czy naprawde tak trudno znaleźć tu kogośz kim można sie spotkać poprostu pobawić, bormalnie, fajnie, czemu to takie trudne?
Konto usunięte
05.02.2010 r. 22:14:56
naprawde tak ciezko jest z facetami
Konto usunięte
05.02.2010 r. 22:46:56
aniolku uwierz mi cioto nie jestem to ja sie dziwie .dlaczego z kazdego miejsca w polsce mozna trase pokonac gora 10 godzin gdzie bys nie jechal...ale widze ze tu polowa wstydzi sie siebie jak przyjdzie do reala tylko za komp.sa mocni ..
John
05.02.2010 r. 22:54:05
Gepard,- masz rację
Anka
05.02.2010 r. 22:55:23
no ja szukam i szuka i ciemnośc widzę ciemnośc hahaha
Konto usunięte
05.02.2010 r. 22:56:31
TE KOBITKI( SQA BIEDNE TYLKO CIEMNOSC WIDZA
Konto usunięte
05.02.2010 r. 23:06:50
Zbigniew zgadzam sie Kobiety same niewiedza czego chca
czy spokojnego faaceta ułozonego czy warjata z poklepanym życiem.
Konto usunięte
05.02.2010 r. 23:17:00
martus ;/ nie sadze dzis ussłyszałem ze jestem pusta bladynka.
pozatym nawet gdybys miała mniej lat to pytanie czy ja chciał bym sie sspotkac ???
mysle ze nie ;]
a dlaczego ??? bo nie robie sobie nadzei na przyszłosc.to po 1 po 2 kobiety w dzisiejszych czasach szukaja wykształconego pracujacegoo dobze zarabiajacego,majacego własny kont najlepiej pana po 40 czy cos ominołem ???
Konto usunięte
05.02.2010 r. 23:28:58
U mnie tak wszystkie jestem już tylko na tym forum by popisac nie poznawac nauczyłem sie jednego...
małego przysłowia które kieruje do niektórych pań
Masz mnie gdzieś niemartw sie ja ciebie też
taka sobie
05.02.2010 r. 23:30:30
oczym plotkujecie mówic mi tu
Konto usunięte
05.02.2010 r. 23:35:27
A ja na to zlewam do mnie jak ktos pisze pw to odrazu kasuje nawet nie odpisuje d po co żebym sobie nerwy psuł... ??
kicia
co wy macie z tymi kotami chcecie jednego to wam dam mam 6
Konto usunięte
05.02.2010 r. 23:45:12
Mysle że nieddługo bedzie ich wiecej bo rudzia kotna jest ale juz ludzie pozamawiali sobiee kotki
chrapkiewicz
06.02.2010 r. 02:57:20
każdy szuka swojej drugiej połówki, swojego wyimaginowanego partnera, partnerki!! każdy wie czego chce, choć czasami jesteśmy ślepi w swoich wyborach!! wydaje mi się, że największym problemem w poznawaniu ludzi na tego typu portalach jest właśnie poczucie nierealności!! znamy się, zapraszamy do grona znajomych jak na naszej klasie, porozmawiamy chwilkę na jakiś temat z nowo poznaną osobą, i zapominamy o niej, bo przecież może ktoś inny, to zupełnie inny wymiar!! niesie on ze sobą pewne wartości, jeśli po pewnym czasie odważymy się przenieść znajomość w do reala!! w przeciwnym razie możemy spokojnie dalej tworzyć swój własny kokon i ułudne poczucie "nie bycia samotnym i posadania wielu znajomych", a niektórzy może nawet są zdolni do tego by uwierzyć w miłość w sieci!! może się mylę, ale jeśłi tak, to niech mi ktos pomoże wyjść z błędu!! mam kilka doświadczeń z tego typu portalami społęcznościowymi i trochę się nauczyłem i wyciągnąłem pewne wnioski!!!
