Jacy śmieszni ludzie tu są nie dotycz wszystkich a tych co publikują nie swoje fotki,po co to robią przecież jak się spotkają z kimś z tego portalu to się ktoś może ostro zdenerwować,żenada
Konto usunięte
05.02.2010 r. 08:15:31
Paweł tylko mało kto się chcę zdecydować na spotkanie w realu, najwidoczniej takie osoby mają coś do ukrycia Wystarczy jedno spotkanie i już wiesz na czym stoisz, a tutaj nie jedną klawiaturę zajedziesz zanim dojdzie do czegoś
Konto usunięte
05.02.2010 r. 08:55:06
Chcąc nie chcąc to musimy się poznać lepiej, aby coś planować w przyszłość.Nie zawsze, ja miałem dwie sytuacje w życiu. Kiedy to po przypadkowym spotkaniu, wiedziałem że tego szukałem i w drugą stronę. Wystarczył ten błysk w oku
Konto usunięte
05.02.2010 r. 10:24:28
Sądzę ,że nie każdy może sobie pozwolić na umieszczenie własnej foty...są ludzie , którzy nie chcą by np ktoś z ich miejscowości wiedział, że w taki sposób poszukują partnera/ki...zawsze można poprosić o fotkę aktualną na maila i problem z głowy jeśli zaś chodzi o nr. telefonu to wydaje mi się , że na to trzeba sobie po prostu zasłużyć
Konto usunięte
05.02.2010 r. 11:04:09
Witaj Paweł
Mysle,ze my nie mielismy problemu z komunikowaniem sie na tel i fajnie rozmawia sie z Toba
O mały włos,a sylwester spedziłbys w moich stronach pozdrawiam
Jacy śmieszni ludzie tu są nie dotycz wszystkich a tych co publikują nie swoje fotki,po co to robią przecież jak się spotkają z kimś z tego portalu to się ktoś może ostro zdenerwować,żenada
Paweł tylko mało kto się chcę zdecydować na spotkanie w realu, najwidoczniej takie osoby mają coś do ukrycia
Wystarczy jedno spotkanie i już wiesz na czym stoisz, a tutaj nie jedną klawiaturę zajedziesz zanim dojdzie do czegoś
Chcąc nie chcąc to musimy się poznać lepiej, aby coś planować w przyszłość.Nie zawsze, ja miałem dwie sytuacje w życiu. Kiedy to po przypadkowym spotkaniu, wiedziałem że tego szukałem i w drugą stronę. Wystarczył ten błysk w oku
Sądzę ,że nie każdy może sobie pozwolić na umieszczenie własnej foty...są ludzie , którzy nie chcą by np ktoś z ich miejscowości wiedział, że w taki sposób poszukują partnera/ki...zawsze można poprosić o fotkę aktualną na maila
i problem z głowy
jeśli zaś chodzi o nr. telefonu to wydaje mi się , że na to trzeba sobie po prostu zasłużyć
Witaj Paweł
tel i fajnie rozmawia sie z Toba
pozdrawiam
Mysle,ze my nie mielismy problemu z komunikowaniem sie na
O mały włos,a sylwester spedziłbys w moich stronach