jeszcze gorszego poniedzialku to w zyciu nie mialem..ale juz zaraz wtorek..i ruszy sie korek..poniedzialki tylko przychamowuja tydzien...
Konto usunięte
08.02.2010 r. 21:50:12
sroda minie tydzien zginie....tez uwielbiam..a nasze wszystkie nieszczescia ..rodza sie w poniedzialki...precz z poniedzialkami
Konto usunięte
08.02.2010 r. 21:59:49
Wiem ze bedzie dobrze bo gorzej byc nie moze..
Anka
08.02.2010 r. 22:02:51
Nie cierpię poniedziałku wrrrrrrrrrrr
Anka
08.02.2010 r. 22:08:27
Natalia nie dolinuj go,Gepcio będzie juz tylko lepiej
Konto usunięte
08.02.2010 r. 22:08:45
TO Aniu jest nas dwoje...to ja ci oddam poniedzialki moje..a zatrzymaj swoje..i w tedy bedziemy szczesliwi obydwoje
Anka
08.02.2010 r. 22:11:06
No wiesz ,ale mnie załatwić chcesz
Anka
08.02.2010 r. 22:11:58
Z moimi i twoimi to tylko zostanie
Anka
08.02.2010 r. 22:17:11
hahahahah
Konto usunięte
08.02.2010 r. 22:17:18
Aniu ale jak ktos wezmie caly ciezar na siebie to druga osoba przynajmniej bedzie szczesliwa nie chcesz sie poswiecic..bedziesz za to kochana..beda o tobie piosenki spiewac..i wiersze pisac..ty moja Aniu z kalkuty
Konto usunięte
08.02.2010 r. 22:24:04
ALE TY NATALKO ZA DUZO JUZ WZIELAS NA SIEBIE SULTANNA CZARNA TROCHE WAZY..I ROZANIEC..UNIESIESZ TO WSZYSTKO..MLODA JESTES A NASZE PONIEDZIALKI SA CIEZKIE
Konto usunięte
08.02.2010 r. 22:32:27
TAK I POTEM JAK ZAWSZE ZE TO MOJA WINA..JAKI ZE MNIE JEST SADYSTA..NIE DZIEKUJE...ALE CI DZIEKUJE..ZA DOBRE SERCE
Konto usunięte
08.02.2010 r. 22:39:14
a W zyciu juz sam bede swuj ciezar ciognol..jak kon pod gore..
Dzicz od rana
Dzicz nasza kochana
czesio
do wieczorka pa
Czesiu
i do miłego
NO CZYMAJCIE SIE DZIEWCZYNY
DO WIECZORKA
jeszcze gorszego poniedzialku to w zyciu nie mialem..ale juz zaraz wtorek..i ruszy sie korek..poniedzialki tylko przychamowuja tydzien...
sroda minie tydzien zginie....tez uwielbiam..a nasze wszystkie nieszczescia ..rodza sie w poniedzialki...precz z poniedzialkami
Wiem ze bedzie dobrze bo gorzej byc nie moze..
Nie cierpię poniedziałku wrrrrrrrrrrr
Natalia nie dolinuj go,Gepcio będzie juz tylko lepiej
TO Aniu jest nas dwoje...to ja ci oddam poniedzialki moje..a zatrzymaj swoje..i w tedy bedziemy szczesliwi obydwoje
No wiesz ,ale mnie załatwić chcesz
Z moimi i twoimi to tylko zostanie
hahahahah
Aniu ale jak ktos wezmie caly ciezar na siebie to druga osoba przynajmniej bedzie szczesliwa nie chcesz sie poswiecic..bedziesz za to kochana..beda o tobie piosenki spiewac..i wiersze pisac..ty moja Aniu z kalkuty
ALE TY NATALKO ZA DUZO JUZ WZIELAS NA SIEBIE SULTANNA CZARNA TROCHE WAZY..I ROZANIEC..UNIESIESZ TO WSZYSTKO..MLODA JESTES A NASZE PONIEDZIALKI SA CIEZKIE
TAK I POTEM JAK ZAWSZE ZE TO MOJA WINA..JAKI ZE MNIE JEST SADYSTA..NIE DZIEKUJE...ALE CI DZIEKUJE..ZA DOBRE SERCE
a W zyciu juz sam bede swuj ciezar ciognol..jak kon pod gore..