forum

Rozrywka i uczucia

witam mam pytanko.czy jestem brzydka?prosze o szczere odp

1. Iwona* 02.08.2009 r. 12:10:55

że miałaś kiepskiego fotografa i spróbuj zmienić fryzurę. Pozdrawiam.))

2. ... 02.08.2009 r. 12:16:17

należy tylko odpowiednio wyeksponować swoje zalety   uśmiechnięty  

3. Konto usunięte 02.08.2009 r. 12:32:58

Wygląd jest brany pod uwagę przez wielu ludzi na portalu i nie tylko.Jednak dochodzą do wniosku po czasie że nie to jest najważniejsze.
    Każdy z Nas ma to coś w sobie czego inni nie potrafią dostrzec a dlaczego tak jest ? Każdy z Nas chce Kochać i być kochanym takim jakim jest a nie za wygląd.... " Nie szata zdobi Człowieka "   uśmiechnięty  
    Pozdrawiam

4. Delfina 02.08.2009 r. 12:52:33

to względne rzeczy dlatego trudno czasem określić ...uroda przemija,a to co w środku zostaje z nami do końca..więcej wiary w siebie..Pozdrawiam

5. Konto usunięte 02.08.2009 r. 13:05:04

Nie słuchaj tego co mówią inni wnętrze czlowieka jest 1000 razy ważniejsze od wygladu !

6. Konto usunięte 02.08.2009 r. 13:23:19

Każdy wywinął sie od odpowiedzi pisząć na około,bez dania konkrtnej odpowiedzi , to zrozumiałe ,bo nikt nie chce urazić i sparwić przykrości danej osobie.To czy któs jest brzydki czy ładny jest to sparwa indywidulana kazego czlowieka. Nie musimy sie każdemu podobać.Prędzej czy pozniej kazdy znajdzie swoją polowe , ale taki naturalny ciąg musi potrwać , szukajć na siłę i nie uzyskują crezultattów , stwoierdzimy ze coś jest z nami nie tak, np : jestem brzydki(ka) bznadziejna(ny) itp itp , to **cenzura** a z medi TV Gazet narzucają nam ludzią co jest SEXY, TRENDY,KTO JEST PARWDZIWYM MĘŻCZYZNĄ, KOBIETĄ , WIĘKSZOŚC PIĘKNYCH KOBIET TO SPRUCHNIAŁE DRZEWA , WYSTRACZY WEJŚC NA FOTKE , PRZEJECHAĆ PO ŁEPKACH PROFILE I CO WIDZIMY ? W ZNAJOMYCH MAJĄ SAME PIEKNE KOLEŻANKI I PIEKNYCH KOLEGÓW , A CI MNIEJ ATRAKCYJNI TACY JAK JA I AUTOR TEGO POSTU CZY INNI LUDZUIE Z PORTALU MOGĄ SOBIE TYLKO POPATRZEĆ.JA JUŻ PISAŁEM W WIELU POSTACH JAK ZAUWAŻYLIŚCIE O TYM ZAKALMANIU , ALE NIE MA CO Z TYM WALCZYĆ , BO TO TAK JAK BY SIĘ POSŁŻO Z MOTYKĄ NA SLOŃCE.

Ps: Moja rada - JESTEM JAKI JESTEM , TAKIM TRZEBA SIE ZAAKCEPTOWAĆ , JEZELI NIE JESTES W STANIE ZAAKCEPTOWAĆ SAMEGO SIEBIE TO NIC JUŻ NIE JAM SENSU.CIESZ SIĘ Z ZYCIA , ZE WIDZISZ, SŁYSZYSZ , MOŻESZ JEŚĆ . SŁYSZEĆ PTAKI JAK SPIEWAJĄ ,ITP TIP , UWIERZ MI GDYBYM CI OPOWIEDZIAŁ MOJĄ HISTORIE ŻYCIA TO BYŚ STWIERDZIŁA ŻE PROBLEM I PYTANIE CZY JESTEM BRZYDKA NIE DOROSŁO BY NAWET DO PIĘT I TWÓJ PROBLEM STAL BY SIĘ MALUTKI JAK ZIARNKO PIASKU   uśmiechnięty   POzdrawiam.

