hej dzis usuwam konto i tak nikogo nieznalazłem i nieznajde moze tak musi byc to pa
Konto usunięte
09.02.2010 r. 13:45:08
przykro mi , ale zawsze sie pojawiaja nowe twarze wiec moze warto to przemyslec?? po co od razu usuwac?? przykro mi
Konto usunięte
09.02.2010 r. 13:50:17
a dlaczego ma ci byc przykro może to moja wina że niepotafie przyciagnac do siebie miłosci
Konto usunięte
09.02.2010 r. 13:52:07
bo ja sama pare dni temu usunelam z tad konto z wielkim bolem i wiem ze ....bardzo mi go brakowało
Konto usunięte
09.02.2010 r. 14:05:46
a jednak jesteś z powrotem mi też jest ciężko usunac konto troszke znajomych pisało ale miłosci nieznalazłem chyba tak musi byc a na koniec życze tobie bys znalazła miłośc i była szczęsliwa
Konto usunięte
09.02.2010 r. 14:08:12
dziekuje chodz ja milosci nie szukam , jak przyjdzie to ja przygarne , zastanow sie jeszcze,,,,,
Konto usunięte
09.02.2010 r. 14:12:02
myślę że to może moja wina że to ja nawaliłem może kiedys wruce
Konto usunięte
09.02.2010 r. 14:13:33
nigdy nie obwiniaj siebie, poprostu ta osoba nie zasługiwała na ciebie, wiecej wiary i głowa do gory ...miłosc wtedy przychodzi kiedy naj mniej jej sie spodziewasz
Konto usunięte
09.02.2010 r. 14:16:51
piękne słowa ale to ja zawiniłem za mało okazywałem miłośc tej osobie może kiedys mnie znajdzie choc niewiem czy warto szukac jak tak nawaliłem
Marcelek
09.02.2010 r. 14:18:02
Pisząc tym że nikogo nie znalazłeś to mnie zniszczyłeś.
Konto usunięte
09.02.2010 r. 14:18:51
Piotrze wyluzuj.
Po udzielaj się na forum,
Poszalej z nami a dziewczyny same zwrócą na ciebie uwagę.
A i wstaw foto,
bo tak to wiesz nie bardzo wiedzą z kim mają do czynienia
Konto usunięte
09.02.2010 r. 14:20:51
okazywałes tyle ile uwazałes za stosowne , nie mozna dac siebie ponad miare mozliwosci. wszystko powinno byc stopiowo , szukaj dalej nie poddawaj sie nie okazuj slabosci , poddaja sie tylko ci ktorzy jej nie potrzebuja
Konto usunięte
09.02.2010 r. 14:25:53
czuje że za mało dałem siebie a co do miłości to każdy jej potrzebuje
Konto usunięte
09.02.2010 r. 14:28:15
gladiator wiem luz ale to ja nawaliłem za mało dałem siebie drugiej osobie i wszystko sie skonczyło
Konto usunięte
09.02.2010 r. 14:29:34
marcel tu dużo znajomych znalazłem ale miłośc ktura była blisko nawaliłem i czas odejsc pozdro
Konto usunięte
09.02.2010 r. 14:51:43
Czas wziąć dupę w troki i pokazać że ci zależy i ją odzyskaś mazgaju
Anka
09.02.2010 r. 15:03:17
No o szczęście i miłośc trzeba walczyć,,starać się
Anka
09.02.2010 r. 15:03:45
Do dziełaaaaaa
Konto usunięte
09.02.2010 r. 15:05:11
Nie działa jak ktoś się poddaje bez walki
taka sobie
09.02.2010 r. 15:29:40
gladiator to ja walcze o ciebie
Konto usunięte
09.02.2010 r. 16:25:09
Oj Piotruś nie odchodz
Konto usunięte
09.02.2010 r. 16:32:15
czesio wita wszystkich kto tu znowu chce odejsc?????
