Paula dlatego Trzech różnych nie skumanych ze sobą.
A po za tym to niech się wszyscy wykasują i będzie do cholery po sprawie.
Unkownboy
12.02.2010 r. 20:48:59
Lusinda nie chodzi o to co piszemy ale jak piszemy...
Każdy ma prawo wypowiadać swoje zdanie - ale ma obowiązek szanować innych... też potrafię emotkę wstawić...
Nie chodzi też o to, aby "powstała" trójca moderatorów, ale o to aby usprawnić moderację forum... Sposobem na to może być udostępnienie kilku osobom podstawowych narzędzi, osobom, które spędzają tutaj najwięcej czasu i robią to z sensem... A poza tym skąd przekonanie, że 3 osoby się dogadają przeciwko jednej?
A tak na marginesie... Ciekawe co Ty byś powiedziała, gdyby Ciebie bez powodu zaczęto wyzywać?
Odnośnie niepodobania się tematu - OK - tu się z Tobą zgadzam... Tylko niestety chamstwo, debilizm i dziecinada na innym nieco polu daje się we znaki...
Unkownboy jeśli chodzi o moja kwestie nikt mnie tu jak zauwazyłeś nie wyzywa,nie gnoi ,bo patrze siebie i pisze o pierdołach,a nie o wiecznym gledzieniu jak tu po niektórym jest żle
Forum to zabawa,rozrywka,jak ten portal,a tu ciagle ktoś szuka dziury w całym,to zgorszony czyms,to zaś naraz nuda ,to ktoś uwaza,ze pisza niektorzy wulgarnie,chrzanic to piszcie o swoim,a co Wam nie odpowiada nie zwazać
Polak to taka bestia,ze zawsze czegoś czepiać sie bedzie,mi sie tu podoba i fajnych ludzi poznałam,a kogo nie kumam to poprostu z nim nie wchodze w tekst
Moderatorzy a robcie co chceta,ja tam nie szukam guza i pisze o czym lubie i z kim lubie
Konto usunięte
12.02.2010 r. 20:55:10
Gladiator przeciez tu połowa ludzi skumanych ze soba i gromadki pedzi,po pare kont przendzie i jakim sposobem wytypujesz te "Niby osoby nie związane z soba hmmm
Zreszta tutaj jak zauwazyliście pisza osoby w róznym wieku i zróznych stron swiata,nie tylko POlski
Kazdy przejawia swoja chęć zwrucenia na siebie uwagi i niech tak zostanie chwała im za to,bo wtedy swiat jest zróznicowany,a nie nudny i banalny,a młodośc rzadzi sie swoimi prawami,czasami buntem,wulgaryzmem,ale czy My dorosli czasem nie bywamy gorśi?
Niech kazdy patrzy na siebie i nie wytyka innego palcem to bedzie dobrze
Ja tu nie neguje nikogo,wrogów nie mam i nie zamierzam nigdy miec,a to czy mnie ktos lubi czy nie ,to druga strona medalu,bo co ja moge zmuśic kogoś,zeby mnie polubił hmm? Niewykonalne w obie strony!!
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:02:19
Neron wiesz co ja juz miałam wiadomosci na priv jak jedna osoba o drugiej nadaje,ze min,-Uwazaj ,bo tam ta lub tamtaosoba ma drugie konto zwróc uwagę zaraz zapali sie na niebiesko i przejdzie z tego samego konta na drugie a co mnie to kuzwa obchodzi taki jeden z drugim,a niech ma kont ze 100 jak ma na to czas i go to bawi,przeciez to internet i połowa to **cenzura** i dewianci,ale w końcu tez mają prawo do neta skoro płaca abonament i pisac chcą
Unkownboy
12.02.2010 r. 21:02:46
No mi jeszcze nikt jakoś szczególnie też nie "podskoczył", a jak mam problemy to na privie załatwiam... Tylko zabawa inteligentnych osób nie polega raczej na rzucaniu mięsem, straszeniu, wyzywaniu od szmat, dziwek, etc...
Ty o tym wiesz, że należy to olewać, ale nowi niekoniecznie... I w pewnym momencie zostaną tutaj tylko niewyżyte małolaty, których nie stać na nic więcej poza robieniem wirtualnych zadym...
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:04:33
Powiem tyle
Róbcie co sobie chcecie
To forum niedługo będzie rynsztokiem
Lusinda na niepowiązane konta jest sposób: IP
Niektóre rzeczy da się rozwiązać w miarę bezkrwawo...
