No OK... Zapraszam więc Ciebie na randkę (wielkiej różnicy nie ma)... Ja stawiam kolację, Ty dbasz o śniadanie (jutro na 8:30 do pracy muszę dotrzeć...
Unkownboy
07.02.2010 r. 16:48:38
Bielizna to w końcu w naszej kulturze podstawa ubioru
W końcu majtki nie muszą od razu występować w roli symbolu seksualności...
Unkownboy
07.02.2010 r. 16:54:18
Ale byśmy je razem kupowali bo o to chyba na początku chodziło ja bym tylko zapłacił
Unkownboy
07.02.2010 r. 17:12:21
Tak, tylko aby do wielu rzeczy doszło, musi być spełnionych wiele warunków... Pierwszym jest spotkanie osobiste, któremu jesteś niechętna (chyba że coś się zmieniło )
Unkownboy
07.02.2010 r. 17:22:09
Ale u mnie śniegi stopniały przy poprzedniej odwilży, a i wiosennie u mnie w duchu i otoczeniu
Unkownboy
07.02.2010 r. 17:27:33
Bo ja wyznaję w życiu zasadę, że świat jest dla nas w zakresie na który mamy sami wpływ i to co mogę bezpiecznie zmienić zmieniam bez zastanowienia...
Unkownboy
07.02.2010 r. 17:41:35
Ja chcę i się staram mieć wpływ na własne życie... A i tak ono nas zaskakuje, oby jak najczęściej pozytywnie...
Unkownboy
07.02.2010 r. 17:51:29
Szklanka w połowie nie jest pusta lub nie jest pełna... Zawsze to pozytyw
Unkownboy
07.02.2010 r. 17:57:25
Ale chemię też na logikę brać trzeba i wykładałem w czasie studiów i włoszczyznę też czasem o bieliźnie nie wspominając
Konto usunięte
07.02.2010 r. 18:07:45
na pol litra.a ile teraz kosztuje..wystarczy choc
Konto usunięte
07.02.2010 r. 18:08:19
Kropcia
Jeszcze nam Michał w samozachwyt popadnie
Unkownboy
07.02.2010 r. 18:09:04
Wystarczy, zależy na pół litra czego
Kropeczko, czyżbyś mnie śledziła
Unkownboy
07.02.2010 r. 18:21:33
Do narcyzmu mi naprawdę daleko... Choć bliżej do intelektualnego samouwielbienia
Unkownboy
07.02.2010 r. 18:25:06
Ale że niby kto miał się onanizować... Do mnie to raczej nie podobne... Znam lepsze sposoby na poczucie spełnienia
No OK... Zapraszam więc Ciebie na randkę (wielkiej różnicy nie ma)... Ja stawiam kolację, Ty dbasz o śniadanie (jutro na 8:30 do pracy muszę dotrzeć...
Bielizna to w końcu w naszej kulturze podstawa ubioru
W końcu majtki nie muszą od razu występować w roli symbolu seksualności...
Ale byśmy je razem kupowali
bo o to chyba na początku chodziło
ja bym tylko zapłacił
Tak, tylko aby do wielu rzeczy doszło, musi być spełnionych wiele warunków... Pierwszym jest spotkanie osobiste, któremu jesteś niechętna (chyba że coś się zmieniło
)
Ale u mnie śniegi stopniały przy poprzedniej odwilży, a i wiosennie u mnie w duchu i otoczeniu
Bo ja wyznaję w życiu zasadę, że świat jest dla nas w zakresie na który mamy sami wpływ
i to co mogę bezpiecznie zmienić zmieniam bez zastanowienia...
Ja chcę i się staram mieć wpływ na własne życie... A i tak ono nas zaskakuje, oby jak najczęściej pozytywnie...
Szklanka w połowie nie jest pusta lub nie jest pełna... Zawsze to pozytyw
Ale chemię też na logikę brać trzeba
i wykładałem w czasie studiów
i włoszczyznę też czasem
o bieliźnie nie wspominając
na pol litra.a ile teraz kosztuje..wystarczy choc
Kropcia
Jeszcze nam Michał w samozachwyt popadnie
Wystarczy, zależy na pół litra czego
Kropeczko, czyżbyś mnie śledziła
Do narcyzmu mi naprawdę daleko... Choć bliżej do intelektualnego samouwielbienia
Ale że niby kto miał się onanizować... Do mnie to raczej nie podobne... Znam lepsze sposoby na poczucie spełnienia
A już myślałem że o czymś nie wiem