7. Konto usunięte 02.08.2009 r. 14:00:52

słuchaj jestem tego zdania ,że nie ma brzydkich kobiet tylko co niektóre nie potrafią się ,że tak napiszę doszlifować ...jestem pewna,że dobrze dobrany makijaż,fryzura odpowiedni ciuch jakieś dodatki sprawią,że poczujesz się lepiej we własnej skórze ,bo najważniejsze jest Twoje samopoczucie a nie to co inni myślą na Twój temat, ja bynajmniej trzymam się tej teorii,trzymaj się...więcej optymizmu i głowa do góry i pamiętaj miej w d... to co mówią inni ,nikt nie jest idealny ...pozdrawiam Cię ciepło ...

8. Konto usunięte 02.08.2009 r. 14:03:29

i jeszcze jedno GRATULUJĘ !!!!! nie każdy by się odważył wyjechać z takim pytaniem jak Ty

9. Konto usunięte 02.08.2009 r. 14:36:47

nieliczy sie to jak dany czlowiek wyglada co robi czym sie zajmuje i jak wyglada tylko to co nosi w sobie

10. A. 02.08.2009 r. 14:40:37

Moim zdaniem jesteś zaniedbana strasznie. Ale przecież wygląd to sprawa drugorzędna ....

11. Konto usunięte 02.08.2009 r. 14:41:19

Ten caly świat to jedno wielkie bagno , czy wy wiecie co czują biedny człowiek ryjący po smietnikach w USA NP widząc na bilboardzie reklamy super żywnosci z innego końca świata , super zdrowej żywności ? co ma sobie pomyśleć mała córkeczka 7 letnia , którą co wieczór gwalci ojciec - co dla niej znaczy cciaj ojaca swego ???? ludziska wy podstawowych wartoci nie potraficie pojąc , nie pisze toego o wszystkich , ale wielu takihc jest i wlasnie takie oosby sie wypowiadają i piszą farmazony, jescze nie widzial;em zeby ktos tu napisał coś od ciebie jakies wałsne odczucia , tylko to co inni chca zobaczyć - zwykla maskownica , ktoś mi napisał ze ja hce zbawic swiat a sam siebie nie umiem powstrzymac.,a co tum powtrzymywac ? SIEBIE ? jak jestes dobrym czlowiekiem w srodku nie mozesz zmienic sie potwora bo inni tego chcą , trz byc zawsze sobą i walić plastikowe Barbie m trza sie zfdrowo odzywiać ) WTEDY ŻYCIE KMA SENS

12. Konto usunięte 02.08.2009 r. 14:49:27

Masz zamazane zdjecie ,ale powiem za mało w Tobie kobieciści

13. Konto usunięte 02.08.2009 r. 15:24:09

Kasiu piszesz piekne wiersze..........

14. Konto usunięte 02.08.2009 r. 17:55:28

w kazdym znajdziesz ukryte piekno..

15. Konto usunięte 02.08.2009 r. 18:14:56

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZMIENIŁAS ZDJECIE ,NO PROSZĘ a niemówiłam

16. ... 02.08.2009 r. 21:25:55

super   uśmiechnięty  

17. Zuzanna 02.08.2009 r. 23:23:46

nie pytaj innych czy jestes ladna, bo i tak wiele osob odpowie Ci z grzecznosci cos calkiem sprzecznego z ich zdaniem   uśmiechnięty   nie liczy sie tylko ladna buzia, dlugie tipsy, opalone cialo i piekna figura... Kasiu stan przed lustrem i usmiechnij sie do siebie, bo jestes wyjatkowa! a kazdy czlowiek ma inny gust. ladne moga byc koszulki z wyprzedazy... a i tak nikt nie spojrzy na ich jakosc, a na cene... kazda z nas jest kwintesencja kobiecosci   uśmiechnięty   pozdrawiam ;*!

18. ... 02.08.2009 r. 23:34:53

podsumowanie   uśmiechnięty  

19. Konto usunięte 04.08.2009 r. 14:43:27

witam mam pytanko.czy jestem brzydka?prosze o szczere odp

20. Justyś 04.08.2009 r. 14:43:27

Czemu się rozeszyliście???podajcie powody   uśmiechnięty