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:07:22
Powiem Wam tak
Bedziemy o tym trąbic to tym bardziej rzucamy im mieso armatnie i dajemy fory w tych przepychankach
Nie chcecie takich rzeczy czytać i napotykac w postach?
Proste nie piszcie o tym i nie zwracajcie nato uwagi,nie komentujcie,a temacik mignie niebawem na druga strone i po sprawie-pozamiatane i zero problemu,a powstanie nowy,to samo i w końcu bedzie to forum tematyczne,a nie kontrowersyjne kochani!!
Unkownboy
12.02.2010 r. 21:07:35
A no panowie racja lać na to... Co my się będziemy
Zabawa najważniejsza
Lecę się pobawić tylko bez kosmatych myśli
Spokojnej nocki wszystkim
Unkownboy
12.02.2010 r. 21:08:52
Lusinda to jest sposób na wątki zakładane i prowadzone przez pieniaczy... Gorzej gdy w fajnym temacie spotka się dwoje głupich...
Pozdrawiam...
Spokojnej raz jeszcze
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:09:04
Unkownboy kto tu sie bedzie bawił w sprawdzaniu IP człowieku
Jatu wchodze dla zabawy,rozrywki,a nie bawic sie w Rutkowskiego na IP haha daj spokój ,bo własnie takie rzeczy bawia tylko małolatów
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:12:49
Wiecie co mamrotacie jak stare baby ja to ja mam swoje lata,ale młodzi ludzie ciagle o czyms narzekać?
No rozumiem to sie wszystkim udziela,bo brak słonka,Walentynki niedługo ,ale pocieszcie sie wkrótce wiosna i zamiast siedziec przed kompem w wekendy wyjdziemy na swieze powietrze poskakać
Ja też się świetnie tutaj bawię mimo wszystko, zwłaszcza gdy czytam, jak jeden małolat innemu jedzie od pasztetów, dziwek, fiutków i innych... Ale chyba nie o to chodzi...
A dla adminów sprawdzenie IP nie jest wcale trudne i wysiłku nie wymaga... Wystarczy chcieć...
Unkownboy
12.02.2010 r. 21:18:05
Lusinda - ale ja dla świeżego powietrza i słońca nie muszę czekać na wiosnę... A tutaj jestem tylko wtedy, gdy nic innego mi się nie chce...
Neron wcale nie napisałam,ze takie słownictwo mi sie podoba wrecz ironicznie zwróciłam uwage,zeto przypomina mi ten beznadziejny film -GALERIANKI,a tego typu tekstów to napewno nie powinno byc,jednak dodałam,ze pisza tu tez młodzi,którzy nie raz chca niestety w ten sposób zwrócić na siebie uwage
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:21:45
Normalna załama.
Na forum syf kiła i mogiła,
szerzy się **cenzura** stwo i chamstwo
A Paula jest szczęśliwa.
Sory ale nie rozumiem
chyba mnie pojebało
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:22:42
Gladiator czytaj tekst ze zrozumieniem
To etap 2 klasy szkoły podstawowej
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:23:53
Ja tez czasami lubie sobie przekląc i sztuką jest kiedy i gdzie mozna sobie na to pozwolić by ulzyło,a nie koliło innych
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:25:07
..SIEMA..SPADAM..
..DOBREJ..NOCY..
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:27:03
Dobranoc Neron
Konto usunięte
12.02.2010 r. 21:27:57
Ja twoje teksty rozumiem Paulo
Napisałem tylko co ja widzę na forum.
A że ci to nie przeszkadza twoja sprawa
..PAMIĘTAM..TO..FORUM..BYŁO..SUPER..A..TERAZ..ŻAL.
.D..E..ŚCISKA..
..ANI..KONKRETNYCH..TEMATÓW..ANI..KULTURY..NA..JAKIMŚ..
POZIOMIE...NIE..WIEM..CO..TU..SIE..DZIEJE..
Paula dlatego Trzech różnych nie skumanych ze sobą.
A po za tym to niech się wszyscy wykasują i będzie do cholery po sprawie.
Lusinda nie chodzi o to co piszemy ale jak piszemy...
też potrafię emotkę wstawić...
Każdy ma prawo wypowiadać swoje zdanie - ale ma obowiązek szanować innych...
