ale już nie jestem smutny bo mogę pisać z fajnymi ludźmi jak ty
Konto usunięte
11.02.2010 r. 16:38:17
a u mnie całkiem ciekawie
byłam na kocercie DM i jestem przeszczęśliwa
Konto usunięte
11.02.2010 r. 16:39:47
Aaaaa DM czyli Dysko Muły tak ?
Konto usunięte
11.02.2010 r. 16:44:56
ha - ha - ha
no uśmiałam się do łez...
nikt nikogo nie zmusza do słuchania tego czy innego rodzaju muzyki, ja po prostu dzielę się radością ze spełnionego marzenia.
czy to tak trudno przełknąć bez złośliwości??
Konto usunięte
11.02.2010 r. 16:50:45
nie przejmuj się nim on się sam zabawia więc wyższej kultury nie zna wiec mu wybacz
Konto usunięte
11.02.2010 r. 16:53:21
Powiedzial co wiedzial jeszcze nie dawno mieli cie tu gomis zrownac z ziemia bo wyzywales jakis laski od najgorszych k.... a teraz cos mi tu mydlisz oczy gadaniem o kulturze wysokiej he he he he gomis jestes
Konto usunięte
11.02.2010 r. 17:16:50
nawet nie wiesz czym mówisz ale ja ci się nie będę tułaczym bo to niema sensu i nie chodziło o wyzywanie
taka sobie
11.02.2010 r. 17:22:35
co ty sie dzieje
Konto usunięte
11.02.2010 r. 17:26:18
nie wiem kłócimy się jak zwykle
Konto usunięte
11.02.2010 r. 17:35:07
a ja nie zostaje dłużny
Konto usunięte
11.02.2010 r. 17:42:58
niektórzy późno dorasta ale to już przegięcie no ale cóż bądźmy tolerancyjni
Konto usunięte
11.02.2010 r. 17:46:52
Jasne gomis takie kity to mozesz wciskac temu kociakowi a ja bylem przy tym jak tu chcieli cie zliczowac za to co pisales do dziewczyn he he he he
Konto usunięte
11.02.2010 r. 17:48:56
Nie pozwolisz na co ???
Konto usunięte
11.02.2010 r. 18:03:17
widze ze wy tu sie nie nudzicie ...
Konto usunięte
11.02.2010 r. 18:18:43
a jak masz taką świetną pamięć że kogoś tu obrażałem to słucham bo nawet nie wiesz o czyn piszesz bo nikogo nie obraziłem tylko chodziło o inną rzecz tylko że ja potrafiłem się przyznać do błędu i wszystkich przeprosić tym którym sprawiłem przykrość a ty raczej tego nigdy nie zrozumiesz ale cóż ni będę się tobą przejmował
Konto usunięte
11.02.2010 r. 18:20:46
ja nie wiem o co chodzi????????????????????????
Konto usunięte
11.02.2010 r. 18:22:07
to było do pana t
Konto usunięte
11.02.2010 r. 18:23:42
aha, no juz myslałam ze narozrabiałam
Konto usunięte
11.02.2010 r. 18:27:30
tlumaczenia, tlumaczenia i jeszcze raz tlumaczenia ktore niby maja cie wybielic ale ja pamietam ze nawet z tej okazji bylo zalozone specjalne forum na ktorym ci wsadzali za i ostrzegaly sie dziewczyny przed toba wiec nie pisz mi teraz jakis badziewi o kulturze wyskokiej bo jeszcze niedawno miales tu opinie pierwszego chama
Konto usunięte
11.02.2010 r. 18:32:48
dobra widzę że naprawdę nie wiesz o czym piszesz wiec nie ma to sensu
Konto usunięte
11.02.2010 r. 18:43:43
doskonale wiem co pisze gomis to raczej ty masz jakas dziwna amnezje
ale już nie jestem smutny bo mogę pisać z fajnymi ludźmi jak ty
a u mnie całkiem ciekawie
byłam na kocercie DM i jestem przeszczęśliwa
Aaaaa DM czyli Dysko Muły tak ?
ha - ha - ha
no uśmiałam się do łez...
nikt nikogo nie zmusza do słuchania tego czy innego rodzaju muzyki, ja po prostu dzielę się radością ze spełnionego marzenia.
czy to tak trudno przełknąć bez złośliwości??
nie przejmuj się nim on się sam zabawia więc wyższej kultury nie zna wiec mu wybacz
Powiedzial co wiedzial jeszcze nie dawno mieli cie tu gomis zrownac z ziemia bo wyzywales jakis laski od najgorszych k.... a teraz cos mi tu mydlisz oczy gadaniem o kulturze wysokiej he he he he gomis jestes
nawet nie wiesz czym mówisz ale ja ci się nie będę tułaczym bo to niema sensu i nie chodziło o wyzywanie
co ty sie dzieje
nie wiem kłócimy się jak zwykle
a ja nie zostaje dłużny
niektórzy późno dorasta ale to już przegięcie no ale cóż bądźmy tolerancyjni
Jasne gomis takie kity to mozesz wciskac temu kociakowi a ja bylem przy tym jak tu chcieli cie zliczowac za to co pisales do dziewczyn he he he he
Nie pozwolisz na co ???
a jak masz taką świetną pamięć że kogoś tu obrażałem to słucham bo nawet nie wiesz o czyn piszesz bo nikogo nie obraziłem tylko chodziło o inną rzecz tylko że ja potrafiłem się przyznać do błędu i wszystkich przeprosić tym którym sprawiłem przykrość a ty raczej tego nigdy nie zrozumiesz ale cóż ni będę się tobą przejmował
ja nie wiem o co chodzi????????????????????????
to było do pana t
aha, no juz myslałam ze narozrabiałam
tlumaczenia, tlumaczenia i jeszcze raz tlumaczenia ktore niby maja cie wybielic ale ja pamietam ze nawet z tej okazji bylo zalozone specjalne forum na ktorym ci wsadzali za i ostrzegaly sie dziewczyny przed toba wiec nie pisz mi teraz jakis badziewi o kulturze wyskokiej bo jeszcze niedawno miales tu opinie pierwszego chama
dobra widzę że naprawdę nie wiesz o czym piszesz wiec nie ma to sensu
doskonale wiem co pisze gomis to raczej ty masz jakas dziwna amnezje