Mariusz masz racje tu czasami pisze sie tez z przymruzeniem oka troche,przeciez to portal rozrywkowy,ale szczerze to real najlepszy
vini
10.02.2010 r. 23:16:19
poznac to ja juz cie poznalem dawno powiedzmy , teraz poprostu spedzimy fajnie wieczorek i tyle
Konto usunięte
10.02.2010 r. 23:19:05
Wiesz ciesze sie,bo naprawde super mi sie z Toba rozmawia na tel,masz taki miły głos,a jeszcze jedno utkwiło mi cos co powiedziałes wczoraj jak mnie pocieszałes-dziekuje
vini
10.02.2010 r. 23:20:29
spokojnie caly wieczor cie popocieszam i odrazu zmienisz nastawienia do zycia bedzie dobrze to juz chyba juz mowilem wiedz bez obaw i wkoncu glowa do gory
Konto usunięte
10.02.2010 r. 23:22:58
Fajnie,ze takie miłe rozmowy szybko poskutkowały mi,ale przecież zrobił to specjalista
vini
10.02.2010 r. 23:26:56
nic niepowiem tylko zycze slodkich snow
vini
10.02.2010 r. 23:27:16
wyspij sie lepiej hihihiih
Konto usunięte
10.02.2010 r. 23:28:32
Dobranoc tez spij dobrze,no za pol godzinki i mykam,poslucham muzyczki do jutra
Konto usunięte
12.02.2010 r. 12:03:33
Miło było Cie poznać Vini na zywo jak będziesz napisz coś
Mariusz masz racje tu czasami pisze sie tez z przymruzeniem oka troche,przeciez to portal rozrywkowy,ale szczerze to real najlepszy
poznac to ja juz cie poznalem dawno powiedzmy , teraz poprostu spedzimy fajnie wieczorek i tyle
Wiesz
ciesze sie,bo naprawde super mi sie z Toba rozmawia na tel,masz taki miły głos,a jeszcze jedno utkwiło mi cos co powiedziałes wczoraj jak mnie pocieszałes-dziekuje
spokojnie caly wieczor cie popocieszam i odrazu zmienisz nastawienia do zycia bedzie dobrze to juz chyba juz mowilem wiedz bez obaw i wkoncu glowa do gory
Fajnie,ze takie miłe rozmowy szybko poskutkowały mi,ale przecież zrobił to specjalista
wyspij sie lepiej
hihihiih
Dobranoc
tez spij dobrze,no za pol godzinki i mykam,poslucham muzyczki
do jutra
Miło było Cie poznać Vini na zywo jak będziesz napisz coś