Nie chodzi też o to, aby "powstała" trójca moderatorów, ale o to aby usprawnić moderację forum... Sposobem na to może być udostępnienie kilku osobom podstawowych narzędzi, osobom, które spędzają tutaj najwięcej czasu i robią to z sensem... A poza tym skąd przekonanie, że 3 osoby się dogadają przeciwko jednej?
A tak na marginesie... Ciekawe co Ty byś powiedziała, gdyby Ciebie bez powodu zaczęto wyzywać?
Odnośnie niepodobania się tematu - OK - tu się z Tobą zgadzam... Tylko niestety chamstwo, debilizm i dziecinada na innym nieco polu daje się we znaki...
..NO..WŁAŚNIE..UNKOWNBOY..DOBRZE..MÓWI..
..TYLKO..CO..Z..TEGO..HMM..
..MIELI..MODERATORZY..JUŻ..DAWNO..BYĆ..TAK..PISAŁ..MI.ADMIN..
..I..NIC..CISZA..
Unkownboy
jeśli chodzi o moja kwestie nikt mnie tu jak zauwazyłeś nie wyzywa,nie gnoi ,bo patrze siebie i pisze o pierdołach,a nie o wiecznym gledzieniu jak tu po niektórym jest żle
a robcie co chceta,ja tam nie szukam guza i pisze o czym lubie i z kim lubie
Forum to zabawa,rozrywka,jak ten portal,a tu ciagle ktoś szuka dziury w całym,to zgorszony czyms,to zaś naraz nuda ,to ktoś uwaza,ze pisza niektorzy wulgarnie,chrzanic to piszcie o swoim,a co Wam nie odpowiada nie zwazać
Polak to taka bestia,ze zawsze czegoś czepiać sie bedzie,mi sie tu podoba i fajnych ludzi poznałam,a kogo nie kumam to poprostu z nim nie wchodze w tekst
Moderatorzy
Gladiator
przeciez tu połowa ludzi skumanych ze soba i gromadki pedzi,po pare kont przendzie i jakim sposobem wytypujesz te "Niby osoby nie związane z soba hmmm
LUSINDA..OK..
..POGADAMY..JAK..MOŻE..KIEDYŚ..KTOŚ..DOCZEPI..SIĘ.
.DO..CIEBIE...BO..AKURAT..ZAPYTAŁAŚ..GRZECZNIE..
O..COŚ..KOGOŚ..
..MNIE..TO..WŁAŚNIE..SPOTKAŁO..
Zreszta tutaj jak zauwazyliście pisza osoby w róznym wieku i zróznych stron swiata,nie tylko POlski
chwała im za to,bo wtedy swiat jest zróznicowany,a nie nudny i banalny,a młodośc rzadzi sie swoimi prawami,czasami buntem,wulgaryzmem,ale czy My dorosli czasem nie bywamy gorśi?
zmuśic kogoś,zeby mnie polubił hmm? Niewykonalne w obie strony!!
Kazdy przejawia swoja chęć zwrucenia na siebie uwagi i niech tak zostanie
Niech kazdy patrzy na siebie i nie wytyka innego palcem to bedzie dobrze
Ja tu nie neguje nikogo,wrogów nie mam i nie zamierzam nigdy miec,a to czy mnie ktos lubi czy nie ,to druga strona medalu,bo co ja moge
Neron wiesz co ja juz miałam wiadomosci na priv jak jedna osoba o drugiej nadaje,ze min,-Uwazaj ,bo tam ta lub tamtaosoba ma drugie konto zwróc uwagę zaraz zapali sie na niebiesko i przejdzie z tego samego konta na drugie
a co mnie to kuzwa obchodzi taki jeden z drugim,a niech ma kont ze 100 jak ma na to czas i go to bawi,przeciez to internet i połowa to **cenzura** i dewianci,ale w końcu tez mają prawo do neta skoro płaca abonament i pisac chcą
No mi jeszcze nikt jakoś szczególnie też nie "podskoczył", a jak mam problemy to na privie załatwiam... Tylko zabawa inteligentnych osób nie polega raczej na rzucaniu mięsem, straszeniu, wyzywaniu od szmat, dziwek, etc...
Ty o tym wiesz, że należy to olewać, ale nowi niekoniecznie... I w pewnym momencie zostaną tutaj tylko niewyżyte małolaty, których nie stać na nic więcej poza robieniem wirtualnych zadym...
Powiem tyle
Róbcie co sobie chcecie
To forum niedługo będzie rynsztokiem
..A..RÓBTA..CO..CHCETA..JA..TAM.I..TAK..TU..DŁUGO..
