z moich to byłoby na tyle,czekam na więcej napewno wkleje te ciekawe,teraz czekam na innych uzytkowników,do dzieła!!
Konto usunięte
12.02.2010 r. 14:39:24
oki ja spadam robić te wypieki,bo młodzież ferie ma od dzis u nas juz i mnie przepędza synu
Miłego dnia wpadne wieczorem jak cos na tel dla wtajemniczonych mmmmmm
Konto usunięte
12.02.2010 r. 17:52:29
........
ja to nie wiem czemu jak człowiek chce zapoznać jakąś starszą babeczkę i jakaś jest fajna i mogło by być fajnie to tak daleko mieszka ?? w sumie to miło mi ....... jestem, a i wybacz że tak często wpadam do ciebie na profil ale fajna babeczka z ciebie
ps.wklejone ,zacytowane
Konto usunięte
12.02.2010 r. 17:53:34
nie bardzo mam koncepcje jak tu zagadać do tak sympatycznej i atrakcyjnej kobiety
było by mi bardzo miło jeśli jakims códem udało by nam sie poznać
daj sie jakoś namówić
Pozdrawiam
ps.wklejone ,zacytowane
z moich to byłoby na tyle,czekam na więcej napewno wkleje te ciekawe,teraz czekam na innych uzytkowników,do dzieła!!
oki ja spadam robić te wypieki,bo młodzież ferie ma od dzis u nas juz i mnie przepędza synu
jak cos na tel dla wtajemniczonych
mmmmmm
Miłego dnia wpadne wieczorem
........
ja to nie wiem czemu jak człowiek chce zapoznać jakąś starszą babeczkę i jakaś jest fajna i mogło by być fajnie to tak daleko mieszka ?? w sumie to miło mi ....... jestem, a i wybacz że tak często wpadam do ciebie na profil ale fajna babeczka z ciebie
ps.wklejone ,zacytowane
nie bardzo mam koncepcje jak tu zagadać do tak sympatycznej i atrakcyjnej kobiety
było by mi bardzo miło jeśli jakims códem udało by nam sie poznać
daj sie jakoś namówić
Pozdrawiam
ps.wklejone ,zacytowane