iwona wystarczy że miedzy wiekiem 17 a 20 co tydzien miałem inna laske i kazda zaliczałem ???
potem zmądrzałem !!!
głupim był i tyle !!1
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:11:05
ja nie twierdze ze kobiety sa zle,ale wkurza mnie jak slysze takie teksty gdzie to my jestesmy wszystkiemu winni i ze powinnismy im byc wdzieczni ze nas chca bo bysmy bez nich zgineli
Iwona*
12.02.2010 r. 21:11:07
to był marny dowcip Mirosławie
Iwona*
12.02.2010 r. 21:13:28
Zapewne większość z nas dostała w jakimś sensie po tyłku. Mężczyżni od kobiet, kobiety od mężczyzn.Nie oznacza to jednak, żeby wszystkich mierzyc jedna miarą, bo to juz jest przesada
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:14:39
albo dzisiejszy text jednej kolezanki z forum "wszyscy faceci to swinie"za cos takiego powinno sie cycki ucinac
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:20:03
powiem jedno--coraz zadziej rozruzniamy zarty od powaznych wypowiedzi na tym forum i to jest smutne bo potem wychodza glupie jazdy
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:20:50
iwona nie znasz mnie a oceniać chcesz :d kilka lat temu wyglaadałem jak 15 latek mimo że miałem 20 lat
wiec nie jest to chstoria bo pamietam jak dzis jak 4 laski najebały mi pod piekarnia jak wychodziłem z pracy za to że spotykałem sie z 4 na raz. dało mi to do myslenia
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:25:13
kobieta zaliczajaca chłopaków nazywaja ja **cenzura**
a facet zaliczajacy kobiety jest zwykłym **cenzura** em takie cos własnie dostałem na pw od jednej pani.
wiec niech mi ktos powie ze kobiety sa ok...
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:25:13
Rozumiem cię doskonale.
A słowo przepraszam nic dla mnie nie znaczy.
Liczą się czyny nie tylko słowa.
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:25:43
ale ja nie mowie o Tobie Collette,,, tylko o ogóle
Iwona*
12.02.2010 r. 21:26:19
Człowieku, przeciez ja Cie nie oceniam i daleko mi do tego. Stwierdzam tylko fakt, że nie można wszystkich mierzyć jednakowa miarą.
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:31:20
tak iwono wiem
że niemożnaa mieżyc jedna miara ale kobiety to czesciej robia niż faceci.
jest to udowodnione że 84,8% kobiet patrzy na kazdego faceta tak samo. reszta to tylko wyjatki.
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:34:45
Powiem tak.
Róbta co chceta, mi to już lata.
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:35:20
najfajniejsze akcje to byly ak kiedys kobieta namawiala swoje kolezanki zeby do mnie dzwonily i sie umawialy ze mna,zeby sprawdzic czy to zrobie,,,ubaw mialem niesamowity
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:39:03
R&R mysle ze to nie ylko ty tak masz moja ex do dzis tak robi z gg podaje sie za laske z krakowa nie jaka Basie
wiem na bank ze to ona
Iwona*
12.02.2010 r. 21:40:26
Widzisz Ano. Miało byc wesoło, a zrobiła sie wojna. Juz nawet niektórzy nie potrafią sie pośmiać.
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:41:57
Iwonko-nadal jest wesolo,zobacz jak sie smieje
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:43:36
a czesio tak sprawdzal kiedys swoja ze kupilem starter i pisalem smski....ale byla podejrzliwa i niepisala nic takiego po czym napisala po pewnym czasie czy bede dlugo sie tak bawil bo sie skapcyla ze to ja
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:45:40
ale powoli kurz opada na polu bitwy
Iwona*
12.02.2010 r. 21:45:42
Ja już dzisiaj mam Was dość Panowie. Nie lubie Was. Ide spać......myśle jednak ,że jutro sie spotkamy
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:45:44
Mirek ale przynajmniej masz sie z czego posmiac,bo to ona robi z siebie idiotke.
kiedys kolezanka mojej juz wtedy bylej umowila sie ze mna i 2 moimi kumplami na to samo spotkanie i myslaly ze przyjdziemy,potem sie dowiedzialem ze czekaly tm na nas zeby sie z nas posmiac a my w tym czasie siedzielismy nad jeziorkiem z piwkiem w reku
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:47:31
skoro tak to papa Iwonka :flowers słodkich snow o...ksieciu z bajki
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:50:05
to ja ostatno ex tak załatwiłem chciała sie spotkac i pogadac o nas a ja niemam nic z nia do gadania zostawiłem w miejscu spotkania róże z urwana główka i karteczka (a teraz usmiechnij sie )
nigdy w zyciu sie tak nie usmiałe z jej min !!! alezemnie uj
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:52:01
Iwonko nielubisz nas bo nas kochasz milej nocki
Iwona*
12.02.2010 r. 21:53:57
A na chusteczke mi księciunio z bajki. Z nimi tylko kłopoty.....Dobrej nocki Panom życzę
iwona pewnie miałem wiecej kobiet niz ty :d
iwona wystarczy że miedzy wiekiem 17 a 20 co tydzien miałem inna laske i kazda zaliczałem ???