Konto usunięte
09.02.2010 r. 16:33:01
dobra niepoddaje sie a ty gladiator biore sie do roboty usuwam konto ale bede walczył jak tylko umiem i niepoddam sie
Konto usunięte
09.02.2010 r. 16:34:48
oj sylwia moze tu wruce trzymcie się pożegnajcie gabrysia i reszte od piotra
Konto usunięte
09.02.2010 r. 16:49:32
Gladiator ma rację.. Posiedź na forum, tu jest sporo fajnych dziewczyn i może z którąś ci wyjdzie...
Ale nie usuwaj zaraz konta...
Konto usunięte
09.02.2010 r. 16:51:49
Marcelku...
A ty się nie przejmuj że zniszczony jesteś...
Dr. Haos cię naprawi i będziesz jak nowy...
Konto usunięte
09.02.2010 r. 16:56:53
Ja już nie naprawiam, nie warto.
Teraz wyrzynam jak coś komuś nie pasuje
chciałbym sie pozegnac z wszystkimi
hej odchodzisz?? co sie stało??
hej dzis usuwam konto i tak nikogo nieznalazłem i nieznajde moze tak musi byc to pa
przykro mi , ale zawsze sie pojawiaja nowe twarze wiec moze warto to przemyslec?? po co od razu usuwac??
przykro mi
a dlaczego ma ci byc przykro może to moja wina że niepotafie przyciagnac do siebie miłosci
bo ja sama pare dni temu usunelam z tad konto z wielkim bolem i wiem ze ....bardzo mi go brakowało
a jednak jesteś z powrotem mi też jest ciężko usunac konto troszke znajomych pisało ale miłosci nieznalazłem chyba tak musi byc a na koniec życze tobie bys znalazła miłośc i była szczęsliwa
dziekuje chodz ja milosci nie szukam , jak przyjdzie to ja przygarne , zastanow sie jeszcze,,,,,
myślę że to może moja wina że to ja nawaliłem może kiedys wruce
nigdy nie obwiniaj siebie, poprostu ta osoba nie zasługiwała na ciebie, wiecej wiary i głowa do gory ...miłosc wtedy przychodzi kiedy naj mniej jej sie spodziewasz
piękne słowa ale to ja zawiniłem za mało okazywałem miłośc tej osobie może kiedys mnie znajdzie choc niewiem czy warto szukac jak tak nawaliłem
Pisząc tym że nikogo nie znalazłeś to mnie zniszczyłeś.
Piotrze wyluzuj.
Po udzielaj się na forum,
Poszalej z nami a dziewczyny same zwrócą na ciebie uwagę.
A i wstaw foto,
bo tak to wiesz nie bardzo wiedzą z kim mają do czynienia
okazywałes tyle ile uwazałes za stosowne , nie mozna dac siebie ponad miare mozliwosci. wszystko powinno byc stopiowo , szukaj dalej nie poddawaj sie nie okazuj slabosci , poddaja sie tylko ci ktorzy jej nie potrzebuja
czuje że za mało dałem siebie a co do miłości to każdy jej potrzebuje
gladiator wiem luz ale to ja nawaliłem za mało dałem siebie drugiej osobie i wszystko sie skonczyło
marcel tu dużo znajomych znalazłem ale miłośc ktura była blisko nawaliłem i czas odejsc pozdro
Czas wziąć dupę w troki i pokazać że ci zależy i ją odzyskaś mazgaju
No o szczęście i miłośc trzeba walczyć,,starać się
Do dziełaaaaaa
Nie działa jak ktoś się poddaje bez walki
gladiator to ja walcze o ciebie
Oj Piotruś nie odchodz
czesio wita wszystkich
kto tu znowu chce odejsc?????
dobra niepoddaje sie a ty gladiator biore sie do roboty usuwam konto ale bede walczył jak tylko umiem i niepoddam sie
oj sylwia moze tu wruce trzymcie się pożegnajcie gabrysia i reszte od piotra
Gladiator ma rację.. Posiedź na forum, tu jest sporo fajnych dziewczyn i może z którąś ci wyjdzie...
Ale nie usuwaj zaraz konta...
Marcelku...
A ty się nie przejmuj że zniszczony jesteś...
Dr. Haos cię naprawi i będziesz jak nowy...
Ja już nie naprawiam, nie warto.
Teraz wyrzynam jak coś komuś nie pasuje
To może ja przejmę klinikę i naprawiać zacznę