Hmm wedlug mnie Powiem to co widze .... A wiec jak widze wiele moich znajomych zamieszkuje przed slubem ze swoimi dziewczynami , narzeczonymi . Wedlug mnie to jest normalne i gdybym mial z kim zamieszkac tez bym to zrobil
Konto usunięte
18.08.2009 r. 22:45:52
wiesz jesli chce sie zamieszkac i spedzic reszte zycia ze soba nalezy p zamieszkac ze soba to podstwa aby zobaczyc jak sie zyje pod jednym dachem!!!
Konto usunięte
19.08.2009 r. 19:35:29
mozna bardziej sie poznac,nawyki czlowieka i wogole.
Andrzej
22.08.2009 r. 13:55:04
Ja mam naten temat troche mniej oczywista odpowiedz,gdyz nie jest to takie proste jak sie wydaje.Z jednej strony jest to oczywiste ze mieszkajac razem mlodzi sie poznaja oceniaja wzajemne relacje itd.Jednak trzeba brac tez pod uwage ze moze cos nie wypalic i trzeba sie rozejsc.Czesto przy takim wspolnym przedmalzenskim zyciu pojawia sie dziecko, no bo jak byc razem w jednym mieszkaniu i nie uprawiac sexu,czesto bez zabezpieczen.I co wtedy z tym fantem zrobic,jakie rozwiazanie bylo by najlepsze i wiele innych pytan.NIe jestem oczywiscie calkowicie przeciw wspolnemu zamieszkaniu jednak twierdze przed podjeciem takiej decyzji nalezaloby sie powaznie zastanowic.
Konto usunięte
22.08.2009 r. 15:03:39
...mieszkać osobno. Konfliktów mniej ))))))
Nomi
25.08.2009 r. 10:47:08
Czy mlodzi powinni mieszkac osobno? Czy razem? Kiedy zamieszkac razem przed slubem czy po......
donio
25.08.2009 r. 10:47:08
Przed ślubem razem.Zdecydowanie.I to co najmniej przez rok.
Hmm wedlug mnie
Powiem to co widze .... A wiec jak widze wiele moich znajomych zamieszkuje przed slubem ze swoimi dziewczynami , narzeczonymi . Wedlug mnie to jest normalne i gdybym mial z kim zamieszkac tez bym to zrobil
wiesz jesli chce sie zamieszkac i spedzic reszte zycia ze soba nalezy p zamieszkac ze soba to podstwa aby zobaczyc jak sie zyje pod jednym dachem!!!
mozna bardziej sie poznac,nawyki czlowieka i wogole.
Ja mam naten temat troche mniej oczywista odpowiedz,gdyz nie jest to takie proste jak sie wydaje.Z jednej strony jest to oczywiste ze mieszkajac razem mlodzi sie poznaja oceniaja wzajemne relacje itd.Jednak trzeba brac tez pod uwage ze moze cos nie wypalic i trzeba sie rozejsc.Czesto przy takim wspolnym przedmalzenskim zyciu pojawia sie dziecko, no bo jak byc razem w jednym mieszkaniu i nie uprawiac sexu,czesto bez zabezpieczen.I co wtedy z tym fantem zrobic,jakie rozwiazanie bylo by najlepsze i wiele innych pytan.NIe jestem oczywiscie calkowicie przeciw wspolnemu zamieszkaniu jednak twierdze przed podjeciem takiej decyzji nalezaloby sie powaznie zastanowic.
...mieszkać osobno. Konfliktów mniej
))))))
Czy mlodzi powinni mieszkac osobno? Czy razem? Kiedy zamieszkac razem przed slubem czy po......
Przed ślubem razem.Zdecydowanie.I to co najmniej przez rok.