągnąć lecz nie ma kto im pomóc bo wszyscy ich odtrącają więc zastanówcie się co mówicie.

11. SŁAWOMIR 20.08.2009 r. 12:21:57

moim zdaniem taka osoba jest jak każda inna nie należy jej odżucać ona potrzebuje wiecej miłości tylko

12. Konto usunięte 20.08.2009 r. 20:00:34

dla was (glownie chodzi o zdanie panow) ma jakies znaczenie,ze druga polowka jest z rozbitej rodziny, domu dziecka, patologicznej rodziny, albo jeszcze innej rodziny z "marginesu" ? jesli tak, to dlaczego ?

13. Konto usunięte 20.08.2009 r. 20:00:34

teraz nie bd sie bala powiedziec wprost o swoim pochodzeniu. Dzieki   uśmiechnięty