zalogowałem się, bo szukam kogoś, szukam osoby z którą mógłbym siędzielić swoją radością i smutkami, kogoś kogo obdarowałbym swoją miością i kto mógłby ja odwzajemnić, to nie jest proste wyzwanie, zwłaszcza, że tak wyszło, że ciągle jestem sam!!! samotność to nie jest coś co jest przypisane ludzkiemu bytowi, człowiek jest zwierzęciem stadnym i nikt, no może prawie nikt nie lubi samotności!! do niej nie można przywyknąć, przyzwyczaić się do wleczenia własnego cienia po ulicach, to nie jest naturalne!! wszyscy poszukujemy swojego dopełnienia (czyt. partnera, partnerki), ale chyba nawet w tym poszukiwaniu potrafimy się zagubić i zatracić sens swoich poszukiwań!!! pozdrawiam wszystkich na tym forum
"powoli odchodzący w stronę samotności"
chrapkiewicz
06.02.2010 r. 11:24:53
witaj Dziubku pewnie, że kobiety mają swoje wymagania, każdy je ma!!
colette- szkoda, że ciągle trafiasz na facetów którzy nie mają odwagi spotkać się z Tobą, to przykre i beznadziejne z ich strony!!! ale nie trać nadziei!! pozdrawiam wszystkich udzielających się
Konto usunięte
06.02.2010 r. 13:08:16
Panie.
Panowie.
Witam serdecznie.
Aniele nie przestawaj wierzyć.
Wiara czyni cuda i przenosi góry.
Chyle czoła.
Konto usunięte
06.02.2010 r. 13:27:50
WITAM...
MYSLE ZE MIEDZY INNYM PROBLEM POLEGA NA BRAKU FOTKI-JAK MA FACET UMAWIAC SIE Z KOBIETA SKORO NAWET NIE WIE JAK ONA
WYGLADA
.........PAPA
Konto usunięte
06.02.2010 r. 13:29:17
Tak waćpanna,
Rozumiem.
Ale nie można się poddawać,
Niepowodzenia czynią nas silniejszymi.
Dzięki nim uczymy się nie popełniać tych samych błędów,
I warto mieć nadzieję.
Nigdy nie wiadomo co nam dzień jutrzejszy w życiu przyniesie
Konto usunięte
06.02.2010 r. 13:44:38
http://www.youtube.com/watch?v=3tOZvDO1iSk
taka sobie
06.02.2010 r. 14:00:02
czesc DZIUB DZIUB
Konto usunięte
06.02.2010 r. 14:26:47
Witam Wszystkich Anetko moze tak prawde wszystkim teraz co?????????
Konto usunięte
06.02.2010 r. 15:37:35
Waszmość Dominik
A cóż ty możesz wiedzieć o prawdzie
Jak chcesz to możemy o tym podyskutować
Lecz przegrasz z kretesem
Wystarczy że opowiem pewną ciekawą historię
Konto usunięte
06.02.2010 r. 15:57:40
Witam wszystkich
Zgadzam sie, ze trudno spotkac sie w realu, ja poznalem super dziewczyne z mojego miasta, ale jakos nie moge sie z nia spotkac w realu
Bardzo nieufna jest i co ja mam zrobic???
chrapkiewicz
06.02.2010 r. 16:10:22
pisząc o wymaganiach nie miałem na myśli jedynie rozmiarów, wymiarów i wszystkiego co dotyczy jedynie wyglądu!!! jeśli ktoś zwraca jedynie na to uwagę jest zwykłym pierwotniakiem, którego linia genetyczna powinna zaginąć, z przykrością stwierdzam, że tak się nie dzieje w wielu przypadkach
chrapkiewicz
06.02.2010 r. 16:13:13
andy, jeśli chcesz aby się z tobą spotkała, musisz zapracować sobie na zaufanie i pokazać szczere intencje. nie brakuje dziwolągów i iinych dewiantów w sieci, więc nie bądź zdzwiony
Konto usunięte
06.02.2010 r. 16:15:24
staram sie bardzo bo mi zalezy by ja poznac w realu
jestem zauroczony
piekna i madra dziewczyna ale ciagle ma jakas wymowke, zeby sie nie spotkac
nie wiem czy nie odpuscic sobie???
