że więcej osób nie zakłada za każdym razem tematu by opisać swą złota myśl
...
16.08.2009 r. 21:49:11
jest krótki... zalegają gdzieś w historii
Konto usunięte
16.08.2009 r. 22:05:33
Popieram tą sentencję - dlatego że w przeszłości zaznałem przykrych dla mnie doznań , a jęśli ktoś mówi na innych postach że nie zaznałem nigdy milości i nie odróżniam różnicy miedzy miłością a zauroczeniem to bardzo grubo się myli . Teraz podchodzę do wszelkich znajomości z dystansem i najlepiej na tym wychodzę bo post to post -tutaj wszystko może się zdarzyć .... .
Konto usunięte
16.08.2009 r. 22:36:00
przepraszam wszystkich panów jeśli ich uraziłam i pozdrawiam
Konto usunięte
17.08.2009 r. 17:59:08
witam wiem my tez nie jestesmy lepsze bo tez kobiety potrafia zdradic lecz tak juz jest ale nie wszyscy panowie klamia mozna tez zauyfac lecz trzeba poznac
trzymaj ten kierunek
Powodzenia
że więcej osób nie zakłada za każdym razem tematu by opisać swą złota myśl
jest krótki... zalegają gdzieś w historii
Popieram tą sentencję - dlatego że w przeszłości zaznałem przykrych dla mnie doznań , a jęśli ktoś mówi na innych postach że nie zaznałem nigdy milości i nie odróżniam różnicy miedzy miłością a zauroczeniem to bardzo grubo się myli . Teraz podchodzę do wszelkich znajomości z dystansem i najlepiej na tym wychodzę bo post to post -tutaj wszystko może się zdarzyć .... .
przepraszam wszystkich panów jeśli ich uraziłam i pozdrawiam
witam wiem my tez nie jestesmy lepsze bo tez kobiety potrafia zdradic lecz tak juz jest ale nie wszyscy panowie klamia mozna tez zauyfac lecz trzeba poznac