bo kobiety tego oczekuja...
"czy ladnie wygladam?" "tak kochanie"
"czy ty mnie jeszcze kochasz?" "tak kochanie"
"potrzebna mi nowa sukienka (cala szafa ubran pelna) " " nie mam pieniedzy kochanie"
to by bylo na tyle jak sobie jeszcze jakies przypomnie przyklady to dopisze
Justyś
15.08.2009 r. 21:04:36
Konto usunięte
15.08.2009 r. 22:19:23
Wezcie sie za siebie zakomplesione ludziki, zadbajcie o siebie , o cialo jak i ducha , i srajcie na wypowiedzi sztucznej inteligencji , do mnie pisża wszytskie kobiety , które do was nie piszą, i kazda tylko o jednym, tak samo faceci pisza do kobiet tylko o jednym ,Swiat sie konczy i nie macie na to wpływu , wezcie sie lepiej za robotę i za siebie , , mi już też sie chce żygac od zakłamanych zakompleksionych BARBIE , ktore pisża tylko masz super ciało, czy umowisz sie ze mną itp , to wszytsko syf, i śmieci, nie godne uwagi,Od razu blokuje takie kobiety i jade jak bura sukę bo na to zaslugują.Za[iszczie sie na silownwie jkaies sporty itp , a jak któs chę miłości to niech sobie wezmie psa ze schroniska on dam wam prawdziwą miłość i wy jemu też .....
A.
15.08.2009 r. 22:30:34
Nie tylko Ciebie...
Konto usunięte
15.08.2009 r. 22:30:47
nie klamie-tylko trzeba czytac opisy dokladnie;D
Jaro
15.08.2009 r. 22:47:41
kazdy klamie to jest w naszych genach...
Konto usunięte
16.08.2009 r. 06:36:47
faceci kłamią?a kobiety to same niewiniątka?właśnie mnie kobieta oszukiwała prawie 3 lata,składała mi świateczne życzenia a miałą w tym czasie innego,jemu okazywała uczucia nie mi,wiec nie uogólniaj,bo prawdę powiedziawszy nikt nie jest bez winy,nie tylko faceci ale i wy ,kobiety
monika
16.08.2009 r. 06:38:45
Daruj sobie dziewczyno! Każdy Twój post jest jednym wielkim narzekaniem i marudzeniem. Ile można?! Że też Tobie się to nie nudzi....Może czas napisać na forum coś pozytywnego?!?! Nikt nie lubi marudzących bab. Radzę, byś zmieniła coś w sobie. Może czas zacząć od podejścia do życia?! Faceci nie kłamią- po prostu nie zawsze mówią prawdę, nie zawsze mówią wszystko a czasami prawda się zmienia Bez mężczyzn świat byłby po prostu nudny. Wielki buziak dla tych `kłamiących facetów` )))) Jeśli faceci kłamią to znaczy, że nie czują się przy Tobie na tyle swobodnie, by Ci powiedzieć prawdę.
Konto usunięte
16.08.2009 r. 10:34:27
Wszystko zależy od sytuacji w jakiej się znajdą , a dokładniej jaką korzyść z tego bedą mieli , nic nowego tak samo robią to kobiety . Każdy ma swój cel w życiu niezależnie czy to facet czy kobieta i zawsze będzie dążyć aby osiągnąć to co przynisie tej osobie korzyść kłamiąc w ten czy inny sposób - taki już ten świat ....
Konto usunięte
25.08.2009 r. 10:50:10
Czemu faceci kłamia?
donio
25.08.2009 r. 10:50:10
Bo kobiety zadają za dużo trudnych pytań.No i musimy czasami
co kobiety...
bo kobiety tego oczekuja...
"czy ladnie wygladam?" "tak kochanie"
"czy ty mnie jeszcze kochasz?" "tak kochanie"
"potrzebna mi nowa sukienka (cala szafa ubran pelna) " " nie mam pieniedzy kochanie"
to by bylo na tyle jak sobie jeszcze jakies przypomnie przyklady to dopisze
Wezcie sie za siebie zakomplesione ludziki, zadbajcie o siebie , o cialo jak i ducha , i srajcie na wypowiedzi sztucznej inteligencji , do mnie pisża wszytskie kobiety , które do was nie piszą, i kazda tylko o jednym, tak samo faceci pisza do kobiet tylko o jednym ,Swiat sie konczy i nie macie na to wpływu , wezcie sie lepiej za robotę i za siebie , , mi już też sie chce żygac od zakłamanych zakompleksionych BARBIE , ktore pisża tylko masz super ciało, czy umowisz sie ze mną itp , to wszytsko syf, i śmieci, nie godne uwagi,Od razu blokuje takie kobiety i jade jak bura sukę bo na to zaslugują.Za[iszczie sie na silownwie jkaies sporty itp , a jak któs chę miłości to niech sobie wezmie psa ze schroniska on dam wam prawdziwą miłość i wy jemu też .....
Nie tylko Ciebie...
nie klamie-tylko trzeba czytac opisy dokladnie;D
kazdy klamie to jest w naszych genach...
faceci kłamią?a kobiety to same niewiniątka?właśnie mnie kobieta oszukiwała prawie 3 lata,składała mi świateczne życzenia a miałą w tym czasie innego,jemu okazywała uczucia nie mi,wiec nie uogólniaj,bo prawdę powiedziawszy nikt nie jest bez winy,nie tylko faceci ale i wy ,kobiety
Daruj sobie dziewczyno! Każdy Twój post jest jednym wielkim narzekaniem i marudzeniem. Ile można?! Że też Tobie się to nie nudzi....Może czas napisać na forum coś pozytywnego?!?! Nikt nie lubi marudzących bab. Radzę, byś zmieniła coś w sobie. Może czas zacząć od podejścia do życia?! Faceci nie kłamią- po prostu nie zawsze mówią prawdę, nie zawsze mówią wszystko a czasami prawda się zmienia
Bez mężczyzn świat byłby po prostu nudny. Wielki buziak dla tych `kłamiących facetów`
)))) Jeśli faceci kłamią to znaczy, że nie czują się przy Tobie na tyle swobodnie, by Ci powiedzieć prawdę.
Wszystko zależy od sytuacji w jakiej się znajdą , a dokładniej jaką korzyść z tego bedą mieli , nic nowego tak samo robią to kobiety . Każdy ma swój cel w życiu niezależnie czy to facet czy kobieta i zawsze będzie dążyć aby osiągnąć to co przynisie tej osobie korzyść kłamiąc w ten czy inny sposób - taki już ten świat ....
Czemu faceci kłamia?
Bo kobiety zadają za dużo trudnych pytań.No i musimy czasami