Konto usunięte
06.02.2010 r. 16:49:42
Dzieki za dobre rady
bede probowal nadal, moze sie uda...
pozdrawiam serdecznie i do pogadania
Konto usunięte
06.02.2010 r. 17:54:33
to jednak nie dla mnie takie wirtualne znajomości nie potrafię się tu odnaleźć
Konto usunięte
06.02.2010 r. 18:16:16
Martulka jestem i zawsze będę sobą, życzę powodzenia drogie panie
Konto usunięte
06.02.2010 r. 18:21:10
obiecuję że kiedyś wrócę pa pa dla wszystkich
Konto usunięte
06.02.2010 r. 22:57:37
nie jest tak łatwo jak to by mogło się wydawać,wszystko czego oczekujemy zależy od nas samych
czy naprawde tak trudno znaleźć tu kogośz kim można sie spotkać poprostu pobawić, bormalnie, fajnie, czemu to takie trudne?
naprawde tak ciezko jest z facetami
aniolku uwierz mi cioto nie jestem to ja sie dziwie .dlaczego z kazdego miejsca w polsce mozna trase pokonac gora 10 godzin gdzie bys nie jechal...ale widze ze tu polowa wstydzi sie siebie jak przyjdzie do reala tylko za komp.sa mocni ..
Gepard,- masz rację
no ja szukam i szuka i ciemnośc widzę ciemnośc hahaha
TE KOBITKI( SQA BIEDNE TYLKO CIEMNOSC WIDZA
Zbigniew zgadzam sie Kobiety same niewiedza czego chca
czy spokojnego faaceta ułozonego czy warjata z poklepanym życiem.
martus ;/ nie sadze dzis ussłyszałem ze jestem pusta bladynka.
pozatym nawet gdybys miała mniej lat to pytanie czy ja chciał bym sie sspotkac ???
mysle ze nie ;]
a dlaczego ??? bo nie robie sobie nadzei na przyszłosc.to po 1 po 2 kobiety w dzisiejszych czasach szukaja wykształconego pracujacegoo dobze zarabiajacego,majacego własny kont najlepiej pana po 40 czy cos ominołem ???
U mnie tak wszystkie jestem już tylko na tym forum by popisac nie poznawac nauczyłem sie jednego...
małego przysłowia które kieruje do niektórych pań
Masz mnie gdzieś niemartw sie ja ciebie też
oczym plotkujecie
mówic mi tu
A ja na to zlewam do mnie jak ktos pisze pw to odrazu kasuje nawet nie odpisuje
d po co żebym sobie nerwy psuł... ??
kicia
co wy macie z tymi kotami chcecie jednego to wam dam mam 6
Mysle że nieddługo bedzie ich wiecej
bo rudzia kotna jest
ale juz ludzie pozamawiali sobiee kotki
każdy szuka swojej drugiej połówki, swojego wyimaginowanego partnera, partnerki!! każdy wie czego chce, choć czasami jesteśmy ślepi w swoich wyborach!! wydaje mi się, że największym problemem w poznawaniu ludzi na tego typu portalach jest właśnie poczucie nierealności!! znamy się, zapraszamy do grona znajomych jak na naszej klasie, porozmawiamy chwilkę na jakiś temat z nowo poznaną osobą, i zapominamy o niej, bo przecież może ktoś inny, to zupełnie inny wymiar!! niesie on ze sobą pewne wartości, jeśli po pewnym czasie odważymy się przenieść znajomość w do reala!! w przeciwnym razie możemy spokojnie dalej tworzyć swój własny kokon i ułudne poczucie "nie bycia samotnym i posadania wielu znajomych", a niektórzy może nawet są zdolni do tego by uwierzyć w miłość w sieci!! może się mylę, ale jeśłi tak, to niech mi ktos pomoże wyjść z błędu!! mam kilka doświadczeń z tego typu portalami społęcznościowymi i trochę się nauczyłem i wyciągnąłem pewne wnioski!!!
