Denerwuje mnie obojętność mkontaktowiczów tu wszyscy są jak rodzina a tym czasem każdy martwi sie swoim tyłkiem nie obchodzi go inna osoba z tej ogromnej rodziny ale cóż jak nie możesz liczyć na nikogo to licz tylko na siebie
Konto usunięte
13.02.2010 r. 11:55:27
Hej Kajetan
Co Cię naszło
Tygrys
13.02.2010 r. 12:05:28
To co napisałem wyżej
Konto usunięte
13.02.2010 r. 12:08:54
Ale nie wszyscy są tacy!! Dobrze o tym wiesz!!
Tygrys
13.02.2010 r. 12:15:41
Ale większość taka jest
Konto usunięte
13.02.2010 r. 12:21:55
Cześć kajetan chłopie i dziwisz sie przecież każdy ma każego gdzies jesli to jest znajomosc przez neta.
mało kiedy ludzie sa naprawde w porzadku.
Konto usunięte
13.02.2010 r. 12:22:27
To mnie wykreśl z tej listy większości Bo jak widać się interesuję nie tylko sobą
Tygrys
13.02.2010 r. 12:26:50
Nie musze ciebie wykreślać bo ciebie na tej liście nie było Mirosław wiem o tym ale istnieją tacy ludzie jak Porażka którzy nie mają wszystkich w dupie i interesują się innymi
Konto usunięte
13.02.2010 r. 12:31:40
Dziękuje Kajetan
Pamiętaj o tym proszę
Zmykam niestety do obowiązków.
Ale później się zjawię zobaczyć co tu słychać
3majcie się chłopaki
Do miłego
bo każdy martwi sie swoją dupe zaprzyjaxnia się w pewnym sensie z imś a jak przychodzi co do czego to wypina w jego strone dupsko i nic go nie obchodzi takie właśnie jest polskie społeczeństwo ma wszystkich i wszystko w dupie
Tygrys
13.02.2010 r. 12:44:47
Wiem że mam racje to boli że ludzie tacy są ale niestety pewnie nawet nikomu tutaj ten wątek nie da nic do zrozumienia że trzeba sie zmienić zmienić swoje nastawienie do innych ludzi
ja nie wymagam żeby każdy i wszyscy byli kolomnie ale żeby każdy zrozumiał że źle się dzieje na partalu że sie ignoruje ludzi i to jak proszą o pomoc rade
Konto usunięte
13.02.2010 r. 12:49:07
..A..KTO..PROSI..O..POMOC..
..TY..KAJETAN..?
Tygrys
13.02.2010 r. 12:51:05
Ogólnie mówie prubuje uświadomic ludzi że trzeba się zmienić bo przyjaźń nawet przez internet może byc miłym doświadczeniem
WITAJCIE LUDKI KAJETAN CZESIO TEZ NIEMA LUDZI W DUPSKU I NIEJEST OBOJETNY TO SIE JUZ KILKA OSOB PRZEKONALO NA TYM PORTALU... I MYSLE ZE MNIE NIEWLADOWALES DO WORA DO TYCH ZLYCH
Tygrys
13.02.2010 r. 12:57:02
Leniuchy wyluzujcie się ludzie zacznijcie zawierać znajomości związki przyjaźń róbcie coś żeby polepszyć stan na mk
KAJETAN NA PREZYDENTA.... POIERAM CO MUWI.... DOBRZE CHLOPISKO GADA
Konto usunięte
13.02.2010 r. 13:09:47
HA,HA,HA,..POPIERAM..
Tygrys
13.02.2010 r. 13:12:48
Dokładnie NERON ale jak tutaj nie reagować jak ktoś nas obraża ??? Najlepiej wejśc w kabel przenieść się w miejsce co ktos do nas napisał i go
Konto usunięte
13.02.2010 r. 13:13:27
JEST DOBRZE JEST DOBRZE JAK W PIOSENCE ANDRZEJA GRABOWSKIEGO
Konto usunięte
13.02.2010 r. 13:18:40
Kajetan a co ty nie wiedziales ..licz tylko na siebie czym bardziej sie zalisz tym bardziej ofiare z siebie robisz..po co piszesz szczeze jak kazdy ci dzis racje przyzna a jutro nie bedzie pomietac.zyj odwrotnie.miej wszystko w dupie a wtedy wszystko zacznie..ci sie udawac
Tygrys
13.02.2010 r. 13:21:55
Gepard wlaśnie przez takie podejście jak twoje tak się dziej bo wszyscy mają wszystko w dupie
Denerwuje mnie obojętność mkontaktowiczów tu wszyscy są jak rodzina a tym czasem każdy martwi sie swoim tyłkiem nie obchodzi go inna osoba z tej ogromnej rodziny ale cóż jak nie możesz liczyć na nikogo to licz tylko na siebie
Hej Kajetan
Co Cię naszło
To co napisałem wyżej
Ale nie wszyscy są tacy!! Dobrze o tym wiesz!!
