coraz czesciej spotykam sie z notka..Konto usuniete.. wzwiazku z czym nasuwa mi sie pytanie: czy ludzie masowo rezygnuja ze strony czy tez popelniaja jakies wykroczenia? ajezeli tak to jakie? pozdrawiam wszystkich
Konto usunięte
13.02.2010 r. 19:34:31
niechce nic sugerowac ale mysle ze to dobre pytanie
Konto usunięte
13.02.2010 r. 19:49:56
masowo kasują niestety
Unkownboy
13.02.2010 r. 20:14:42
Witam wszystkich...
Kasują, ale z własnej poniekąd nieprzymuszonej woli, nikt nikogo wprost do tego nie zmusza. Część dla tego, że nie znalazła tutaj tego czego szukała, część z powodu znudzenia, część dla tego, że ich tu obrażano, etc... Powodów kilka jest...
Pozdrawiam...
Unkownboy
13.02.2010 r. 21:16:38
Cenzura działa
Info na priv Ci puściłem Wilku...
Unkownboy
13.02.2010 r. 21:21:57
Witaj Ana... Co mi na imieniny sprawisz?
Pamiętam, że maila Ci obiecałem na pewien temat, ale ostatnio jakoś nastroju większego nie mam... Jeśli przypomnisz ustaloną tematykę (na priv) to postaram się wywiązać z danego słowa...
Unkownboy
13.02.2010 r. 21:44:59
Ale ja mam na myśli priv'a na mkontakt... Jakoś z wątku wypadłem, a ostatniej naszej rozmowy nie mogę zlokalizować...
Unkownboy
13.02.2010 r. 21:55:14
A cóż takiego robiłaś ciekawego?
Unkownboy
13.02.2010 r. 22:14:21
no to bardzo aktywnie
Tak sama na białą? Niedobrze...
Unkownboy
13.02.2010 r. 22:21:56
No i połowa łózka na zmarnowanie idzie... Zapewne nie jedna... A o ile mogłoby być bardziej ekologicznie, rozsądniej, ekonomiczniej no i przyjemniej
coraz czesciej spotykam sie z notka..Konto usuniete.. wzwiazku z czym nasuwa mi sie pytanie: czy ludzie masowo rezygnuja ze strony czy tez popelniaja jakies wykroczenia? ajezeli tak to jakie? pozdrawiam wszystkich
niechce nic sugerowac ale mysle ze to dobre pytanie
masowo kasują niestety
Witam wszystkich...
Kasują, ale z własnej poniekąd nieprzymuszonej woli, nikt nikogo wprost do tego nie zmusza. Część dla tego, że nie znalazła tutaj tego czego szukała, część z powodu znudzenia, część dla tego, że ich tu obrażano, etc... Powodów kilka jest...
Pozdrawiam...
Cenzura działa
Info na priv Ci puściłem Wilku...
Witaj Ana... Co mi na imieniny sprawisz?
Pamiętam, że maila Ci obiecałem na pewien temat, ale ostatnio jakoś nastroju większego nie mam... Jeśli przypomnisz ustaloną tematykę (na priv) to postaram się wywiązać z danego słowa...
Ale ja mam na myśli priv'a na mkontakt... Jakoś z wątku wypadłem, a ostatniej naszej rozmowy nie mogę zlokalizować...
A cóż takiego robiłaś ciekawego?
no to bardzo aktywnie
Tak sama na białą? Niedobrze...
No i połowa łózka na zmarnowanie idzie... Zapewne nie jedna... A o ile mogłoby być bardziej ekologicznie, rozsądniej, ekonomiczniej no i przyjemniej
Dobrej i spokojnej nocki
A dziękuję.