zalogowałem się, bo szukam kogoś, szukam osoby z którą mógłbym siędzielić swoją radością i smutkami, kogoś kogo obdarowałbym swoją miością i kto mógłby ja odwzajemnić, to nie jest proste wyzwanie, zwłaszcza, że tak wyszło, że ciągle jestem sam!!! samotność to nie jest coś co jest przypisane ludzkiemu bytowi, człowiek jest zwierzęciem stadnym i nikt, no może prawie nikt nie lubi samotności!! do niej nie można przywyknąć, przyzwyczaić się do wleczenia własnego cienia po ulicach, to nie jest naturalne!! wszyscy poszukujemy swojego dopełnienia (czyt. partnera, partnerki), ale chyba nawet w tym poszukiwaniu potrafimy się zagubić i zatracić sens swoich poszukiwań!!! pozdrawiam wszystkich na tym forum
"powoli odchodzący w stronę samotności"
witaj Dziubku
pewnie, że kobiety mają swoje wymagania, każdy je ma!!
colette- szkoda, że ciągle trafiasz na facetów którzy nie mają odwagi spotkać się z Tobą, to przykre i beznadziejne z ich strony!!! ale nie trać nadziei!! pozdrawiam wszystkich udzielających się
Panie.
Panowie.
Witam serdecznie.
Aniele nie przestawaj wierzyć.
Wiara czyni cuda i przenosi góry.
Chyle czoła.
WITAM...
MYSLE ZE MIEDZY INNYM PROBLEM POLEGA NA BRAKU FOTKI-JAK MA FACET UMAWIAC SIE Z KOBIETA SKORO NAWET NIE WIE JAK ONA
WYGLADA
.........PAPA
Tak waćpanna,
Rozumiem.
Ale nie można się poddawać,
Niepowodzenia czynią nas silniejszymi.
Dzięki nim uczymy się nie popełniać tych samych błędów,
I warto mieć nadzieję.
Nigdy nie wiadomo co nam dzień jutrzejszy w życiu przyniesie
http://www.youtube.com/watch?v=3tOZvDO1iSk
czesc DZIUB DZIUB
Witam Wszystkich
Anetko moze tak prawde wszystkim teraz co?????????
Waszmość Dominik
A cóż ty możesz wiedzieć o prawdzie
Jak chcesz to możemy o tym podyskutować
Lecz przegrasz z kretesem
Wystarczy że opowiem pewną ciekawą historię
Witam wszystkich
i co ja mam zrobic???
Zgadzam sie, ze trudno spotkac sie w realu, ja poznalem super dziewczyne z mojego miasta, ale jakos nie moge sie z nia spotkac w realu
Bardzo nieufna jest
pisząc o wymaganiach nie miałem na myśli jedynie rozmiarów, wymiarów i wszystkiego co dotyczy jedynie wyglądu!!! jeśli ktoś zwraca jedynie na to uwagę jest zwykłym pierwotniakiem, którego linia genetyczna powinna zaginąć, z przykrością stwierdzam, że tak się nie dzieje w wielu przypadkach
andy, jeśli chcesz aby się z tobą spotkała, musisz zapracować sobie na zaufanie i pokazać szczere intencje. nie brakuje dziwolągów i iinych dewiantów w sieci, więc nie bądź zdzwiony
staram sie bardzo bo mi zalezy by ja poznac w realu
jestem zauroczony
piekna i madra dziewczyna ale ciagle ma jakas wymowke, zeby sie nie spotkac
nie wiem czy nie odpuscic sobie???
Dzieki za dobre rady
bede probowal nadal, moze sie uda...
pozdrawiam serdecznie i do pogadania
to jednak nie dla mnie takie wirtualne znajomości
nie potrafię się tu odnaleźć
Martulka jestem i zawsze będę sobą, życzę powodzenia drogie panie
obiecuję że kiedyś wrócę pa pa
dla wszystkich
nie jest tak łatwo jak to by mogło się wydawać,wszystko czego oczekujemy zależy od nas samych