Ale większość taka jest
Cześć kajetan
chłopie i dziwisz sie przecież każdy ma każego gdzies jesli to jest znajomosc przez neta.
mało kiedy ludzie sa naprawde w porzadku.
To mnie wykreśl z tej listy większości
Bo jak widać się interesuję nie tylko sobą
Nie musze ciebie wykreślać bo ciebie na tej liście nie było Mirosław wiem o tym ale istnieją tacy ludzie jak Porażka którzy nie mają wszystkich w dupie i interesują się innymi
Pamiętaj o tym proszę
Zmykam niestety do obowiązków.
Ale później się zjawię zobaczyć co tu słychać
3majcie się chłopaki
Do miłego
Papa
KAJETAN..MNIE..OBCHODZI..WIELE..OSÓB..TUTAJ..
..COŚ..TAKI..PESYMISTA..?
bo każdy martwi sie swoją dupe zaprzyjaxnia się w pewnym sensie z imś a jak przychodzi co do czego to wypina w jego strone dupsko i nic go nie obchodzi takie właśnie jest polskie społeczeństwo ma wszystkich i wszystko w dupie
Wiem że mam racje to boli że ludzie tacy są ale niestety pewnie nawet nikomu tutaj ten wątek nie da nic do zrozumienia że trzeba sie zmienić zmienić swoje nastawienie do innych ludzi
..E..TAM..MOŻE..TRAFIŁEŚ..NA..TAKICH..LUDZI..JA..MAM..CAŁKIEM..INNE.ZDANIE..MAM..TU..PARE..OSÓB..KTORE...MNIE..
WYSLUCHAJĄ..JAK..POTRZEBA..
ja nie wymagam żeby każdy i wszyscy byli kolomnie ale żeby każdy zrozumiał że źle się dzieje na partalu że sie ignoruje ludzi i to jak proszą o pomoc rade
..A..KTO..PROSI..O..POMOC..
..TY..KAJETAN..?
Ogólnie mówie prubuje uświadomic ludzi że trzeba się zmienić bo przyjaźń nawet przez internet może byc miłym doświadczeniem
NO..BA..I..JEST..NO..ALE..ZGADZA..SIE..NIE..WSZYSCY..
ZNAJDUJĄ..TU..PRZYJACIÓŁ..PRZEZ..GŁUPIE..ZACZEPKI..ITD....
BRAK..CHĘCI..
WITAJCIE LUDKI
KAJETAN CZESIO TEZ NIEMA LUDZI W DUPSKU I NIEJEST OBOJETNY TO SIE JUZ KILKA OSOB PRZEKONALO NA TYM PORTALU... I MYSLE ZE MNIE NIEWLADOWALES DO WORA DO TYCH ZLYCH
Leniuchy
wyluzujcie się ludzie zacznijcie zawierać znajomości związki przyjaźń róbcie coś żeby polepszyć stan na mk
spoko loos jest dobrze
NO..I..ZAŚ..SIE..PARE..OSÓB..ZNAJDZIE..I..WYSŁUCHA..
..NIE..JEST..JESZCZE..TAK..TRAGICZNIE..
..JA..TAM..NIE..NARZEKAM..POD..TYM..WZGLĘDEM..
..A..JEŚLI..IDZIE..O..TE..OTATNIE..TEKSTY..CO NIEKTÓRYCH..OSÓB..TO..TRZEBA..SOBIE..PUŚCIĆ..
KOŁO..D..Y..BO..SZKODA..ZDROWIA..
Takich ludzi co dymia wyzywają powinno się usówać bo to oni są prowokatorami wszystkich zadym
NO...PEWNIE..ALE..JESZCZE..NAJLEPIEJ..NIE..DAĆ..SIE..
SPROWOKOWAĆ..I...NIE..REAGOWAĆ..
KAJETAN NA PREZYDENTA.... POIERAM CO MUWI.... DOBRZE CHLOPISKO GADA
HA,HA,HA,..POPIERAM..
Dokładnie NERON ale jak tutaj nie reagować jak ktoś nas obraża ??? Najlepiej wejśc w kabel przenieść się w miejsce co ktos do nas napisał i go
JEST DOBRZE JEST DOBRZE JAK W PIOSENCE ANDRZEJA GRABOWSKIEGO
Kajetan a co ty nie wiedziales ..licz tylko na siebie czym bardziej sie zalisz tym bardziej ofiare z siebie robisz..po co piszesz szczeze jak kazdy ci dzis racje przyzna a jutro nie bedzie pomietac.zyj odwrotnie.miej wszystko w dupie a wtedy wszystko zacznie..ci sie udawac
Gepard wlaśnie przez takie podejście jak twoje tak się dziej bo wszyscy mają wszystko w dupie