forum

Rozrywka i uczucia

GDZIE JEST ADMINISTRATOT !!!!!!!!!!!!!

1. Konto usunięte 12.02.2010 r. 20:42:08

..PAMIĘTAM..TO..FORUM..BYŁO..SUPER..A..TERAZ..ŻAL.
    .D..E..ŚCISKA..
    ..ANI..KONKRETNYCH..TEMATÓW..ANI..KULTURY..NA..JAKIMŚ..
    POZIOMIE...NIE..WIEM..CO..TU..SIE..DZIEJE..

2. Konto usunięte 12.02.2010 r. 20:47:56

Paula dlatego Trzech różnych nie skumanych ze sobą.

A po za tym to niech się wszyscy wykasują i będzie do cholery po sprawie.

3. Unkownboy 12.02.2010 r. 20:48:59

Lusinda nie chodzi o to co piszemy ale jak piszemy...
    Każdy ma prawo wypowiadać swoje zdanie - ale ma obowiązek szanować innych...   dita   też potrafię emotkę wstawić...

Nie chodzi też o to, aby "powstała" trójca moderatorów, ale o to aby usprawnić moderację forum... Sposobem na to może być udostępnienie kilku osobom podstawowych narzędzi, osobom, które spędzają tutaj najwięcej czasu i robią to z sensem... A poza tym skąd przekonanie, że 3 osoby się dogadają przeciwko jednej?

A tak na marginesie... Ciekawe co Ty byś powiedziała, gdyby Ciebie bez powodu zaczęto wyzywać?

Odnośnie niepodobania się tematu - OK - tu się z Tobą zgadzam... Tylko niestety chamstwo, debilizm i dziecinada na innym nieco polu daje się we znaki...

4. Konto usunięte 12.02.2010 r. 20:53:46

..NO..WŁAŚNIE..UNKOWNBOY..DOBRZE..MÓWI..
    ..TYLKO..CO..Z..TEGO..HMM..
    ..MIELI..MODERATORZY..JUŻ..DAWNO..BYĆ..TAK..PISAŁ..MI.ADMIN..
    ..I..NIC..CISZA..

5. Konto usunięte 12.02.2010 r. 20:53:57

Unkownboy     jeśli chodzi o moja kwestie nikt mnie tu jak zauwazyłeś nie wyzywa,nie gnoi ,bo patrze siebie i pisze o pierdołach,a nie o wiecznym gledzieniu jak tu po niektórym jest żle   uśmiechnięty  
    Forum to zabawa,rozrywka,jak ten portal,a tu ciagle ktoś szuka dziury w całym,to zgorszony czyms,to zaś naraz nuda ,to ktoś uwaza,ze pisza niektorzy wulgarnie,chrzanic to piszcie o swoim,a co Wam nie odpowiada nie zwazać    
    Polak to taka bestia,ze zawsze czegoś czepiać sie bedzie,mi sie tu podoba i fajnych ludzi poznałam,a kogo nie kumam to poprostu z nim nie wchodze w tekst   ok  
    Moderatorzy     a robcie co chceta,ja tam nie szukam guza i pisze o czym lubie i z kim lubie    

6. Konto usunięte 12.02.2010 r. 20:55:10

Gladiator     przeciez tu połowa ludzi skumanych ze soba i gromadki pedzi,po pare kont przendzie i jakim sposobem wytypujesz te "Niby osoby nie związane z soba hmmm        

7. Konto usunięte 12.02.2010 r. 20:56:12

LUSINDA..OK..
    ..POGADAMY..JAK..MOŻE..KIEDYŚ..KTOŚ..DOCZEPI..SIĘ.
    .DO..CIEBIE...BO..AKURAT..ZAPYTAŁAŚ..GRZECZNIE..
    O..COŚ..KOGOŚ..
    ..MNIE..TO..WŁAŚNIE..SPOTKAŁO..

8. Konto usunięte 12.02.2010 r. 20:59:19

Zreszta tutaj jak zauwazyliście pisza osoby w róznym wieku i zróznych stron swiata,nie tylko POlski
    Kazdy przejawia swoja chęć zwrucenia na siebie uwagi i niech tak zostanie     chwała im za to,bo wtedy swiat jest zróznicowany,a nie nudny i banalny,a młodośc rzadzi sie swoimi prawami,czasami buntem,wulgaryzmem,ale czy My dorosli czasem nie bywamy gorśi?    
    Niech kazdy patrzy na siebie i nie wytyka innego palcem to bedzie dobrze   ok  
    Ja tu nie neguje nikogo,wrogów nie mam i nie zamierzam nigdy miec,a to czy mnie ktos lubi czy nie ,to druga strona medalu,bo co ja moge       uśmiechnięty   zmuśic kogoś,zeby mnie polubił hmm? Niewykonalne w obie strony!!    

9. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:02:19

Neron wiesz co ja juz miałam wiadomosci na priv jak jedna osoba o drugiej nadaje,ze min,-Uwazaj ,bo tam ta lub tamtaosoba ma drugie konto zwróc uwagę zaraz zapali sie na niebiesko i przejdzie z tego samego konta na drugie     a co mnie to kuzwa obchodzi taki jeden z drugim,a niech ma kont ze 100 jak ma na to czas i go to bawi,przeciez to internet i połowa to **cenzura** i dewianci,ale w końcu tez mają prawo do neta skoro płaca abonament i pisac chcą   uśmiechnięty  

10. Unkownboy 12.02.2010 r. 21:02:46

No mi jeszcze nikt jakoś szczególnie też nie "podskoczył", a jak mam problemy to na privie załatwiam... Tylko zabawa inteligentnych osób nie polega raczej na rzucaniu mięsem, straszeniu, wyzywaniu od szmat, dziwek, etc...
    Ty o tym wiesz, że należy to olewać, ale nowi niekoniecznie... I w pewnym momencie zostaną tutaj tylko niewyżyte małolaty, których nie stać na nic więcej poza robieniem wirtualnych zadym...

11. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:04:33

Powiem tyle

Róbcie co sobie chcecie
    To forum niedługo będzie rynsztokiem            

12. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:04:35

..A..RÓBTA..CO..CHCETA..JA..TAM.I..TAK..TU..DŁUGO..
    NIE..ZOSTANE..
    ..PO..CO..MAM.TU.WCHODZIĆ..I..SZARPAĆ.SOBIE..NERWY..
    ..RACZEJ..POWINIENEM..SIE..TU..TROCHE..ROZERWAĆ..POŚMIAĆ..
    ..POGADAĆ..Z..FAJNYMI..LUDŹMI..
    ..

13. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:05:14

HA,HA,HA..HAOS..MAMY..TO..SAMO..ZDANIE..I.TO.
    JEDNOCZEŚNIE..HA,HA,HA,...

14. Unkownboy 12.02.2010 r. 21:05:53

Lusinda na niepowiązane konta jest sposób: IP
    Niektóre rzeczy da się rozwiązać w miarę bezkrwawo...    

15. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:07:22

Powiem Wam tak   uśmiechnięty  
    Bedziemy o tym trąbic to tym bardziej rzucamy im mieso armatnie i dajemy fory w tych przepychankach   uśmiechnięty  
    Nie chcecie takich rzeczy czytać i napotykac w postach?
    Proste nie piszcie o tym i nie zwracajcie nato uwagi,nie komentujcie,a temacik mignie niebawem na druga strone i po sprawie-pozamiatane i zero problemu,a powstanie nowy,to samo i w końcu bedzie to forum tematyczne,a nie kontrowersyjne kochani!!       ok     uśmiechnięty  

16. Unkownboy 12.02.2010 r. 21:07:35

A no panowie racja     lać na to... Co my się będziemy    
    Zabawa najważniejsza    

Lecę się pobawić     tylko bez kosmatych myśli    

Spokojnej nocki wszystkim    

17. Unkownboy 12.02.2010 r. 21:08:52

Lusinda to jest sposób na wątki zakładane i prowadzone przez pieniaczy... Gorzej gdy w fajnym temacie spotka się dwoje głupich...

Pozdrawiam...
    Spokojnej raz jeszcze    

18. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:09:04

Unkownboy       uśmiechnięty   kto tu sie bedzie bawił w sprawdzaniu IP człowieku    
    Jatu wchodze dla zabawy,rozrywki,a nie bawic sie w Rutkowskiego na IP haha     daj spokój ,bo własnie takie rzeczy bawia tylko małolatów   uśmiechnięty      

19. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:12:49

Wiecie co mamrotacie jak stare baby         ja to ja mam swoje lata,ale młodzi ludzie ciagle o czyms narzekać?    
    No rozumiem to sie wszystkim udziela,bo brak słonka,Walentynki niedługo     ,ale pocieszcie sie wkrótce wiosna i zamiast siedziec przed kompem w wekendy wyjdziemy na swieze powietrze poskakać               ok     dita  

20. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:15:55

LUSINDA..CZYLI..ROZUMIEM..ŻE..JESTEŚ..ZACHWYCONA..
    TYMI..WSZYSTKIMI..TEKSTAMI..CHOĆBY..DZISIEJSZYMI..NA..
    FORUM..I..CO..TAK..TO..POWINNO..WYGLĄDAĆ..CO?

21. Unkownboy 12.02.2010 r. 21:16:51

Ja też się świetnie tutaj bawię mimo wszystko, zwłaszcza gdy czytam, jak jeden małolat innemu jedzie od pasztetów, dziwek, fiutków i innych... Ale chyba nie o to chodzi...

A dla adminów sprawdzenie IP nie jest wcale trudne i wysiłku nie wymaga... Wystarczy chcieć...

22. Unkownboy 12.02.2010 r. 21:18:05

Lusinda - ale ja dla świeżego powietrza i słońca nie muszę czekać na wiosnę... A tutaj jestem tylko wtedy, gdy nic innego mi się nie chce...

Dobra, lecę już...

Dobranoc    

23. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:20:49

DOBREJ..NOCY..UNKOWNBOY..JA..TEŻ..
    ZARAZ..ZNIKAM..

24. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:21:32

Neron wcale nie napisałam,ze takie słownictwo mi sie podoba wrecz ironicznie zwróciłam uwage,zeto przypomina mi ten beznadziejny film -GALERIANKI,a tego typu tekstów to napewno nie powinno byc,jednak dodałam,ze pisza tu tez młodzi,którzy nie raz chca niestety w ten sposób zwrócić na siebie uwage   smutny  

25. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:21:45

Normalna załama.
    Na forum syf kiła i mogiła,
    szerzy się **cenzura** stwo i chamstwo
    A Paula jest szczęśliwa.

Sory ale nie rozumiem
    chyba mnie pojebało

26. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:22:42

Gladiator czytaj tekst ze zrozumieniem    
    To etap 2 klasy szkoły podstawowej   uśmiechnięty  

27. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:23:53

Ja tez czasami lubie sobie przekląc i sztuką jest kiedy i gdzie mozna sobie na to pozwolić by ulzyło,a nie koliło innych   uśmiechnięty  

28. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:25:07

..SIEMA..SPADAM..
    ..DOBREJ..NOCY..

29. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:27:03

Dobranoc Neron    

30. Konto usunięte 12.02.2010 r. 21:27:57

Ja twoje teksty rozumiem Paulo

Napisałem tylko co ja widzę na forum.
    A że ci to nie przeszkadza twoja sprawa