NIE..ZOSTANE..
..PO..CO..MAM.TU.WCHODZIĆ..I..SZARPAĆ.SOBIE..NERWY..
..RACZEJ..POWINIENEM..SIE..TU..TROCHE..ROZERWAĆ..POŚMIAĆ..
..POGADAĆ..Z..FAJNYMI..LUDŹMI..
..
HA,HA,HA..HAOS..MAMY..TO..SAMO..ZDANIE..I.TO.
JEDNOCZEŚNIE..HA,HA,HA,...
Lusinda na niepowiązane konta jest sposób: IP
Niektóre rzeczy da się rozwiązać w miarę bezkrwawo...
Powiem Wam tak
Bedziemy o tym trąbic to tym bardziej rzucamy im mieso armatnie i dajemy fory w tych przepychankach
Nie chcecie takich rzeczy czytać i napotykac w postach?
Proste nie piszcie o tym i nie zwracajcie nato uwagi,nie komentujcie,a temacik mignie niebawem na druga strone i po sprawie-pozamiatane i zero problemu,a powstanie nowy,to samo i w końcu bedzie to forum tematyczne,a nie kontrowersyjne kochani!!
A no panowie racja
lać na to... Co my się będziemy
tylko bez kosmatych myśli
Zabawa najważniejsza
Lecę się pobawić
Spokojnej nocki wszystkim
Lusinda to jest sposób na wątki zakładane i prowadzone przez pieniaczy... Gorzej gdy w fajnym temacie spotka się dwoje głupich...
Pozdrawiam...
Spokojnej raz jeszcze
Unkownboy
kto tu sie bedzie bawił w sprawdzaniu IP człowieku
daj spokój ,bo własnie takie rzeczy bawia tylko małolatów
Jatu wchodze dla zabawy,rozrywki,a nie bawic sie w Rutkowskiego na IP haha
Wiecie co mamrotacie jak stare baby
ja to ja mam swoje lata,ale młodzi ludzie ciagle o czyms narzekać?
,ale pocieszcie sie wkrótce wiosna i zamiast siedziec przed kompem w wekendy wyjdziemy na swieze powietrze poskakać
No rozumiem to sie wszystkim udziela,bo brak słonka,Walentynki niedługo
LUSINDA..CZYLI..ROZUMIEM..ŻE..JESTEŚ..ZACHWYCONA..
TYMI..WSZYSTKIMI..TEKSTAMI..CHOĆBY..DZISIEJSZYMI..NA..
FORUM..I..CO..TAK..TO..POWINNO..WYGLĄDAĆ..CO?
Ja też się świetnie tutaj bawię mimo wszystko, zwłaszcza gdy czytam, jak jeden małolat innemu jedzie od pasztetów, dziwek, fiutków i innych... Ale chyba nie o to chodzi...
A dla adminów sprawdzenie IP nie jest wcale trudne i wysiłku nie wymaga... Wystarczy chcieć...
Lusinda - ale ja dla świeżego powietrza i słońca nie muszę czekać na wiosnę... A tutaj jestem tylko wtedy, gdy nic innego mi się nie chce...
Dobra, lecę już...
Dobranoc
DOBREJ..NOCY..UNKOWNBOY..JA..TEŻ..
ZARAZ..ZNIKAM..
Neron wcale nie napisałam,ze takie słownictwo mi sie podoba wrecz ironicznie zwróciłam uwage,zeto przypomina mi ten beznadziejny film -GALERIANKI,a tego typu tekstów to napewno nie powinno byc,jednak dodałam,ze pisza tu tez młodzi,którzy nie raz chca niestety w ten sposób zwrócić na siebie uwage
Normalna załama.
Na forum syf kiła i mogiła,
szerzy się **cenzura** stwo i chamstwo
A Paula jest szczęśliwa.
Sory ale nie rozumiem
chyba mnie pojebało
Gladiator czytaj tekst ze zrozumieniem
To etap 2 klasy szkoły podstawowej
Ja tez czasami lubie sobie przekląc i sztuką jest kiedy i gdzie mozna sobie na to pozwolić by ulzyło,a nie koliło innych
..SIEMA..SPADAM..
..DOBREJ..NOCY..
Dobranoc Neron
Ja twoje teksty rozumiem Paulo
Napisałem tylko co ja widzę na forum.
A że ci to nie przeszkadza twoja sprawa