Jak widze,ze koles za kółko wchodzi ,a przedtem pił coś lub cpał jest u mnie spalony,chocby niewiem kim był i co robił
Konto usunięte
11.02.2010 r. 10:35:25
hehehe nom to ładnie sie podziało
Konto usunięte
11.02.2010 r. 11:32:09
A ja powiem tak że ta cała dyskusja nie ma sensu bo dla jednych kobiet facet bez samochodu jest atrakcyjniejszy a dla innych kobiet nie i woli faceta z bryką każdy ma inne zdanie i ma prawo do tego pozdrawiam wszystkich.
Konto usunięte
11.02.2010 r. 14:08:34
E no mój facet nie musi wcale miec super bryki bez przesady,u mnie liczy sie tylko,ze ma sprawne 4 kółka i tyle
No tu nikt mnie napewno nie nazwie materialistką
SEXYMENYO
12.02.2010 r. 01:20:01
paula ZNANA JAKO LUSINDA SAMA JESTEŚ TĘPA i CHCIAŁABYŚ
Konto usunięte
12.02.2010 r. 13:19:39
SEXYMENYO
Co TY wiesz o LUSINDZIE spadówka
SEXYMENYO
12.02.2010 r. 23:09:14
LUSINDA
NIC NIE WIESZ LUSINDA SPADÓWKA
Konto usunięte
13.02.2010 r. 12:09:50
pałówka
Konto usunięte
13.02.2010 r. 12:18:47
a tu sie zaraz pozabijaja
Konto usunięte
15.02.2010 r. 10:54:24
Jesteś Karolu przedstawicielem klasy marzycieli. Tylko marzą o lepszym życiu , ale nie robią nic wiecej. Sposób argumentacji przedstawia pogląd osób biednych i zazdroszczących innym majątku, usprawiedliwiających braki w posiadaniu przyjemności. Jedną z naturalnych cech człowieka jest dążenie do bogactwa. Bo czymże jest szczęście? Jest to radość z posiadania. Posiadania wszystkiego o czym się pomyśli: piękny dom, zdrowa i szczęśliwa rodzina , wypoczynek w urokliwych miejscach, spełnienie zawodowe, itp. Jeżeli zaś ktoś mówi , że tego nie chce, to ja mu nie wierzę. Jeżeli my jako ludzkość nie pragnęlibysmy coraz więcej i wiecej, to gdzie bylibyśmy dziś. Z maczugami biegalibyśmy za zwierzyną i kreślili rysunki na ścianach jaskiń. Chęć bogacenia się jest naturalną siła napedową tego świata. Jestem przekonany , ze każdy z nas w duchu chce być bogaty. Niestety same chęci tu nie wystarczą. A samochód ... to tylko narzędzie, tak jak długopis , komputer, samolot. Pozdrawiam
Konto usunięte
15.02.2010 r. 19:58:14
Jerry Niesamowicie fajnie to ujałes-brawo i pozdrawiam
PRZEMO
22.02.2010 r. 12:10:36
Witam wszystkich.Facet z fura czy bez co to ma za znaczenie?Uwazam ze zyjemy w takich czasach ze samochod to jak tel.kom.przyzwyczajamy sie do wygody i bez tego ani rusz a czy facet ma w glowie poukladane to juz inna sprawa wiec nie widze zwiazku.Osobiscie scigam sie w rajdach i jest to moja pasja wiec nie wyobrazam sobie nie posiadania auta czy fury .To jak z pieniedzmi moze szczescia nie daja ale zalatwja wiele spraw..
Konto usunięte
24.02.2010 r. 08:51:44
facet z furą jest wygodniejszy
Michał
03.04.2011 r. 20:43:46
Są dziewczyny które lecą na samochód zwane blachary
tępak jesteś
Chciałbys
http://www.youtube.com/watch?v=9z13jAZ8qF0&feature=related
Jak widze,ze koles za kółko wchodzi ,a przedtem pił coś lub cpał jest u mnie spalony,chocby niewiem kim był i co robił
hehehe nom to ładnie sie podziało
A ja powiem tak że ta cała dyskusja nie ma sensu bo dla jednych kobiet facet bez samochodu jest atrakcyjniejszy a dla innych kobiet nie i woli faceta z bryką każdy ma inne zdanie i ma prawo do tego
pozdrawiam wszystkich.
E no mój facet nie musi wcale miec super bryki bez przesady,u mnie liczy sie tylko,ze ma sprawne 4 kółka i tyle
No tu nikt mnie napewno nie nazwie materialistką
paula ZNANA JAKO LUSINDA SAMA JESTEŚ TĘPA i CHCIAŁABYŚ
SEXYMENYO
spadówka
Co TY wiesz o LUSINDZIE
LUSINDA
SPADÓWKA
NIC NIE WIESZ LUSINDA
pałówka
a tu sie zaraz pozabijaja
Jesteś Karolu przedstawicielem klasy marzycieli. Tylko marzą o lepszym życiu , ale nie robią nic wiecej. Sposób argumentacji przedstawia pogląd osób biednych i zazdroszczących innym majątku, usprawiedliwiających braki w posiadaniu przyjemności. Jedną z naturalnych cech człowieka jest dążenie do bogactwa. Bo czymże jest szczęście? Jest to radość z posiadania. Posiadania wszystkiego o czym się pomyśli: piękny dom, zdrowa i szczęśliwa rodzina , wypoczynek w urokliwych miejscach, spełnienie zawodowe, itp. Jeżeli zaś ktoś mówi , że tego nie chce, to ja mu nie wierzę. Jeżeli my jako ludzkość nie pragnęlibysmy coraz więcej i wiecej, to gdzie bylibyśmy dziś. Z maczugami biegalibyśmy za zwierzyną i kreślili rysunki na ścianach jaskiń. Chęć bogacenia się jest naturalną siła napedową tego świata. Jestem przekonany , ze każdy z nas w duchu chce być bogaty. Niestety same chęci tu nie wystarczą. A samochód ... to tylko narzędzie, tak jak długopis , komputer, samolot. Pozdrawiam
Jerry
Niesamowicie fajnie to ujałes-brawo i pozdrawiam
Witam wszystkich.Facet z fura czy bez co to ma za znaczenie?Uwazam ze zyjemy w takich czasach ze samochod to jak tel.kom.przyzwyczajamy sie do wygody i bez tego ani rusz a czy facet ma w glowie poukladane to juz inna sprawa wiec nie widze zwiazku.Osobiscie scigam sie w rajdach i jest to moja pasja wiec nie wyobrazam sobie nie posiadania auta czy fury .To jak z pieniedzmi moze szczescia nie daja ale zalatwja wiele spraw..
facet z furą jest wygodniejszy
Są dziewczyny które lecą na samochód zwane blachary
mykam...