potem zmądrzałem !!!
głupim był i tyle !!1
ja nie twierdze ze kobiety sa zle,ale wkurza mnie jak slysze takie teksty gdzie to my jestesmy wszystkiemu winni i ze powinnismy im byc wdzieczni ze nas chca bo bysmy bez nich zgineli
to był marny dowcip Mirosławie
Zapewne większość z nas dostała w jakimś sensie po tyłku. Mężczyżni od kobiet, kobiety od mężczyzn.Nie oznacza to jednak, żeby wszystkich mierzyc jedna miarą, bo to juz jest przesada
albo dzisiejszy text jednej kolezanki z forum "wszyscy faceci to swinie"za cos takiego powinno sie cycki ucinac
powiem jedno--coraz zadziej rozruzniamy zarty od powaznych wypowiedzi na tym forum i to jest smutne bo potem wychodza glupie jazdy
iwona nie znasz mnie a oceniać chcesz :d kilka lat temu
wyglaadałem jak 15 latek mimo że miałem 20 lat
jak wychodziłem z pracy
za to że spotykałem sie z 4 na raz. dało mi to do myslenia
wiec nie jest to chstoria bo pamietam jak dzis jak 4 laski najebały mi pod piekarnia
kobieta zaliczajaca chłopaków nazywaja ja **cenzura**
a facet zaliczajacy kobiety jest zwykłym **cenzura** em takie cos własnie dostałem na pw od jednej pani.
wiec niech mi ktos powie ze kobiety sa ok...
Rozumiem cię doskonale.
A słowo przepraszam nic dla mnie nie znaczy.
Liczą się czyny nie tylko słowa.
ale ja nie mowie o Tobie Collette,,, tylko o ogóle
Człowieku, przeciez ja Cie nie oceniam i daleko mi do tego. Stwierdzam tylko fakt, że nie można wszystkich mierzyć jednakowa miarą.
tak iwono wiem
że niemożnaa mieżyc jedna miara ale kobiety to czesciej robia niż faceci.
jest to udowodnione że 84,8% kobiet patrzy na kazdego faceta tak samo. reszta to tylko wyjatki.
Powiem tak.
Róbta co chceta, mi to już lata.
najfajniejsze akcje to byly ak kiedys kobieta namawiala swoje kolezanki zeby do mnie dzwonily i sie umawialy ze mna,zeby sprawdzic czy to zrobie,,,ubaw mialem niesamowity
R&R mysle ze to nie ylko ty tak masz moja ex do dzis tak robi z gg podaje sie za laske z krakowa nie jaka Basie
wiem na bank ze to ona
Widzisz Ano. Miało byc wesoło, a zrobiła sie wojna. Juz nawet niektórzy nie potrafią sie pośmiać.
Iwonko-nadal jest wesolo,zobacz jak sie smieje
a czesio tak sprawdzal kiedys swoja ze kupilem starter i pisalem smski....ale byla podejrzliwa i niepisala nic takiego po czym napisala po pewnym czasie czy bede dlugo sie tak bawil bo sie skapcyla ze to ja
ale powoli kurz opada na polu bitwy
Ja już dzisiaj mam Was dość Panowie. Nie lubie Was.
Ide spać......myśle jednak ,że jutro sie spotkamy
Mirek ale przynajmniej masz sie z czego posmiac,bo to ona robi z siebie idiotke.
kiedys kolezanka mojej juz wtedy bylej umowila sie ze mna i 2 moimi kumplami na to samo spotkanie i myslaly ze przyjdziemy,potem sie dowiedzialem ze czekaly tm na nas zeby sie z nas posmiac a my w tym czasie siedzielismy nad jeziorkiem z piwkiem w reku
skoro tak to papa Iwonka
:flowers słodkich snow o...ksieciu z bajki
to ja ostatno ex tak załatwiłem chciała sie spotkac i pogadac o nas a ja niemam nic z nia do gadania zostawiłem w miejscu spotkania róże z urwana główka i karteczka (a teraz usmiechnij sie )
alezemnie uj
nigdy w zyciu sie tak nie usmiałe z jej min !!!
Iwonko nielubisz nas bo nas kochasz
milej nocki
A na chusteczke mi księciunio z bajki. Z nimi tylko kłopoty.....Dobrej nocki Panom życzę
iwono dobrej nocy zycze
nie to nie.snij o niczym hehe
Iwona to nie jest smieszne