forum

Rozrywka i uczucia

Niezłe :)

1. Kitty 16.08.2009 r. 22:28:18

Hej. nie możesz wrzucac wszystkich kobiet do jednego worka... Widocznie wklejenie "takiego" zdjęcia wywołało reakcje u pewnego typu kobiet     )) przyciągnąłeś poprostu te, dla których liczy się wygląd.. sam to sprowokowałeś uważam     )) Ja poznałam tu różne osoby i uważam, że nie jest tak źle ;D pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań

2. ... 16.08.2009 r. 22:50:16

żal mi dziewczyn, których prywatne posty wywlokłeś na forum publiczne...

3. Konto usunięte 17.08.2009 r. 01:17:22

1.Kasa
    2.Wygląd
    3.Pozycja

I to sie u kobiet nie zmieni juz nigdy. Pozdrawiam te puste laleczki, ktorych prywatne wiadomosci wywlokles na swiatlo dzienne   uśmiechnięty  

4. Konto usunięte 17.08.2009 r. 06:19:09

Nie jego zdjecie, nie jego opis. Czy tak pisze koles z wyksztalceniem wyzszym??? ,,pomimo , ze odpisywlaem pania ma te wiaodmosci". Co Ty chcesz osiagnac w taki sposob? ,,Liczy się KASA, a jak się jej nie ma to wygląd". Tak, pewnie, ze kasa sie liczy, ale nie tylko dla kobiet. Czy dla facetow kasa juz sie nie liczy???Czy nie liczy sie wyglad?? Nie bronie tutaj plci zenskiej, ale nie stoje po zadnej ze stron. Dla PRAWIE kazdego czlowieka liczy sie kasa. I prawie kazdy chcialby sexownego partnera.

5. Konto usunięte 17.08.2009 r. 07:22:49

Szlag mnie trafił gdy TO przeczytałam co zamiscił koles ,,piękny ,sexi i z kasa ,,jestes poprostu S **cenzura** ,,,,,,,,,,,,EM

6. Konto usunięte 17.08.2009 r. 07:22:53

Nie kazda panna taka jest   uśmiechnięty   Choc przyznam racje Danielowi. W dzisiejszych czasach kazdy liczy na seks, kase i mega ciacho za faceta, a lalke barbie za panne. Przyznam szczerze,ze na tym portalu trudno kogos normalnego znalezc. Jak dotychczas, to sami napalency i sponsoszy sie odzywaja... Gdzie sie podziali normalni faceci ?

P.S Jak sa jakies bledy, to sorry.. Klawiatura mi szwankuje.

7. Justyś 17.08.2009 r. 07:47:43

Nie każada leci na kase!Gówno prawda!Się ciesz facet ze masz takie powodzenie ,tylko nie twoja fota !

8. ... 17.08.2009 r. 07:57:57

swego... m.in. taka rola tego portalu - kojarzyć odpowiadających sobie ludzi   uśmiechnięty  

9. Konto usunięte 17.08.2009 r. 09:13:39

Jeśli jesteś taki piękny ,seksowny,masz tak ogromne powodzenie to co tutaj robisz ? Bo wydaje mi się ,że idziesz na łatwiznę ,jesteś zbyt leniwy i za bardzo zapatrzony w siebie aby dojrzeć innych ludzi .Powiem szczerze, że żal mi Ciebie,bo nigdy w życiu nie znajdziesz odpowiedniej partnerki dla siebie ,tylko Ty jesteś idealny a wszyscy inni to "plebs" . A zapamiętaj sobie ,że "ładna miska jeść nie daje" . I powiem szczerze ,że pomimo swojego wieku nie chciałabym takiego "adonisa" jak Ty ,bo po co mi facet na którego mogę tylko popatrzeć jak na obrazek a w sumie do niczego innego się nie nadaje .Każda kobieta potrzebuje partnera ,kochanka ,przyjaciela i opiekuna a nie tylko cukiereczka do zabawy   uśmiechnięty   Zapewniam Cię ,że większość ludzi na tym portalu znajdzie swoją połówkę a Ty dalej będziesz szukał .Obniż trochę poprzeczkę i popatrz w lustro .Mam nadzieję ,że przyjmiesz to co napisałam bez urazy .Pozdrawiam .

10. Iwona* 17.08.2009 r. 09:32:47

tak "wysoką" klasą jeszcze nikt nie zabłysnął. Zastanów sie tylko , co tym faktycznie udowodniłeś.

11. Konto usunięte 17.08.2009 r. 11:47:46

grrr

12. Konto usunięte 17.08.2009 r. 12:59:30

Fota z Pleyboya ?   uśmiechnięty   Popracuj nad sobą   uśmiechnięty   ) Pokazałeś właśnie teraz jakim na prawdę jesteś....Powodzenia hehe

13. Konto usunięte 17.08.2009 r. 15:25:56

Jakby nie bylo takich panien co leca na kase i ladne cialo jak muchy do miodu to i tacy kolesie nie mieli by szans..a tak niestety,wiekszosc kobiet wpada w zastawiona na nich pulapke...to pokazuje jak niskie i plytkie sa dzis oczekiwania kobiet wobec mezczyzn..taka jest niestety prawda a z faktami trudno dyskutowac..

14. Konto usunięte 17.08.2009 r. 16:02:10

Madziunia 2009-08-16 21:28:34
    co za ciałko!!

Daria 2009-08-15 22:20:20
    ciasteczko z kremem... maniam mmmmmm

Kamila_Hannah_Julia 2009-08-07 20:09:08
    boskie foto     )

Daria 15.08.2009 22:18:03
    Przeczytana Wiadomosc od Daria
    hejka przystojniaku widze ze masz w opisie wlkp czyli gdzies obok mnie chcialabym poznac twoje cialo oraz twoja dusze mam nadzieje ze rowna ie teojerj urodzie jak mozesz odezwij sie doi ...

Emilia 16.08.2009 18:48:20
    Przeczytana Wiadomosc od Emilia
    dam ci to i jeszcze wiecej

Madziunia 16.08.2009 21:31:29
    Przeczytana Wiadomosc od Madziunia
    sądzisz że jestem lalunią? Nie wiesz co tracisz!!

To są tylko wyrywkowe wiadomość ludzi którzy pod przykrywką szukania miłości , po prostu szukają tylko ciała, wyglądu , pomimo , ze odpisywlaem panią ma te wiaodmosci wulgarnie , jechałem ostro , to panie pisały dalej zapatrzone jak szpak w piz... w moje ciało. I gdzie tu logika ? Założe się że wielu z was ma już profile od dawna i nie dostało przez ten czas tylu sex ofert co ja w 1 dzień. Dostałem 9 numerów telefonów bez żadnego pisania na PW , Stancie na nogi i nie sluchajcie głupot , ze dla kobiet liczy sie wnętrze,Liczy się KASA, a jak się jej nie ma to wygląd.

15. Konto usunięte 17.08.2009 r. 16:02:10

czasami to co piszecie jest zenujace..Teksty typu "ile za sponsoring" bez zadnego czesc i wogole zapytania sie czy ejstem zanteresowana jak i tak nie jestem...ehhhh.ZAL!!!!!!!!!!